Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lumr byla to jedna hatcující blastocysta po 5ti denní prodloužené kultivaci ![]()
@lumr…ono to bude individuální ale ten 9 den vychází cca na 29/30DC tak to už by mělo něco ukázat
ale hodne holek mělo i dřív…já bych musela 5 den než pojedeme na dovcu a to nevím ![]()
@Hanesi Ja Pregnyl nemela, mela jsem stimulovany KET. Take jsem mela hatchujici a expandujici blastcystu.. No uvidime. Tehotne se necitim ![]()
Ahoj, zdravím nově příchozí a přeji co nedríve //.
Já jsem po prvním IVF, je mi 37, měli jsme i pgd a zůstalo nám jedno embryo k transferu po vyšetření ze sedmi.
Dnes jsem byla u svého gynekologa, chtěl mě jetě před dovolenou vidět, a už má příšerka 9mm ![]()
Mě je taky strašně zle a to čekám jedno, hrůza v autě, a to jedu příští týden na dovolenou a mám řídit celou cestu, to bude očistec.
@Violka81 To bych nedelala, je to hodne brzy a mohla bys byt zbytecne zklamana.. Ja prave myslela, ze je to jako u prirozeneho poceti, kdyz uz holky maji 10 dpo slabou carku..
Holky tak hlásim že u mě žádný happyend opravdu nebude, přišlo špinění, sice neznatelné, ale je tam.
takže třetí pokus v háji. Teď nevím jak budeme postupovat dál, to se dozvím v pondělí.
@hakna ahojky no já taky ne
cítím nic akorát jsem dva dny strašně ospalá a trochu bolí břicho ale nic hrozného, jsem na Tebe zvědavá ![]()
HOLKY TAK ŠPINÍM, PŘESNĚ JAKO U PRVNÍHO IVF,6 DEN, JSEM HOTOVÁ
![]()
Holky tak druhý den doma a asi mě zvencne jak se to vleče…sice jsem si nachystala čtení šití atd ale nějak se nemohu na nic soustředit
…minule mi bylo špatně po odběru tak jsem ležela, ale teď jak mi nic není tak nevím co bych ![]()
@Romčinka A nemuze to byt k uhnizdovani? Treba se to nerozjede..
@Violka81 Taky mi to vubec neutika a to se cim dal vic bojim testovat ![]()
@Hanesi no to nestras, to bych neprezila. Ja uz mam doma colu, zazvorove bonbony a vodove zmrzliny…zvracela jsem naposled rano a ted jsem i neco malo snedla. Ale mam obavu, ze se to bde spis stupnovat. Ale pry se mezi gynekology traduje, ze „kdo zvraci, ten nepotraci“, tak aspon jedno pozitivum. ![]()
@lumr to těžko je to fakt stejné jako 1.IVF 6 den špinění a 7 MS a to silná