IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4155
15.8.16 20:31

@Mommo to je tedy :( sliznici mám vždy na rozdávání…no tak tu idální tedy nevím nevím no třeba "klesne " :nevim: no jsem taky zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
15.8.16 20:34

@Lentilanek holka klid a nohy v teple, stresů ještě bude 8) my jsme tak nějak nastejno, myslím, že jsi začínala stimulovat o den dřív nebo tak nějak… takže OPU máš ve čtvrtek, že? mě to čeká ve středu. S tou sliznicí, v pátek na UTZ jsem ji měla 12 mm, OPU za 5 dní a prý je to dobrý, tak nevím :nevim: Přijde mi to dost na ten ET nebo to pak zase před ET klesne? Ví někdo? :mrgreen:

Jinak já se musím nějak zabavit, do práce teď nechodím, předělávaj vodu, tak to akorát vyšlo :D když mi dneska ukápla slza nad katalogem pro adventní zájezdy do Rakouska, tak jsem si řekla dost :D šla jsem na kafe s kámoškou a navečer sbírat švestky, doma bych se ukousala :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
15.8.16 20:35

@Lentilanek jsem nedočetla a rovnou poslala :mrgreen: Díky moc, určitě dám vědět!! :kytka: To zvládneme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
15.8.16 20:38

@Mommo držim palce, aby ti sliznice pěkně dorostla :kytka: buď je něčeho málo nebo hodně, viď :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
15.8.16 20:40

@sistasa no to mame na stejno :) skoro ted pisu mam 14mm a na ET jdu cca za 5dni…mas super jak ti to v praci vyslo ja to resim celou dobu…s tou sliznici by me to taky zajmalo…ja mam jit zitra na nehty tak to zmenim na pedikuru :D kdyz uz ty nohy mi budou viset u hlavy doktorky.
Ja se narkozy nebojim uz jsem ji mela 6krat i mnohem delsi miluji ten pocit po jak jsi jen ja nikdo vic cista hlava… Nokazdej to mame jinak a kolik mas foliku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
15.8.16 20:45

@sistasa Děkuju, no právě…nikdy to nejde hladce, furt jsou nějaké překážky…a každá máme jiné…tak tebe už čeká OPU, to bys měla jít v pondělí na ET? Vidíš, za chvíli se taky dočkáš…to čekání je hrozné :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
15.8.16 20:47

@sistasa @Lentilanek @lumr a ja cekame na vajicka.. @Mommo a @agiss pujdou brzy za mrazackama… @Pesimistka @EnglishLady uz budou za par dni testovat… a @esprit1 drzime pesticky :*… no frci nam to tady hezky, CARy se pekne snazi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
15.8.16 20:49

@Mommo na 1.UTZ (tedy 2. delali mi UTZ i 2DC) jdu v patek… tesim se :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
15.8.16 20:52

@ronia ty mas prehled :) super uz aspon vim :palec: tak jsem napjata co se na utz ukaze :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
15.8.16 20:56

@Lentilanek nejak se nedokazu na nic jineho soustredit… to si rikam cele odpoledne jak budu uklizet a porad jen ctu o IVF. mozna bych se mela uklidnit :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
15.8.16 20:58

Tak me dnes, tj. 9. den po ET zaclo bolet dole bricho. Snad je to dobre znameni a nebude z toho menstruace. Ve stredu jdu na test z krve… edit: ne sakra az ve ctvrtek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
15.8.16 21:00

@Nili tfuj tfuj :hug: at ti to klapne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
15.8.16 21:03

@ronia Musím tě opravit…@lumr nečeká na vajíčka, ta si byla dnes pro dva mrazáčky a ještě jsi zapoměla na @Nili, ta bude za chvíli testovat…je nás tu moc no ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
15.8.16 21:04
@Lentilanek píše:
@Mommo ty jo kdybych mohla tak ti půlku vejšky sliznice daruji…já mem ted 14 mm a zase se bojím abych jí na ET neměla moc vysokou a nebylo to na škodu třeba to embrio by tam zarostlo nebo co já vím…mi ted vyrostla za 3 dny o 5mm no a to ET má být cca za 8 dní tak aby nebyla obrí nebo aby zase nezačala klesat :think: prdlajs o tom vím :nevim:
Tobě přeji at roste a at je pořádná :palec:

Neboj, já měla pokaždé tak 2 dny před OPU sliznici kolem 20 mm a dr si to hrozně pochvaloval, že je krásně připravená na uhnízdění. Oba pokusy byly úspěšné, měl pravdu :mrgreen:. Když mi nešlo snášení vajec, aspoň tu slizici jsme uměla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
15.8.16 21:04

@Nili Snad je to dobře, to ti přeju, takže test nebude? Ať to ve čtvrtek dobře dopadne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí