Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mommo to je tedy
sliznici mám vždy na rozdávání…no tak tu idální tedy nevím nevím no třeba "klesne "
no jsem taky zvědavá
@Lentilanek holka klid a nohy v teple, stresů ještě bude
my jsme tak nějak nastejno, myslím, že jsi začínala stimulovat o den dřív nebo tak nějak… takže OPU máš ve čtvrtek, že? mě to čeká ve středu. S tou sliznicí, v pátek na UTZ jsem ji měla 12 mm, OPU za 5 dní a prý je to dobrý, tak nevím
Přijde mi to dost na ten ET nebo to pak zase před ET klesne? Ví někdo? ![]()
Jinak já se musím nějak zabavit, do práce teď nechodím, předělávaj vodu, tak to akorát vyšlo
když mi dneska ukápla slza nad katalogem pro adventní zájezdy do Rakouska, tak jsem si řekla dost
šla jsem na kafe s kámoškou a navečer sbírat švestky, doma bych se ukousala ![]()
@Lentilanek jsem nedočetla a rovnou poslala
Díky moc, určitě dám vědět!!
To zvládneme ![]()
@Mommo držim palce, aby ti sliznice pěkně dorostla
buď je něčeho málo nebo hodně, viď ![]()
@sistasa no to mame na stejno
skoro ted pisu mam 14mm a na ET jdu cca za 5dni…mas super jak ti to v praci vyslo ja to resim celou dobu…s tou sliznici by me to taky zajmalo…ja mam jit zitra na nehty tak to zmenim na pedikuru
kdyz uz ty nohy mi budou viset u hlavy doktorky.
Ja se narkozy nebojim uz jsem ji mela 6krat i mnohem delsi miluji ten pocit po jak jsi jen ja nikdo vic cista hlava… Nokazdej to mame jinak a kolik mas foliku???
@sistasa Děkuju, no právě…nikdy to nejde hladce, furt jsou nějaké překážky…a každá máme jiné…tak tebe už čeká OPU, to bys měla jít v pondělí na ET? Vidíš, za chvíli se taky dočkáš…to čekání je hrozné ![]()
@sistasa @Lentilanek @lumr a ja cekame na vajicka.. @Mommo a @agiss pujdou brzy za mrazackama… @Pesimistka @EnglishLady uz budou za par dni testovat… a @esprit1 drzime pesticky
… no frci nam to tady hezky, CARy se pekne snazi.
@Mommo na 1.UTZ (tedy 2. delali mi UTZ i 2DC) jdu v patek… tesim se ![]()
@ronia ty mas prehled
super uz aspon vim
tak jsem napjata co se na utz ukaze ![]()
@Lentilanek nejak se nedokazu na nic jineho soustredit… to si rikam cele odpoledne jak budu uklizet a porad jen ctu o IVF. mozna bych se mela uklidnit ![]()
Tak me dnes, tj. 9. den po ET zaclo bolet dole bricho. Snad je to dobre znameni a nebude z toho menstruace. Ve stredu jdu na test z krve… edit: ne sakra az ve ctvrtek ![]()
@ronia Musím tě opravit…@lumr nečeká na vajíčka, ta si byla dnes pro dva mrazáčky a ještě jsi zapoměla na @Nili, ta bude za chvíli testovat…je nás tu moc no ![]()
@Lentilanek píše:
@Mommo ty jo kdybych mohla tak ti půlku vejšky sliznice daruji…já mem ted 14 mm a zase se bojím abych jí na ET neměla moc vysokou a nebylo to na škodu třeba to embrio by tam zarostlo nebo co já vím…mi ted vyrostla za 3 dny o 5mm no a to ET má být cca za 8 dní tak aby nebyla obrí nebo aby zase nezačala klesatprdlajs o tom vím
Tobě přeji at roste a at je pořádná
Neboj, já měla pokaždé tak 2 dny před OPU sliznici kolem 20 mm a dr si to hrozně pochvaloval, že je krásně připravená na uhnízdění. Oba pokusy byly úspěšné, měl pravdu
. Když mi nešlo snášení vajec, aspoň tu slizici jsme uměla
![]()
@Nili Snad je to dobře, to ti přeju, takže test nebude? Ať to ve čtvrtek dobře dopadne ![]()