Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lumr já jdu teprve na první konzultaci a asi budeme muset na všechny testy znovu ale jelikož mi jich moc v ISCARE neudělali je mi to jedno snad to k něčemu bude ![]()
@evika 12 volala jsem do CAR a prý mám počkat do pondělí na UTZ ani na krvi by nic nebylo ![]()
@Romčinka Odpo to bude 7. den a test rano negativni. Jeste mam 4 mrazacky po dvou..
@Romčinka je mi to moc lito
, přála jsem ti, aby druhý pokus vyšel. Je fakt, že se s tim v Iscare moc nemazou, pokud bych neměla vysetrenou genetiku a imunologii z předešlého CARU, urcite bych si to vyžádala. Přeji, aby byl Genet tva poslední zastávka k vytouženému úspěchu. ![]()
@Ginalea Vidim stinek
, držím palce, aby silil.
Já se chystám testovat v neděli, to budu 8. den po ET.
@lumr uvidíš tak za dva dny držím paečky moc a moc.
@Rozarkaa1 bohužel v ISCARE neudělají žádné testy a to mě mrzí, že jsem 7 měsíců ztratila a nepovedlo se, uvidíme co mi v pondělí v Gennetu na to řeknou a jaký budu mít pocity na jejich přístup, bez veškerých testů do IVF nejdu tak že počítám nejdříve říjen…
@Romčinka Dekuji.. Ale jsem realista.. Uplne chapu, co se v Tobe deje.. Take mam berusku s 1. manzelstvi a ted nam to s manzelem nejde ![]()
Holky docela me tady prekvapujete s temi vysetrenimi…nas nez vbec pustili do IVF, tak jsme museli prodelat imunologii, genetiku a ja hysteroskopii…tak me prekvaouje, ze nekde se udela asi jen hormonalni profil a spermio a jde se na to…?
@Liškamyš já to tak měla a myslím, že to tak chodí ve většině carů ![]()
Já teda měla před IVF jen genetiku, hormonální profil a jeden cyklus detailně zkoumaný pod ultrazvukem…manžel měl toho více, spermigram, ultrazvukové vyšetření varlat, několik prohlídek na andrologii.
U druhého IVF jen hormonální profil, jinak se postupovalo podle toho prvního, když bylo úspěšné…
Asi jak kterej car my meli komplet vysetreni genetiku, spermio, horm. profil, imunologii,..jsem radeji nez podstoupit ivf nic a pak zjistit ze mi je jeste neco…