IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
761
22.7.16 15:05

Já tedy úplně přesně nevím, krev nám brali několikrát, ale člověk to vše nepostřehl. Naštěstí se zadařilo, tak už jsem po tom nějak nepátrala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
22.7.16 15:08

@Romčinka a ty ses jich přímo ptala na nejaka vyšetření?
@Liškamyš ja jsem si tohle všechno odbyla v prvním CARu dva roky zpet. Šli jsme tam přímo s tim, aby se zjistilo, jestli je někde zásadní problém (genetika, imunologie, průchodnost vejcovodů ). Pak jsme se chtěli ještě snažit sami. Takže ted v dalším CARu už jsme měli všechno s sebou a chtěli jít rovnou do IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
22.7.16 15:26

@Liškamyš nám dělali nějaký vyšetření z krve před třemi lety, když jsme tam začínali. Teď nám taky brali krev, ale na co to bylo…? Vůbec nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
22.7.16 15:36

@Lentilanek
Ja mela kratkej i dlouhej protokol. Je to o delce stimulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
22.7.16 15:39

@Liškamyš
Tak my nez sli do car nemeli taky skoro nic. Ja stihla diagnostickou laparoskopii na pruchodnost vaječníků. Na imunologii nás poslali az pri druhem ivf. A myslim, ze genetiku nam nedelali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
22.7.16 16:47

Holky tak u mne dobrý, sliznice narostla a příští čtvrtek hurá na KET :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
22.7.16 16:51

Holky a chodite nekdo na IVF Clinic do Olomouce? :-) Jestli jo, jak ste tam spokojene? Ja si zatim nemuzu stezovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
22.7.16 16:51
@esprit1 píše:
Holky tak u mne dobrý, sliznice narostla a příští čtvrtek hurá na KET :dance:

No to je ale parádní zpráva kočko :potlesk: :dance: :potlesk: Tak za 14 dnů budeme řešit tvé testíky ;) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
22.7.16 18:07

@lumr jsi jako já, prostě už ted vím že to nevyšlo zítra zkusím ještě jeden test a asi vysadím léčbu.

Holky když chci přejít do jiného CAR mám si vyžádat kartu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
22.7.16 18:09

@Rozarkaa1 při prvním pokusu neptala vůbec jsem nevěděla co to obnáší a nám udělali jen horm. profil a spermio. A při druhém pokusu nic.Ani jednou nevzali krev, dostala jsem tedy papír na genetiku a imuno ale musela jsem si o to říct a dr. šla do IVF i když ještě ani nemáme výsledky a bohužel to také nevyšlo…CHci CAR kde mi udělají kompletní vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
22.7.16 18:22

@Romčinka do kterého gennetu jdeš? Dáš mi potom vědět jaký to tam je? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
22.7.16 18:24
@Romčinka píše:Holky když chci přejít do jiného CAR mám si vyžádat kartu?

tobě v Iscaru u každého vyšetření, OPU atd. nedávali vždy lékařskou zprávu?…já mám od nich tolik papírů (kontrolní UTZ, velikosti folikulů a počet, sliznice, spermiogram, hormonální profil, počet odebraných vajíček apod.), že mám z toho doma tak velkou složku jako bych už tam chodila alespoň 5 let :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
22.7.16 18:52

@esprit1 paráda! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
22.7.16 18:53

@esprit1 To jsi dopadla líp než já, já mám sliznici sotva 6mm a jsem 12.den.V úterý musím znova na UTZ, zřejmě se mi to protáhne. Můžu se zeptat kolik máš ty? Ono je k transferu potřeba asi 9,10,že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
22.7.16 18:57

@agiss do Gennetu už jsem objednaná na pondělí jsem na to zvědavá určitě ti dám vědět :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí