Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lumr..zeptám se ve čtvrtek dr. Kdyz jsem mu min. tyden volala, řekl že takhle v začátku tehu radši nic, tak uvidíme co řekne až mě uvidí
…můj gynekolog taky řekl, že zavádět nic jedině kdyby to byla krize největší namazat zvenku clotrimazolem, nicméně ten jogurt pomohl.. jinak držím Ti palce a pěkně odpočívej alespoň první 3dny
![]()
@Lentilanek v Motole mě ty čekačky taky vždycky neskutečně vytáčely ![]()
@hanule24 máme to stejně. Nám se KET odkládá kvůli cystě, takže jsme si taky řekli, že dáme dovču a od všeho si odpočineme
@Hanesi
zajímalo mě jak to bude vypadat, testovala jsem jen zkraje a vždy trvalo než se ukázala druhá čárka a vždy byla světlejší…tak teď najala hned a úplně tmavá
![]()
@Hanesi Presne tak. Jdeme si dat nejakou mnamku a nakoupit dobroty na vecer. A pujdeme ven s pesanama
Holky a já jsem dnes ve tři hodiny ráno začala silně krvácet
silněji než při MS navíc s většími kusy sliznice. Takže je to
Sestra z CARu mi po telefonu řekla, že dle dr. se jedná o MS, ale ať si zajdu na krev, než vysadim prášky. Můj gynekolog měl zrovna dovolenou, takže jsem musela jít k jinému, kde byla plná čekárna, takže jsem si 2 hodiny posedela. Zitra odpoledne budou vysledky, ale vim, ze to bude špatné. Když se něco ser* tak pořádně ![]()
@Violka81 Tak radeji pockej na kontrolu.. Rozhodla jsem se, ze to tento pokus necham osudu..
@Rozarkaa1 Dekuji a copak Ty?
@esprit1 to mě mrzí
kdyby zítra byly špatné zprávy, tak držím palce při dalších pokusech
@lumr No my musíme čekat, protože jsem měla na kontrole cystu. Takže dáme dovču a na KET až potom.
@esprit1 ach jo, to ne
Třeba se stane ještě zázrak, mohl to být nějaký hematom. Posílám hodně sil ![]()