Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Violka81 Musim verit, ze vyjde alespon 1 z KETu. Mame jeste 4 mrazacky..
@lumr vyjde, určitě
U nás to v prvním IVF vyšlo až na 4 KET a to bylo dvojkové embryo po rozmražení, kterému ani moc nedávali šanci a jaká je to teď silná ženská, která se jen tak nedá ![]()
@Ginaela nevidím tam nic, respektive na 11.den je to podle mne špatné
ale víš co naděje umírá poslední, stejně budeš až do krve doufat…
Moc dobře si to pamatuji, stalo se mi to u prvního IVF při ET. Slabý duch na testu, který nesílil… výsledek byl biochemické těhotenství, takže na pár dní tam pár jednotek HCG vyskočilo, aby to oblblo testy, ale krev už byla negativní, hrozně jsem to tenkrát ořvala…od té doby jsem věřila až když byly tlustice, do té doby jsem vždy jen doufala
Drž se a posílám hodně síly! ![]()
Holky, ja uz vam vcera nenapsala, odjizdeli jsme na chatu.
ET probehne zítra. PK nam vysla, stale zije vsech 7, z toho stale nejlepe vyvijejici se 3, ctvrte pomalejsi a zbytek se nejak drzi. Jsem zvedava na zitrek, jake budou kvality, jak na tom budou. Sestra mi nic k tomu neřekla, ze to musi embryolog
@Hanesi Musim verit. Jen doufam, ze budu moct jit hned.. Nekdy to vyjde, kdyz to clovek nejmene ceka ![]()
@Rozarkaa1 Nene…to je z IVF v r 2013…tehdy vyšel první ET (jednou ze dvou zaváděných)…a letos jsme zkusili co zbylo zamrazeno. První ket (2 embrya) nevysel, šli jsme hned následující měsíc do dalšího a chytly se obě
. Ja si stejně myslím, ze to bylo tím ananasem, co jsem 3 dny pila ve velkém ![]()
@Liškamyš To jsem taky slyšela, měla jsi 100%ananasovej džus? A tři dny po transferu? Ještě snad i grep, no zkusím, tím nic nepokazím. ![]()
@Mommo Grep se uziva pred ovu, je na plodny hlen. Ananas 1. - 2. den po ovu po dobu 5ti dnu..
@Mommo nene…mela jsem dva velke cerstve ananasy…neco jsem nacpala do odstavnovace a zbytek „sezrala“ komplet
zacla jsem den pred KET a skoncila den po nem. Obsahuje pry bromelain, ktery ma na svedomi uhnizdeni. Grep je pokud se nepletu na rust sliznice.
@lumr úspěšnost ivf/ket je kolem 30% tak si vždycky říkám, že i kdyby ne první pokus tak jeden z dalších vyjít musí
…já zatím žádné news zítra budu 7.den
@Ginalea taky mám pořád jen ducha-dnes jsem 13. den po ET, zítra jdu na krev
![]()