Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jitule1988 Vrublovsky mi dělal první ET a nezdařilo se, ale v tvém případě měl šikovnější ruce..
Jsem objednaná na příští úterý, ale to měl být UTZ, když jsem jim hlásila s nadšením pozitivní testy. Nevím, co mi řeknou zítra až jim budu volat výsledky krve, jestli mě nepřeobjednají.. Achjo, raději bílý test než pozitivní a pak nic z toho.. ![]()
@esprit1 Třeba to opravdu praskl jen nějakej hematom, vždyť ty už jsi tak daleko, nechce se mi tomu ani věřit…snad to dobře dopadne, jsou to fakt neustálý nervy… ![]()
@esprit1 To joo…jeste sme u toho vtipkovali
ale hodne me to i tak bolelo…byla jsem uplne ztuhla…tak moc nevim jak se to mohlo podarit
heled tak treba to muze byt jen nejaky hematom…jeste bych neztracela nadeji…
@ronia Ne, ne moje sliznice už se tu dost řešila.. ![]()
Já už jsem si pak vzpoměla, že ty teprve stimuluješ, že jsme tu řešily ty tvoje injekce, začalas v NE, ale neboj, ono to taky uteče a za chvíli půjdeš na OPU…A kdy jdeš na 1.UTZ?
@Mommo ty jo kdybych mohla tak ti půlku vejšky sliznice daruji…já mem ted 14 mm a zase se bojím abych jí na ET neměla moc vysokou a nebylo to na škodu třeba to embrio by tam zarostlo nebo co já vím…mi ted vyrostla za 3 dny o 5mm no a to ET má být cca za 8 dní tak aby nebyla obrí nebo aby zase nezačala klesat
prdlajs o tom vím ![]()
Tobě přeji at roste a at je pořádná ![]()
@lumr jéé tak o ti nepřeju
černé uhlí nebo kolu…tak at te to brzo pustí ![]()
@Mazlucha Děkuju moc!
Teď jsem píchla Ovitrelle a už se bude jen čekat ![]()
@Lentilanek Děkuju, ráda bych si kus vzala
Je to paradox, jak má každá z nás něco jinýho…kdyby se šlo tak podělit…to máš teda sliznici, nevím někde jsem četla, že na transfer je ideální 8-12mm ![]()
@ronia já jsem píchala 9 dní Menopur, 6 dní 225 jednotek a poslední 3 dny 150 jednotek, tak uvidím ve středu, co z toho bude
jo já kvůli předoperačnímu a stěhování měnila praktickýho doktora a to byla hrůza, všude dovolený a plnej stav, nikde mě nechtěli vzít, že hned po nich něco chci
nakonec to bylo za 2 dny hotový. Stimulka uběhne jak voda, neboj
já jsem teď ve fázi strachu ze středečního OPU, ale nějak se to zvládne ![]()
@esprit1 držim mooc palce, aby to nebylo tak, jak to nejspíš vypadá
![]()
@sistasa ty jo držím pěsti já jdu ve čtvrtek tak pokud budeš ok napiš jak to proběhlo a jak to je ![]()