IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3062
8.8.16 09:44

Už se těším na pořádné dálnice holek :D Co @Mazlucha a @esprit1 ukážete nám nové fotky testíků? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
8.8.16 10:59

@Hanesi @sistasa díky moc :)

Musím říct, že to utíká zatraceně pomalu. Na ET jsem byla v sobotu a s manželem máme pocit, že to bylo tak před týdnem až dvěma. Příznaky zatím žádné moc nepozoruju, jen mám sem tam nával ospalosti, ale to bude po utrogestanu (beru 2-2-2).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
8.8.16 11:00

Ahoj holky, tak genetiku mám za sebou, teď čekat na výsledky. Doktorka mluvila že máme jít i na imunologii, ale ve zprávě to napsaný nemám. Tak sem volala do car, dvakrát mi řekli zavolejte si za patnáct minut.Pak už to bylo mi vám zavoláme a od té doby telefon mlčí. Tak nevim jestli se na to nemám vykašlat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
8.8.16 11:21

@agiss a zadanku v papirech predpokladam nemas vid :( ja bych na imuno sla at mas jistotu ze mate vse ok…projit vsim a potom teprv zjistit ze se nezadarilo jen diky spatne imonologii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
8.8.16 11:34

@Lentilanek právě že žádnou žádanku nemam :roll: štve mě to, připadám si jak když sem největší otrava na světě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
8.8.16 11:52

@agiss na to se vyprdni bud sobecka! Nikdo jinej to za tebe neudela :) vis jak se rika hola huba hole nestesti -me se kolikrat vymstilo ze jsem proste neotravovala…a ta imunologie i trva (nevim kam te poslou) a je to jejich problem ze ti to nedali! :pankac: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
8.8.16 13:42

@hakna cauky tak jak se vede? :dance: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
8.8.16 13:43

Holky, prosím vás jak probíhá po ET/KET testování z krve? Ráno (já tam mám být v osm) odeberou krev a pak během dne zavolají výsledek? Nebo se to dělá na počkání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
8.8.16 14:02

@Nili většinou si voláš o výsledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.16 14:19

@Nili u nás se chodí osobně za dr.pro výsledek další postup

• Citovat
  • Upravit
2248
8.8.16 14:21

@agiss Když ti to řekla doktorka, ber to jako hotovou věc, taky bych si to vymrčela, ať máte všechno hotové a můžou se pak dělat nějaké závěry…Někdy mě taky překvapuje jednání, pokud se nezeptáš, nepřipomeneš a někdy i nevynutíš, tak se nic neděje :?..A co jinak, zítra jdeš na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
8.8.16 14:51

Tak sem se dočkala a zavolali. Prý mam základní imunologii hotovou :think: vůbec nevim že by něco takového dělali ale tak snad jo, jinak by to snad neříkala :nevim: že prý je to v pořádku. O co vůbec v imuno jde??? K čemu je to dobrý? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
8.8.16 14:52

@Mommo jj zítra jdu na to, už se trochu začínám bát :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
8.8.16 15:41

@agiss Přesně taky nevím, ale jde o imunitní systém, obranyschopnost vůči vnějším vlivům a pokud by to nebylo v pořádku, museli by ti nasadit nějaké léky, jde asi o to, že by tvoje tělo třeba nemuselo být schopno přijmout embryo a vypořádat se s tím celým procesem, tak chcou vyloučit, že by tam byl nějakej problém, ale ty to máš dobrý, tak to je fajn…
Zítra to zvládni všechno, ať je to bez bolesti a vyřeší to, to co má… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
8.8.16 16:19

@Mommo No těch 6mm jsem měla 14.DC.Doufám, že bude v še OK. Při KETech předtím jsem vždy měla dominantní folikul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí