Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mazlucha Já na KET minulý čtvrtek
Kdy se chystas testovat. Taky se bojím zklamání..
@Violka81 Přeji ať jsou i ty následující zprávy jen pozitivní.. ![]()
@Violka81 @hakna holky, moc gratuluji oběma. Musí to být krásný pocit, přeji, aby vše tak pěkně pokračovalo
. Pro mě je to vždycky takový nakopnutí, když se tu někomu zadaří
Věřím, že se k vám nakonec všechny tady taky přidáme ![]()
@esprit1 No tak zkus testnout v pátek
To budeš 8 dnů po ET - když na tebe vykouknou //, budeš mít hned krásnější víkend, a když ne, sama víš, že tím ještě není nic ztraceno a pak bys udělala další v to úterý ![]()
Jsem já to ale pokušitelka
![]()
@agiss já vím, že to čekání je na palici, ale zase je dobré, že ti nabídli všechny tyto vyšetření a zákroky, aby jsi pak už nemusela marně doufat a vše proběhlo tak jak má, s vysněným miminkem na konci ![]()
Nemám pro tebe dobrou zprávu - to čekání je i po // ![]()
@hakna no to zní moc dobře
Držím pěsti ať je to v pořádku ![]()
@Nili Třeba ještě stihne nějaký dozrát
Jeden je sice málo, ale může stačit ![]()
@Violka81 Gratuluji a držím pěsti
// a krev je sice začátek, ale úspěšný start je potřeba a teď jen těšit se a věřit, že za pár měsíců budeš mít ty // ve svém náručí ![]()
@Hanesi píše:
@agiss já vím, že to čekání je na palici, ale zase je dobré, že ti nabídli všechny tyto vyšetření a zákroky, aby jsi pak už nemusela marně doufat a vše proběhlo tak jak má, s vysněným miminkem na konci
Nemám pro tebe dobrou zprávu - to čekání je i po //![]()
@hakna no to zní moc dobře
@Nili Třeba ještě stihne nějaký dozrátDržím pěsti ať je to v pořádku
Jeden je sice málo, ale může stačit
to bylo na Violku
já si mám zavolat až po 14 hod a jsem jak na trní ![]()
@Hanesi snad jo, uvidíme, s tím dozráním nevím, jsem blbá, že jsem se nezeptala, ale byla jsem mimo. Na druhou stranu jsem nějaká už otrlejší, ani jsem to neobrečela. Snad si zajdu zítra do kostela se pomodlit, i když nejsem věřící. ![]()
Jestli v tom jednom zatracenym folikulu vajíčko bude, tak doma otevřeme tu nejdražší flašku, co máme a manžel si dá tři panáky - za sebe, za mě a za vajíčko. ![]()
Všem těhotným gratuluji.
![]()
@Nili musíš si říkat, že z toho to jedno miminko prostě bude a není jiná možnost. ![]()