IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
446
14.8.16 14:12

@lumr Trochu mě pobolívá v podbřišku, ale spíš nárazově, jinak nic extra. Po ET mně břicho bolelo hrozně, ale to bylo těma hormonama. Já už asi nemám co číst a studovat :) Ani sem nechodím každý den a snažím se zaměstnat jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
14.8.16 14:18

@EnglishLady Tak to jsme na tom stejne.. Obcas sem jen nakouknu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
14.8.16 14:34

@ronia Paráda, gratuluji k první injekci :palec: ať i ty další jdou jako po másle.. A emoce mám jak na houpačce od první injekce po další hormony v tabletách.. je to zápřah. Někdy mě mrzí, že pro to manžel nemá větší pochopení.. :roll:
@lumr držím palce na zítra, ať se drobkovi u tebe líbí.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
14.8.16 14:36

@esprit1 Dekuji. Meli by byt 2 :) Tobe drzim palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
14.8.16 14:37

@lumr @EnglishLady holky já to tak taky měla a myslím, že celému cyklu právě pomůže to, že člověk na to pořád nemyslí, nehledá za každou cenu příznaky těhotenství.. Přeji ať vám to vyjde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
14.8.16 15:01

@esprit1 Dekuju. Rano budu volat do CARu, jak se rozmrazili 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
14.8.16 15:16

@lumr Taky budu držet palce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
14.8.16 15:59

@Pesimistka Dekuji. Uvidime, co mi rano reknou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
14.8.16 17:58

Ahoj holky, pár dní jsem tu nebyla a vy jste toho nakecaly :mrgreen: Musim vás dočíst 8) Jinak já byla v pátek na první a poslední (!!) kontrole před OPU, to bude ve středu. Vůbec se mi nelíbí, že je to první a poslední kontrola při stimulaci.. 8o měla jste to některá taky tak? Všude se říká 3-4 kontroly a tady jedna jediná a jen UTZ bez krve. Foliků asi 15, velikost 12 mm, snížili mi dávky z 225 na 150 Menopuru a navíc jsem dnes musela tahat malou neteř, která váží 15 kg. Bojím se, že folikuly nedorostou nebo že popraskaly, protože mě přestal pobolívat podbříšek :? :? ach jo… nějak to na mě dnes padlo, celou dobu dobrý a teď slzavý údolí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
14.8.16 18:03

@lumr moc držím pesticky na KET :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
14.8.16 18:42

@sistasa Já jsem před OPU byla na UTZ vždycky 2×…8. a 11.den zhruba a taky bez krve, podle toho jak rostly mi spočítal datum na OPU…Jinak 15 folíků je krásnej počet a prasknout ti určitě sami od sebe nemůžou, kór když mají teprve 12mm…Já jsem vždy až do OPU chodila do práce a celej den se tahám s těžkýma věcima. Ještě jsem si vždycky píchala 3dny injekce právě aby nepraskly, ale ještě porostly, ale to už měli tak kolem 18mm…Takže není vůbec důvod k pláči, buď ráda, že máš takovou úrodu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
14.8.16 18:47

@Violka81 Dekuju :D Ale hlavne, jak se dari Tobe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
14.8.16 19:29

@sistasa
Ja mela kontrolu 8.,10. a 12.den stimulace. K tomu tu posledni kontrolu mi dali pry pro jistotu, aby se to dobre naplanovalo. Folikuly nepopraskaji, neboj.
Teda nevim, kolikaty den stimulace jsi mela v patek, ale 15 folikulu o velikosti 12 mm je super. Asi dobre reagujes, tak kontrolu nepotrebují. Si vem, ze folikul vyroste denne o 1-2 mm. Takze ve stredu budou velikostne 17-22 mm, coz je uplne v poradku. Preju, at je ve stredu co nejvice vajicek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
14.8.16 21:41

@Mommo @Mazlucha Holky, moc děkuju!!! :srdce: vytáhly jste mě z depky :andel: :hug: byli jsme s přítelem pak navečer sbírat švestky na slivovici, tak jsem přišla taky na jiný myšlenky :lol: v pátek jsem byla 7. den stimulace, tak snad dorostou dobře. Docela mě překvapilo, že je jen 1 kontrola :nevim: Dnes jsem dopíchala těch 150 jednotek, zítra večer jen Ovitrelle a ve středu v 8 hurá, ať už je to za mnou :pankac:
tak a jdu vás dočíst :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
14.8.16 22:14

@sistasa
Ja mela 8. den folikuly 7-13mm, za dva dny uz byly 16 mm, takze neboj, bude to v pohode. Drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí