Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jitule1988 Oni jsou všichni v pohodě. Jen musím říct, že jsem trochu nestíhala z Machače
Je na mne poněkud divoký
Já už mám za sebou dva cykly IVF. První se moc nevydařil, jen jedno embryo a nic z toho nebylo. Teď u druhého krásných 8 embryí, všechny zmrazené a teď ve čtvrtek by mi měli udělat KET s jedním drobkem. A jaký máte problém, jestli se můžu zeptat.
@esprit1 Díky za info, je divný, že mi neroste, beru 3×denně Estrofem a ještě dva zavádím. Zkusím ještě kontryhel a červený víno, snad to za ty tři dny trochu poskočí, jinak mě už z toho všeho hrábne, furt nějaký komplikace
Ale ty ji máš teda ukázkovou, snad se ti zadaří, po kolikáté už půjdeš?
@esprit1 Jak to myslis divoky?
tak to budu moc drzet palce at to vyjde
a jaky si mela protokol? Kratky? My mame horsi spermio…ale vysledky jsme meli z jineho caru a ted si udelaji pri iui nove spermio…tak bude vedet jak jsme na tom ted. No a uz nejakou dobu to nejde…A vy? A na kolik vas to vyslo, jestli to neni tajne prosim? Me jen tak mezi reci rekla, ze bysme se do 20 mohli vejit…ale ze ty priplaceci metody budem resit az po odberu.
@LucGa super moc děkuji za info.
Jinak holky včera večer 8 den po ET přišla silná MS tak že vysazeny léky a bohužel na podzim nás čeká 2 IVF ![]()
@Romčinka to mi je moc lito, moc jsem ti drzela palce. Ale presne jak tady nekdo rekl, všem se jednou zadari. Držím palce na priste. Ja taky jeste vubec nevim. Test je porad hodne slabý (10.den) ![]()
@Romčinka
mrzí mě to, ale věřím, že v jiném centru se zadaří ![]()
@Ginalea Já měla pořádnou čárku až 12. nebo 13. den a vypovídací je hodnota z krve ![]()
@Ginalea myslím že čárka bude sílit uvidíš, hcg roste ob den.
![]()
@lennkaa já doufám včera večer jsem měla šílenou depku a brečela a brečela..dnes jeto lepší a jsem zvědavá jak v Gennetu dopadneme
![]()
@Romčinka To mě mrzí, na tebe jsem vsázela…příště to bude úspěšnější, věř tomu…taky se bojím, abysme nemuseli jít do 3.IVF
Drž se.
@Romčinka to mě moc mrzí
S Gennetem se to určo podaří! Přece si ho lidi nechválí nadarmo, že jo ![]()
@Romčinka to mě mrzí
já otěhotněla po nevydařeném IVF, kdy nedošlo ani k ET hned další cyklus jen z IUI, nic není nemožné
V Gennetu, po 4. letech ztracených v Podolí a po půl roce tam ![]()
@Romčinka Romi to mě mrzi
achjooo doufala jsem, že Ti to vyjde
![]()
Ahoj holky, tak ja hlásím negativní test 8.den po ET. Nějak jsem to i čekala, protoze mi nic není. No alespoň, že máme ještě čtyři mrazacky.
@Rozarkaa1 Škoda, ale 8.den ještě není nic jistý, 10.den tam klidně něco může být. Ale jsi dobrá, že to bereš takhle, mě neúspěch vždycky totálně rozseká..