Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Hanesi No to teda jsi pokušitelka a velká
takže mě řádně kazíš testovací morálku..
No uvidíme, jak dlouho vydržím…
Pregnil po IVF
Holky mam na vas dotaz ![]()
Kamaradka byla na vlozeni embria v nedeli v Motole…ted cetla papiry a ma tam ze si ma 4.8. A pak 10.8. Pichnout pregnil (nema ho) v Motole ji rekli ze to je k lecbe po IVF…a ze si me prijet pro recepr…ale ma to daleko ted nechce nikde trajdat (nema auto) a jeste resi k cemu by mela brat ten pregnil kdyz je to na spusteni ovulace..nemate s tim nektera zkusenost?? Dekuji ![]()
@Hanesi…moc děkuji
je to krásná zpráva zatím vstrebavam asi mi to ještě nedošlo
…měli jsme tak šílený překážky v cestě, že jsem kolikrát ani nedoufala…a dnes je mi docela šoufl
![]()
Příspěvek upraven 01.08.16 v 14:38
@Lentilanek To je vážně divný
a ještě na dvakrát? Já ho píchala jen ke spuštění ovulace, tj. přesně 36 hodin před OPU… nemohli splést protokoly?
![]()
@Violka81 Počkej a to teprve ti bude šoufl
Užívej si tu radostnou zprávu
… škoda že to nemůžeme oslavit ve velkém že? Takhle si to za nás odbydou „chudáci“ partneři
![]()
@hakna ne ne to bylo na tebe, na ty stejně silné testy a na to, že ti držím pěsti na výsledky krve dnes ![]()
@Violka81 píše:
@hakna strašně držím pesticky![]()
![]()
nikdo mi v Gennetu nebere telefon
to mi dělaj naschval
@Rozarkaa1 @esprit1 @Nili…moc děkuji je to i díky podpoře tady od vás
![]()
@Hanesi tak tak taky bych šla ráda slavit i kdyz teď se mi chce spíš do postele ![]()
@Lentilanek Taky se mi to nezdá. Znám jen variantu píchnutí pregnylu před OPU na vyvolání ovulace, ale po ET?? Nevím k čemu. Být jí, tak si Zavolám do CARu a zeptam se na důvod.. ![]()
Příspěvek upraven 01.08.16 v 14:51
je to tam
volala jsem to manželovi a hned píšu sem, jinak je to tajemství
uffff
to byly nervy ![]()
@hakna páni!!! Tak to nakonec dopadlo úplně nejlíp jak mohlo.. Paráda
Aspoň víme, že i z duchů a nízké hladiny HCG může být nakonec těhotenství ![]()
@Violka81 @hakna holky tak jste nám vlily pozitivní energii do žil.. Snad to půjde stejně krásně i nám ostatním.. ![]()
@esprit1 tam prave volala protoze na to koukala jako z jara…mela to v papirech ale nikdo ji nic nerekl…na tel ji sestra rekla at si jede pro recept ze to souvisi s lecbou po IVF
nakonec tam prej nepojede nezda se ji to