Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Nili To mě mrzí, že jen jeden…musí tam být silák, kterej to zvládne až do konce, držím pěsti, taky nám 1.IVF nedopadlo, neměli jsme ani jedno embryo…
@hakna @Violka81 Holky to je úžasný
mám hroznou radost
věřila jsem, že to bude dobrý, to vám srpen krásně začíná..Moc si to užívejte
A kolik jste vůbec měly HCG?
@hakna píše:![]()
![]()
je to tam
volala jsem to manželovi a hned píšu sem, jinak je to tajemství
uffff
to byly nervy
No paráda, skvělý, drzim palce, at uz je dal vse v pohode ![]()
@Lentilanek Ano, za určitých okolnosti se dává i po ET, navozuje v tele pocit, ze uz jsi těhotná a pry tak zvyšuje šance na udržení embrya.
Jinak já opět blbé zprávy, sliznice mi spadla na 6,2mm, KET se nekoná, já se snad nedočkàm. Snad i ty náplasti by mi moc prý nepomohly, tak jsme se domluvili, že začnu píchat Gonal, jen 37j, aby narostl třeba 1 folikul a snad poroste i sliznice, pokud i tak ne, budeme to muset risknout i s těma 6mm, už neví co se mnou
Zase čekat tři týdny, už mi z toho hrabe
Ještě že aspoň holky nèkteré se dočkaly a ty, co teprve čekají na test, se snad taky dočkají, tohle mi dává pozitivní energii, když vidím, že to není nemožný ![]()
@Mommo Tak to mě mrzí, že to nevyšlo. Snad příště už se poštěstí.
@Mommo to mě mrzí. Určitě se dočkáš. Taky čekám, akorát že já budu čekat o něco dýl a taky sem z toho celá zpruzelá. Taky mi to tady vždycky dodá energii do dalšího pokusu i když teda neřikam že s každým pozitivním testem nezávidim ![]()
@Mommo to mě mrzí
to čekání je strašný
mě pomohlo začít nejakej projekt
naposledy jsem stěhovala obívák to mi ty dny pak utíkaly… uvidíš uteče ti to
a snad to bude super sliznice
![]()
@Pesimistka @agiss @Lentilanek Holky děkuju, já mám jen strach, že už mi nic nepomůže, že to stejně lepší nebude, když nezabírají ani takový dávky hormonů…Už se chci hnout z místa, fakt mě to sere.
![]()
@Mommo Už jsem ve více diskuzích četla zkušenosti holek, které nereagovali na Estrimax apod., že jim na sliznici pomohl právě GONAL. Držím palce a i když je čekání na hlavu, tak se dočkáš, uvidiš. Chtělo by to nějakou dovču, nebo aspoň prodloužený víkend někde s wellness nebo něčím jinym, co by tě na chvilku příjemně zamestnalo.. ![]()
Zdravím všechny,…a myslíte, že když mi Jarošová stimulaci už naordinovala, tak to ta Rožničková nemůže nějak po…? S těmi dovolenými je to těžké, ale Jarošová mi i řekla, že v září tma končí… Teda, daly jste mi brouka do hlavy.