Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ronia No plánuju to na víkend. Nejspíš neděle. Musím to vydržet
@Violka81 To víš, že bude všechno dobré
Ja si píchám Gonal 37,5 j a v pátek na UTZ, snad ta sliznice bude aspoň trochu vypadat, ať můžeme plánovat KET, už se nemůžu dočkat ![]()
@esprit1 No to nemyslíš vážně, to jsem teda nečekala, mrzí mě to moc
Drž se ![]()
@EnglishLady @lumr takze mate vyckavaci metodu… ja to obdivuju ze vydrzite netestit, ale on ma kazdy svuj styl ![]()
@esprit1 Drzim palce moc…treba neni jeste nic ztraceno…a jak se na to tvaril dokror?
@Mommo no a prosimte jak ty to mas? koukala jsem zpatky nekolik stranek a ac tam zajicek podporuje ostatni o sobe toho moc nerika ![]()
@ronia Fakt? Mám pocit, že už se opakuju, ale je tu tolik příspěvků, že se to nedá uhlídat. Já mám po neúspěšným ET, pak jsme plánovali KET, jenže i přes Estrofem mi nechce růst sliznice, byla jen kolel 6mm. Teď jsem 6.den a píchám si Gonal jen 37j, aby narostl aspoň jeden folík a pak by měla růst i sliznice, ale stejně to asi žádnej zázrak nebude, ale už to risknem. V pátek mám UTZ, tak uvidíme ![]()
A ty jseš v jaké fázi? Občas se tu ztrácím… ![]()
@lumr no ja se samozrejme pretukla.. @Pesimistka tam mela byt ![]()
@Mommo prave.. sem si rikala ze clevek se tezko orientuje… a faktj sem zamerne listovala nekolik dni zpet a myslela jsem ze se u tebe nic nedeje, tak ted uz je jasno.. no ja teprve 2den picham.. prvni IVF.. takze oci navrch hlavy.
@Jitule1988 píše:
@esprit1 Drzim palce moc…treba neni jeste nic ztraceno…a jak se na to tvaril dokror?
Doktor je " jen obyčejný " gynekolog. Netvářil se nijak, jen mi napsal zadanku a poslal za sestrou na krev. Ani to není můj doktor, ten je na dovolené..
Budu si muset počkat co mi řeknou v CARu.. Souskova má příští týden dovolenou bohužel, tak mě omrkne Michnová. Co ty? Jak dlouho si tě v CARu nechají než té předají tvemu gyn?
Hele ja jak jsem z toho cela rozvrkocena… dneska jsem rano letela k lednici pichnout gonal a to pero na mne vyskocilo z dvirek a spadlo na zem.. samozrejme to nejak popraskalo… zrovna 900ka.. ale nevyteklo to nastesti a dokonce i funguje.. to sem cela ja, doufam ze se nebude najek vracet, protoze ja ho hned rozkrapla. ![]()
@esprit1 Jeee, no tak kez by to bylo dobry…moc ti drzim palce. Ja vim ze ma Souskova dovcu, stejne tak Machac…tak jdu k panu doktorovi Vrublovskemu 25.8. na utz ( on mi vlastne i mimco udelal
). To vubec nevim jak dlouho si me tam nechaji…kez by co nejdyl… a kdy jdes do CARu?
@ronia Jestli uz to pero používáš, tak ho určitě vracet nebudeš. Hlavně že funguje
Jen bacha na bubliny…
@ronia No já bych testila klidně hned, ale nechci být zklamaná dřív než to bude nutný. O víkendu už by mělo něco být vidět pokud to vyšlo, tak snad to vydržím, ale je to pekelně těžký