Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lumr Trochu mě pobolívá v podbřišku, ale spíš nárazově, jinak nic extra. Po ET mně břicho bolelo hrozně, ale to bylo těma hormonama. Já už asi nemám co číst a studovat
Ani sem nechodím každý den a snažím se zaměstnat jinak.
@EnglishLady Tak to jsme na tom stejne.. Obcas sem jen nakouknu..
@ronia Paráda, gratuluji k první injekci
ať i ty další jdou jako po másle.. A emoce mám jak na houpačce od první injekce po další hormony v tabletách.. je to zápřah. Někdy mě mrzí, že pro to manžel nemá větší pochopení.. ![]()
@lumr držím palce na zítra, ať se drobkovi u tebe líbí.. ![]()
@lumr @EnglishLady holky já to tak taky měla a myslím, že celému cyklu právě pomůže to, že člověk na to pořád nemyslí, nehledá za každou cenu příznaky těhotenství.. Přeji ať vám to vyjde ![]()
Ahoj holky, pár dní jsem tu nebyla a vy jste toho nakecaly
Musim vás dočíst
Jinak já byla v pátek na první a poslední (!!) kontrole před OPU, to bude ve středu. Vůbec se mi nelíbí, že je to první a poslední kontrola při stimulaci..
měla jste to některá taky tak? Všude se říká 3-4 kontroly a tady jedna jediná a jen UTZ bez krve. Foliků asi 15, velikost 12 mm, snížili mi dávky z 225 na 150 Menopuru a navíc jsem dnes musela tahat malou neteř, která váží 15 kg. Bojím se, že folikuly nedorostou nebo že popraskaly, protože mě přestal pobolívat podbříšek
ach jo… nějak to na mě dnes padlo, celou dobu dobrý a teď slzavý údolí ![]()
@sistasa Já jsem před OPU byla na UTZ vždycky 2×…8. a 11.den zhruba a taky bez krve, podle toho jak rostly mi spočítal datum na OPU…Jinak 15 folíků je krásnej počet a prasknout ti určitě sami od sebe nemůžou, kór když mají teprve 12mm…Já jsem vždy až do OPU chodila do práce a celej den se tahám s těžkýma věcima. Ještě jsem si vždycky píchala 3dny injekce právě aby nepraskly, ale ještě porostly, ale to už měli tak kolem 18mm…Takže není vůbec důvod k pláči, buď ráda, že máš takovou úrodu ![]()
@sistasa
Ja mela kontrolu 8.,10. a 12.den stimulace. K tomu tu posledni kontrolu mi dali pry pro jistotu, aby se to dobre naplanovalo. Folikuly nepopraskaji, neboj.
Teda nevim, kolikaty den stimulace jsi mela v patek, ale 15 folikulu o velikosti 12 mm je super. Asi dobre reagujes, tak kontrolu nepotrebují. Si vem, ze folikul vyroste denne o 1-2 mm. Takze ve stredu budou velikostne 17-22 mm, coz je uplne v poradku. Preju, at je ve stredu co nejvice vajicek.
@Mommo @Mazlucha Holky, moc děkuju!!!
vytáhly jste mě z depky
byli jsme s přítelem pak navečer sbírat švestky na slivovici, tak jsem přišla taky na jiný myšlenky
v pátek jsem byla 7. den stimulace, tak snad dorostou dobře. Docela mě překvapilo, že je jen 1 kontrola
Dnes jsem dopíchala těch 150 jednotek, zítra večer jen Ovitrelle a ve středu v 8 hurá, ať už je to za mnou ![]()
tak a jdu vás dočíst ![]()
@sistasa
Ja mela 8. den folikuly 7-13mm, za dva dny uz byly 16 mm, takze neboj, bude to v pohode. Drzim palce