IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1729
19.7.16 08:52

@EnglishLady to muže byt taky nidacni pokles. Vždyť na MS je ještě brzy ne? A pokud ani nespinis, urcite není nic ztraceno :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
19.7.16 08:56
@Mystik píše:
Ahoj, přece se ale dělá screening v 1.trimestru, což je odběr krve v 10tt a UTZ 12tt a pokud by z krve něco bylo pozitivní, tak se může jít na odběr choriových klků hned, už klidně v tom 11 - 12tt a tam jsou výsledky jasné. Četla jsem, že pokud je ten Prenascan pozitivní, tak se stejně odběru choriovych klku nevyhnes, proste se to tím potvrzuje…

To ano, popisuješ to přesně, takhle to jde. Tim testem si můžeš ušetřit pripadne ten odběr chloridových klků. Kdyz vyloučí mutaci uz z té krve.
Mně screening vyšel naprosto ok, ale je mi 39… Na plodovku mne nenutila, i kdyz od 37 je doporučena. Pro muj klid jsem si zaplatila tohle. Upozorňovali mne na to, co píšeš - kdyby to náhodou vyšlo pozitivni na kteroukoliv z tech vad, pak uz bych na plodovku musela. Kdyz bych teda neřekla, ze je mi to fuk, ze mi postiženi nevadi, coz ja ten typ nejsem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
19.7.16 08:59
@Romčinka píše:
@evika 12 ty kráso tolik joooo???A to od transféru??

@Ginalea tak coooooo testík?

@lumr necítím vůbec nic je mi dobře nic mě nebolí :(

@Hanesi a od jakého týdne to je možné dělat ty testy? :)

Pisi snad od 8./9.tydne, mne doporucovala počkat aspoň na 10tt, to ze uz je větší jistota, ze ti v krvi kolují buňky toho plodu ve větším množství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
19.7.16 09:01

@Hanesi Hlavne ze to dopadá dobře, ty nervy s čekáním na vysledky bych zažít nechtěla. Urcite bude zdravé i to druhé. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
19.7.16 09:08

@lumr no pokud se nic nestane a nepřijde krvácení takasi pátek to bude 8den, štve mě ta šílená nejistota, člověk si nemůže nic naplánovat atd..A ty?

@Ecil já bych postižení také nedala. Ecil mě je 38 let, prosím tě měla jsi při IVF PGS/PGD?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713

@Hanesi žádné změny. Testovat už nebudu, buď to dostanu a nebo ne.Dnes jedenáctý den po ket a z toho šestý den zpoždění :nevim: ale spíš to vypadá na mrchu než na nějaký happyend. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273

@lumr @Romčinka holky zdravim jsem doma a odpocivam…přemýšlela jsem, že tentokrát testovat vůbec nebudu, v sobotu jedeme na tu dovcu a nechce se mi to tam řešit…tak jako tak se budu muset hlídat, napít nekoupit se atd. I kdybych si udělala test stejně jistota je až z krve nebo při MS…minule po nevydařeném pokusu jsem dostala MS normálně v termínu…ale to jsem jen polykala duphaston,…ted beru estrofem a crinone…pry to MS drží do vysazení…??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
19.7.16 09:10
@Romčinka píše:
@lumr no pokud se nic nestane a nepřijde krvácení takasi pátek to bude 8den, štve mě ta šílená nejistota, člověk si nemůže nic naplánovat atd..A ty?@Ecil já bych postižení také nedala. Ecil mě je 38 let, prosím tě měla jsi při IVF PGS/PGD?

Ne, neměla. Jestli ho mas, jsou embrya myslím na tyto vady vysetrená. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
19.7.16 09:16

@Tofik to už právě není o hodnotě, ale už bych na 99,7% věděla, jestli miminko má nebo nemá DS či jiný syndrom i mohla bych se rozhodnout co dál… v takhle casnem těhotenství bych „možná“ nad přerušením ještě uvažovala, ale ve 21tt už určitě ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
19.7.16 09:16

Mně je 37, takže taky žádná mladice z pohledu gynekologa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
19.7.16 09:17

@Hanesi a ty jsi nebyla na screeningu v tom prvním trimestru? tam už by se přeci nějaké pochyby odhalily a řešily se dál..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
19.7.16 09:19
@EnglishLady píše:
Ahoj holky, jsem 8. den, nešpiním, nekrvácím, necítím už prakticky vůbec nic - ani prsa, ani podbřišek. Čtyři dny jsem si měřila BT, tři předchozí se držely cca stejně, kolem 36,9, dneska na mě vykouklo 36,6. Takže testovat nebudu a budu čekat, až dorazí mrcha :,( Vždycky, když mi takhle poklesne teplota (a zhorší akné), tak mám jistotu, co mě v nejbližších dnech potká. Njn, co se dá dělat, tak vzhůru do přípravy na KET. :zed:

to néé, taky nic necítím, ale stejně věřím :andel: dnes jdem 7 den po ET :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
19.7.16 09:20

@Romčinka Ja vubec nevim, jak dlouho to jeste vydrzim netestovat.. Strasne se bojim zklamani. Ale tehotne se tedy necitim.. Je to hrozne. Cekas a cekas..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
19.7.16 09:21

Tady u nás jsou dvojčata holčičky a jedna má DS a v těhu to neodhalili, až při porodu :(. Koukala jsem, že i ten Prenascan se u dvojčat nedoporučuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
19.7.16 09:22

@Violka81 Take jsem to nevedela, ale Estrofem ms drzi do vysazeni.. Rikala jsem si, ze pockam, jestli ms prijde nebo ne a nebudu tedtovat.. To bych se nacekala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí