Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mystik byla, právě že byla. Vyšel negativní ale blbe to hcg (to jsem už ale stejně byla ve 14tt), doprucena integrace s triplem, ten vyšel pozitivní (17tt), doporučená konzultace s genetikem (18tt), naplánovány speciální ultrazvuk (21tt)…takže ano byla, ale výsledek by se stejně potvrdil až v 21tt… ![]()
@Rozarkaa1 Nidační pokles 8. den od transferu??? To určitě ne, na to je pozdě. Kdybych měla „normální“ cyklus, tak MS dorazí ve čtvrtek, takže zas tak brzo není.
Příspěvek upraven 19.07.16 v 09:41
@Romčinka tak som asi nemela testovat, test byl uplne bily
Vim, je to 6. den a je brzo ale aj tak som sklamana. Aspon sa pomaly mozem pripravit na neuspech.Tak asi otestujem znova az tak za 3 dni.
Holky, jake mate testy? Ja nejaky z DM, ktore su najpresnejsie?
@Ginalea a nemáš to z DM citlivost až 25ku? koukni na obal, ten jsem kupovala já, až když 10ky byly vybarveny na max…
já měla 7.den na Dr.Max fakt těžko viditelnou..
@Dr.Renča píše:
odpověď lékaře z CARU(nevím, jestli se sem může dávat odkaz, tak jsem to jen zkopírovala):
Transfer zmražených embryí lze provést buď v nativním cyklu, tedy v takovém, kde neužíváte až do dne zavedení žádnou hormonální léčbu, nebo v cyklu s přípravou endometria. V nativním cyklus skutečně záleží na výšce děložní sliznice. Pokud není dostatečná, je šance na úspěch menší. Pokud se obáváme, že sliznice nebude dostatečně růst, doporučujeme Estrofem nebo Estrimax v dávce 3×denně 2 mg. tato dávka dostatečný růst endometria zajistí. Navíc nezáleží na tom, zda k tomu dojde za 2 týdny nebo třeba o týden později. Při této dávce estrogenů je totiž vlastní cyklus vaječníku zablokován.
Tak teď už jelen nejsem a mám díky tobě jasno a hlavně klid a už nemám ani chuť vymýšlet spiklenecké teorie
Děkuji moc za vysvětlení ![]()
@Ginalea myslím že to je fakt brzy a kup si DR.Max citlivost 10.
Jinak já minule dostala MS i přes Utrogestan. ![]()
@Mystik je to tento ale bez toho cup. Mali ste ho niekto? Je to 25ka.
@Romčinka az ted vidim ze 10ka je citlivejsi
Skusim ten Dr. Max priste teda…
@EnglishLady ach jo, no ale stejne bych byt tebou zítra ještě testla
Holky tak jste mě nahlodaly s těmi testy na vývojové vady, že jsem nervní jestli na ně jít nebo nejít a to mě teprve čeká KET
@Hanesi a to ti je nabídli u vás v CARu nebo tvůj gynekolog nebo sis to zjišťovala sama?
@Liškamyš tak jáák, sem napnutá jak kšandy!!
já sem musela volat pač se mě to špinění zase trochu rozjelo a měla si pravdu s tím vasopirinem..
su zvědavá jestli to pomůže.. a tobě držím všechno co mám!
![]()
@esprit1 píše:
Holky tak jste mě nahlodaly s těmi testy na vývojové vady, že jsem nervní jestli na ně jít nebo nejít a to mě teprve čeká KET@Hanesi a to ti je nabídli u vás v CARu nebo tvůj gynekolog nebo sis to zjišťovala sama?
mě to nikdo nenabídl
bohužel! Kdyby mě o tom informovali dost předem, tak bych do toho asi šla, ale já jen věděla, že nějaká možnost je a že to stojí cca 14 tisíc a říkala jsem si, že je to zbytečné, že to určitě dopadne dobře a za ty peníze koupím kočárek…
ale zpětně si říkám, že to by to zbytečné rozhodně nebylo, rozhodně bych si ušetřila 10 týdnů stresu…
Poprvé jsme se o tom dozvěděla při genetické konzultaci, ale to jsme již stejně byla v 17tt, takže už dost pozdě na jakékoliv rozhodování… Škoda že to není automaticky hrazeno pojištovnou v nějakém 8tt, pak by se už nemusel dělat ten NT screening, ale „ultrazvuk“, protože ta krev samozřejmě taky nepodchytí vše..
@Ginalea píše:
@Romčinka az ted vidim ze 10ka je citlivejsiSkusim ten Dr. Max priste teda…
přesně, 6. den na 25 jednotkovém nemůže nic být vidět
Také doporučuji Lady Max 2v1 od Dr. Maxe
a dej pak vědět, jak jsi dopadla ![]()