Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lumr držím palce ať je to dvojnásobné štěstí, i když já osobně nejsem zastáncem transferu více embryí, ale když si to někdo přeje, tak mu držím pěsti, to se ví ![]()
Tak pak dej info ![]()
@Lentilanek holka musíš se hodit do klidu!
Zatím je to jen „stimulace“ počkej, jak pak budeš ve stresu u testování, srdíčka, všech těch ultrazvuků, porodu… prostě teď už v klidu nebudeš
![]()
Ahoj holky tak já Ket odkladam na další měsíc měla jsem jít teď někdy ale ultrazvuk a kontrola se mi kryje z dovolenou a z manželem jsme se domluvili ze si radši někam zajedem odpočinem a pak si zajdeme pro posledního zmrzlika
@ronia @Hanesi holky dekujji uz je mi líp píchali jsme ten mix neco nám vystříklo tak doufám že počítaj se ztrátama
@lumr držím palce napiš jsem zvedavá ![]()
@Lentilanek Ty jsi číslo teda
Už se vyklidni a žádnej stres…Jestli máš OPU ve čtvrtek, měl by být transfer v úterý (5.den)…počítá se to od oplodnění za 24h je jeden den
Jinak ti držím palce, ať to dobře zvládneš, ale bude to dobrý, neboj…pak dej vědět ![]()
@hanule24 To je taky dobrý řešení, pořádně si odpočineš i psychicky a užijete si to…pak budeš připravená a těšit se na prcka ![]()
@hanule24 dobra volba ta dovca te nabije na dalsi pokus uvidis jak ti bude lip!? A kam se chystate?? Poradne uzit a pak pro miminko
![]()
@Mommo me kdyz se to sejde tak se to sejde! Kamoska mi to pichla ale dost nam vystriklo ale co
toho stresu bylo az az
Jestli je transfer cca utery tak to si vemu streda aspon volno…nevim jestli si nemam vzit az do patku ![]()
@lumr držím pestičky a dej večer zprávu
…já jdu na ultrazvuk ve čtvrtek měsíc po ketu a strašně doufám, že bude vše vpořádku
jinak příznaky mám klasické - je mi šoufl, únava, prsa a občas bolest břicha - a taky mám svědění
prý je to normální z hormonů - dr. řekl že můžu jen bílý jogurt nato ![]()
Holky. Moc dekuji. Uz mam broucky u sebe. Tak snad se jim tam libi ![]()
@Lentilanek Záleží co děláš, ty jsi myslím v kanclu, pokud se nepletu..? Pokud máš nenáročnou práci, radši bych se zařadila do normálního procesu, ať nemáš čas moc nad tím přemýšlet…Já v práci být nemůžu, mám to fyzicky náročný a doma není o co stát, mám to furt v hlavě
Lepší je být mezi lidma.
@Violka81 To tak uteklo, už to bude měsíc, hlavně ať je vše v pořádku a je vidět
Příznaky máš už pěkný, takže to bude dobrý…jak ti tu nevolnost závidím ![]()
@Violka81 Urcite bude vse v poradku a konecne mimi uvidis
A co ty Boraxove globule ![]()
@Mommo…ano letí to jako voda
ani se mi tomu nechce věřit, že už je to skoro měsíc…doufám, že se mimi vyvíjí dnes jsem nasla doma test tak jsem si projistotu udělala
…a jak se citis ty? ![]()