Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@EnglishLady držím palce na priste a je mi to lito. Ja se obávam, že budu mit stejny výsledek, jen nic zamrazene nemáme. Zbylo nám jen jedno ![]()
@Romčinka já také dokud tělo a mysl dovolí, jinou možnost nemám /přirozeně nemám šanci / a aspoň jedno dítko bych si přála
![]()
@EnglishLady držím palce na příště, i kdyby ne teď, tak příště to vyjde ![]()
@EnglishLady achjo, moc jsem ti to s tak krasne pozitivním přístupem přála
.
Holky, hlásím se taky do klubu bezdětných, je mi 34.
@Romčinka ja bych to zkoušela dokud se na to budu cítit po fyzicke i psychické stránce.
Kdy se chystáš testovat? Já asi 8. den. Dneska jsem 4.
Ahoj, zkusim ještě tady požádat o radu. Nejsem asi úplně typickej případ, tak doufám že se nikoho nedotknu. Celkově jsem po 3 zamlklejch těhotenstvích. Po prvnim mi doktor řekl, že jak mi vyjde test at si dojdu pro Utrogestan, ten jsem dostala a narodil se nám syn. Ted se od lonska snažíme o druhý a jsem těsně po těch 2 špatnejch těhotenstvích. Po prvním jsem si u doktora na doporučení praktické doktorky vyžádala trombofilní mutace, vše OK. Po druhym zas na doporučení praktičky genetiku, tu máme taky OK. No a můj gynekolog je evidentně v koncích a tak dal na doporučení genetičky a dal mi žádanku na IVF.
Přemýšleli jsme o tom a zdá se nám to brzo. Vše ukazuje spíš na problém s udržením než otěhotněním a tak by mě zajímalo jestli jsou i další vyšetření nebo jestli si někdo třeba prošel nějakou hormonální terapií pro přípravu na to lepší udržení
Děkuju mocza rady a všem držim pěsti ![]()
@Romčinka ja jsem 7 den po Et a dnes mne od rána boli bricho jako kdyby dostanu MS tak za hodinu približne
Tak nevim či to je dobre nebo ne…
Ahoj holky, jsem tu nová a snad mě přijmete mezi sebe.
Já čekám na třetí KET. zatím žádné dítko
@Tofik ahojky holkaaaa ach joooooo
To mě opravdu mrzí. ![]()
@Ginalea, @Rozarkaa1 já 6 den po ET no testnu v pátek pokud nzačnu krvácet, taky mě bolí břicho na MS ![]()
@Pesimistka ahojky vítám tě tady ti bude dobře, jsou tu samé skvělé holčiny
Kolik ti je let? ![]()
Děkuji. Je mi 30.Byl to teď můj druhý IVF cyklus s PGD. Mám zamražena čtyři embrya, čekají na výsledky z genetiky.
Příspěvek upraven 20.07.16 v 10:34