Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@barca77 děkuji za reakci. No jsem zvědavá, uz jsem to měla dostat, ale jak asi pracují nervy tak se nějak nedostavila ![]()
@Hanesi to mi manžel říkal taky
že je ještě štěstí, že u mě nic takového nehrozí
děkuju, holky! ![]()
@Mazlucha máš pěknou snůšku vajíček
Držím palce, ať se jim daří a co nejvíc jich dospěje do zdárného konce ![]()
@Merieta Ahoj, nepamatuju si jak dlouho jsem čekala na výsledky horm. profilu, ale týden určitě, ne-li dýl. Podle výsledků ti bude nastavovat dávky stimulace, takže si nemyslím, že by to šlo až tak rychle. Podle mě budeš muset ještě měsíc počkat, stimulace začíná taky od 2.dne menstruace. ![]()
@Mommo píše:
@Merieta Ahoj, nepamatuju si jak dlouho jsem čekala na výsledky horm. profilu, ale týden určitě, ne-li dýl. Podle výsledků ti bude nastavovat dávky stimulace, takže si nemyslím, že by to šlo až tak rychle. Podle mě budeš muset ještě měsíc počkat, stimulace začíná taky od 2.dne menstruace.
záleží na CARu, v Brněnském Heliosu mají ty výsledky hned a podle toho i upravují léky apod.
@barca77 Aha, tak to jo, to jsem nevěděla, jde vidět, že všude je to opravdu jinak.
@Mommo @barca77
Holky dekuji. No jsem pěkně napjatá, asi budu muset počkat až tam půjdu a pořádně se ještě doptat, dr to asi říkal ale bylo to moc informací naráz. Jdu do Reprofitu v Brně.
@Merieta Tak uvidíš, máš toho ještě dost před sebou, tak přeju především pevný nervy, ty budeš potřebovat…Já chodím do Reprogenesis, to je kousek vedle ![]()
@Tofik božínku to jsou teda nervy
hlavní je, že se ale nakonec i přes neskutečnou a neomluvitelnou chybu laboratoře můžeme společně s tebou radovat ![]()
@Tofik To je skvela zprava
To je neuveritelne, ze se neco takoveho muze stat..
Dobre ráno, dnes (8.den) jsem testla s Dr. Max desitkovym testom a nič tam neni
Tak se s začínam pripravovať na neúspech. Bricho stále cítim jako behem MS, jinak nic, ach jo…
@Violka81 Ahojky. U me stale beze zmen.. Nic nevitim. A copak Ty?
@Mazlucha ahoj, asi týden jsem měla ráno pocit, když jsme vstávala, že to mám v břiše nějak špatně přeházený, hrozný ![]()