Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@evika 12 tak to je mi litos s tim spinenim, ale snad to nic neznamena…ono s tim stejne krome klidoveho rezimu a utrogestanu (ktery uz v konske davce stejne bereme) neda asi moc delat. Ta deloha je temi hormony prekrvena a asi saci fakt malinko…ale ted me napada…mozna bych zavolala, protoze ten anopyrin (vasopyrin) je na redeni krve a mozna by ho chteli vysadit…??? Popremyslej, tim nic nezkazis.
@Liškamyš i to je mozne, ale do ctvrtku uz to vydrzim..jeste si rikam ze se tam mimca perou a pekne se mnou cvici ![]()
@evika 12 @lumr @agiss holky díky za uklidnění..
Přišlo mi to fakt hodně. Po prvním ET jsem brala jen 1 denně.
@Dr.Renča to jsem z toho trochu jelen. Minulý cyklus v nativu jsem měla nízkou sliznici a žádný dominantní folikul. Tak mi dr. předepsal právě Estrimax s tím, že to je pro to, aby se to srovnalo a připravilo na KET.. Myslela jsem že je to právě na růst sliznice a podporu ovulace..
@esprit1 ono to je právě přesně naopak s tím Estrimaxem. Já jsem četla ten leták a další cyklus jsem to nechtěla. Se sliznicí problémy nemám, tak jsem to brát nechtěla
@Tofik Mam nechane od ni i bylinne tablety.. Je to fajn pro ty, kdo neradi caje.. ![]()
@evika 12 ze by se rvali o misto uz takhle brzy?
a ty jeste testujes jo? Ja jsem si posledni udelala v den krve…zase byly carky stejne a pritom hcg uz pres 7.tis, tak jsem usoudila, ze vic uz to asi nebarvi
Ale mam jeste 3 doma ![]()
@Violka81 Super..
Tak ted hezky odpocivat, at se mu tam libi a hezky se zavrta ![]()
@Tofik Tak to nevim.. Ja ani ty tabletky ted neberu.. Oni ty bylinky v tehu jsou dost rozporovane.. ![]()
@Liškamyš ja mam jeste 4 a pro klid duse sem si dnes udelala jestli jeste muze byt silnejsi nez dva dny zpatky..premyslela jsem ze zitra skaknu na krev jako samoplatce..
![]()
@evika 12 a myslis, ze ti to v pripade dvojcat neco rekne? Ze to roste je tedy evidentni…ale mas tuseni, jaka by ta hodnota mela byt? Protoze tady prece neplati, ze se kazde dva dny ma zdvojnasobit.
@Liškamyš to by me asi nic nereklo, ale dulezite je jestli se to hcg zvysuje.. ![]()
@evika 12 no to je na tech testech videt krasne
A ty chodis do prace nebo jsi doma?
@esprit1 píše:
@Dr.Renča to jsem z toho trochu jelen. Minulý cyklus v nativu jsem měla nízkou sliznici a žádný dominantní folikul. Tak mi dr. předepsal právě Estrimax s tím, že to je pro to, aby se to srovnalo a připravilo na KET.. Myslela jsem že je to právě na růst sliznice a podporu ovulace..
je to na růst sliznice, ale při vyšších dávkách blokuje ovulaci…já ho dostala kvůli tomu, že jsem před ovulací a OPU špinila a doktorka mi předepsala 1×1, ale měla jsem ho začít brát až po OPU…při OPU jsem jim krvácela z pravé strany dělohy a tak mi doktor zvýšil dávky na 3×1 právě na růst sliznice…právě, když tvůj doktor v nativu viděl, že nedojde k ovulaci a sliznice je nízká (a to má i souvislost), tak nemohl provést KET, protože ten se v nativu provádí po ovulaci…proto další cyklus šel na jistotu se stimuloavným ketem a dal vyšší dávky estrimaxu, aby vůbec k ovulaci nedošlo a narostla sliznice a mohlo dojít na KET