IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3062
15.8.16 12:51

@lumr držím palce ať je to dvojnásobné štěstí, i když já osobně nejsem zastáncem transferu více embryí, ale když si to někdo přeje, tak mu držím pěsti, to se ví ;)
Tak pak dej info ;)

@Lentilanek holka musíš se hodit do klidu! :mrgreen: Zatím je to jen „stimulace“ počkej, jak pak budeš ve stresu u testování, srdíčka, všech těch ultrazvuků, porodu… prostě teď už v klidu nebudeš :* :P :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
15.8.16 13:09

Ahoj holky tak já Ket odkladam na další měsíc měla jsem jít teď někdy ale ultrazvuk a kontrola se mi kryje z dovolenou a z manželem jsme se domluvili ze si radši někam zajedem odpočinem a pak si zajdeme pro posledního zmrzlika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
15.8.16 13:11

@ronia @Hanesi holky dekujji uz je mi líp píchali jsme ten mix neco nám vystříklo tak doufám že počítaj se ztrátama :mrgreen: @lumr držím palce napiš jsem zvedavá :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
15.8.16 13:34

@Lentilanek Ty jsi číslo teda :lol: Už se vyklidni a žádnej stres…Jestli máš OPU ve čtvrtek, měl by být transfer v úterý (5.den)…počítá se to od oplodnění za 24h je jeden den
Jinak ti držím palce, ať to dobře zvládneš, ale bude to dobrý, neboj…pak dej vědět :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
15.8.16 13:37

@hanule24 To je taky dobrý řešení, pořádně si odpočineš i psychicky a užijete si to…pak budeš připravená a těšit se na prcka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
15.8.16 13:42

@hanule24 dobra volba ta dovca te nabije na dalsi pokus uvidis jak ti bude lip!? A kam se chystate?? Poradne uzit a pak pro miminko :) :palec:
@Mommo me kdyz se to sejde tak se to sejde! Kamoska mi to pichla ale dost nam vystriklo ale co ;) toho stresu bylo az az :) Jestli je transfer cca utery tak to si vemu streda aspon volno…nevim jestli si nemam vzit az do patku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
15.8.16 13:44

@lumr držím pestičky a dej večer zprávu :hug: :kytka:…já jdu na ultrazvuk ve čtvrtek měsíc po ketu a strašně doufám, že bude vše vpořádku :srdce: jinak příznaky mám klasické - je mi šoufl, únava, prsa a občas bolest břicha - a taky mám svědění :mrgreen: prý je to normální z hormonů - dr. řekl že můžu jen bílý jogurt nato :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
15.8.16 13:56

Holky. Moc dekuji. Uz mam broucky u sebe. Tak snad se jim tam libi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
15.8.16 13:59

@Lentilanek Záleží co děláš, ty jsi myslím v kanclu, pokud se nepletu..? Pokud máš nenáročnou práci, radši bych se zařadila do normálního procesu, ať nemáš čas moc nad tím přemýšlet…Já v práci být nemůžu, mám to fyzicky náročný a doma není o co stát, mám to furt v hlavě :? Lepší je být mezi lidma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
15.8.16 14:01

@Violka81 To tak uteklo, už to bude měsíc, hlavně ať je vše v pořádku a je vidět :srdce: Příznaky máš už pěkný, takže to bude dobrý…jak ti tu nevolnost závidím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
15.8.16 14:04

@lumr Rovnou dva? To jste dobří, hlavně ať se drží broučci :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
15.8.16 14:07

@Mommo Jojo.. My to tak chteli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
15.8.16 14:12

@Violka81 Urcite bude vse v poradku a konecne mimi uvidis :srdce: A co ty Boraxove globule :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
15.8.16 14:14

@lumr Tak dnes červené vínko, nějakou dobrou večeři a relax :pankac: :mrgreen: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
15.8.16 14:14

@Mommo…ano letí to jako voda ;) ani se mi tomu nechce věřit, že už je to skoro měsíc…doufám, že se mimi vyvíjí dnes jsem nasla doma test tak jsem si projistotu udělala :mrgreen:…a jak se citis ty? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí