IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2140
1.8.16 20:02
@anezkaop píše:
Zdravím všechny,…a myslíte, že když mi Jarošová stimulaci už naordinovala, tak to ta Rožničková nemůže nějak po…? S těmi dovolenými je to těžké, ale Jarošová mi i řekla, že v září tma končí… Teda, daly jste mi brouka do hlavy.

Nespletla sis diskuzi? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
1.8.16 21:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
1.8.16 21:31

@esprit1 Děkuju, jsi hodná, budem muset něco vymyslet, i když v poslední době nějak ani nemám na nic náladu, ten psychickej nátlak je zničující :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
1.8.16 21:39

@Dr.Renča děkuji moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
1.8.16 21:44

@hakna moooooc gratuluji :hug: :hug: :kytka: :srdce: to je skvělá zpráva a úplně mi mluvis z duše…byla to dlouhá cesta a ještě nás čeká tak nam držím pesticky ať to zvladneme…a ostatním holkam stejně tak :andel: //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
1.8.16 21:46

@Mommo neboj se určitě se to nakonec povede a sliznice naroste pěkná hlavu vzhůru :hug: :hug: hlavně neztracet naději :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
1.8.16 22:42

@esprit1 jojo, to mělo být do diskuze o Gennetu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
2.8.16 07:55

@Mommo přeji, aby byl další cyklus úspěšný a sliznice si dala konečně říct. Chápu, že to čekání je ubíjející :zed:. Chtělo by to vážně nějakou dovču, aby se člověk trochu rozptýlil.
My jsme si říkali, že pokud nám teď navyjde KET, balíme kufry a na týden si někde dáchneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
2.8.16 07:58

Holky, jaké máte zkušenosti po neúspěšném IVF? Nastartovala se vám klasicky ovulace hned v dalším cyklu, nebo tam byl třeba nějaký zásek? Já jsem teď 5.DC a začínám docela dost cítit vaječníky. Píchá mě tam při dosednutí, vstávání a vlastně o nich vím už tak nějak pořád, spíš se to stupňuje. Nemohly se tam po stimulce udělat nějaké cysty? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
2.8.16 08:42

@Rozarkaa1
Ja mam po druhem neuspesnem ivf tu nejlepsi zkusemost jmenem Tereza :mrgreen: Zadne cysty, telo se vzpamatovalo a sup a bylo to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
2.8.16 08:42

Moc Vám děkuju za gratulace :srdce: zůstanu tu a budu fandit dalším k úspěchu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
2.8.16 08:48

@Mazlucha jako že se zadařilo hned přirozeně? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
2.8.16 08:49

@hakna
Dekujem, ty se opatruj. Jsi na neschopence nebo v praci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
2.8.16 08:52
@Rozarkaa1 píše:
Holky, jaké máte zkušenosti po neúspěšném IVF? Nastartovala se vám klasicky ovulace hned v dalším cyklu, nebo tam byl třeba nějaký zásek? Já jsem teď 5.DC a začínám docela dost cítit vaječníky. Píchá mě tam při dosednutí, vstávání a vlastně o nich vím už tak nějak pořád, spíš se to stupňuje. Nemohly se tam po stimulce udělat nějaké cysty? :nevim:

Po prvním IVF jsem cítila jen zklamání, ale vaječníky i podbřišek byl OK, jak probehla ovulace netuším, dr. neřešili. Po druhém IVF, které koncilo bez ET (kvůli hrozícímu OHSS) jsem ovulaci neměla vůbec. Žádný dominantní folikul a sliznice nízká.. Ale nic mě nebolelo. Nechceš si zajít na gyndu, ať se mrknou.. Na ovulaci je 5.DC brzo ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
2.8.16 08:53

@Rozarkaa1
Skoro, v cervenci bylo ivf, v zari jsem otehotnela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...