Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@agiss píše:
@Hanesi žádné změny. Testovat už nebudu, buď to dostanu a nebo ne.Dnes jedenáctý den po ket a z toho šestý den zpožděníale spíš to vypadá na mrchu než na nějaký happyend.
já bych se ještě nevzdávala a ještě jednou ten test zkusila, stejně máš v balení 2 kousky
Jednak si budeš již 100% jistá, a také i kdyby byl test negativní, zaženeš ty myšlenky „co kdyby přeci..“ a už budeš připravena na MS…
@evika 12 tak já jsem začala v noci pěkně krvácet, žádné špinění, ale jasně červená a hodně, takže jsem jela s malou dušickou… Pak doktor teda potvrdil, ze je tam dost velký hematom, ale zároveň našel dvě ťukajicí srdíčka. Mimina jsou stejnoměrná va odpovídají 5+6 (přitom bych mela být 5+3). HCG pres 44 tis ( to jsem čekala, že bude vyšší, ale byl spokojený). Takže tak u nás, nařízen přísný klidový režim, vysazen vasopyrin a místo toho mám naopak Cyklo3fort na zpevnění cévní steny.
@Hanesi já už sem spíš smířená s tím že to opět nevyšlo. Takže čekám kdy přijde MS a když do pátku nepřijde tak test udělám
V práci mě už asi zabijou, že opět se na chvilku vrátim a pak zase půjdu na neschopenku. ![]()
Holky tak dnes kontrolní vyšetření dopadlo skvěle jsem 10+4, víme to přesně. No ale malé tam mělo v bříšku dnes trochu diskotéku, tak nešlo pořádně změřit
. No doktorce to vyšlo na 4,4 cm prý jak bych byla 11+2, což není možné…tak snad příště lépe
Každopádně příští pátek 29.7. na screening a dnes jsem konečně dostala průkazku
![]()
@agiss Treba to jeste neni ztracene.. Nechtela jsem se ptat, abych Te nestresovala
Jsem na tom v praci stejne, proto kdyz to nevyjde, zustanu doma, chtela bych hned na dalsi KET..
@Liškamyš jejda, tak nastesti ze to dopadlo na vybornou!
Jee to je pekne, ja doufam, ze ve ctvrtek uz taky pujde videt
a kdy jdes na dalsi kontrolu?
@evika 12 další kontrolu mám ve středu příští týden. Ale už bez krve jen utz. A pak me snad předají už o patro níž k me dr…nebo jestli je to u dvojčat jinak…ze by me chtěli sledovat déle… ![]()
@Liškamyš tak to nevim jak dlouho si nechavaji tehule, ja sem tam byla minule do 8 tt ale skz to ze to hned od zacatku nevypadalo dobre.. Ja mam sveho gyndare v brode tak by to bylo taky lepsi co nejdriv jezdit k nemu.. ![]()
@Liškamyš krásný! Gratuluji k
!
To krvácení nás tady provází, co? Hlavně, že se ví příčina. Tak se šetři, co to půjde
Já jdu v pátek, tak jsem zvědavá, co mi řekne
@lumr taky bych chtěla zůstat doma ale to asi nejspíš nepůjde
a hlavně nevim jak to teď bude, jestli budu muset čekat nebo jestli můžu jít znova na další pokus. Náš poslední pokus, pak bohužel budeme muset něco našetřit. A asi by sem změnila kliniku, už sem se informovala. ![]()
@Liškamyš tak mozna, ze pristi tyden te prevede..mozna kdyby si nemela ten hematom tak by te tam poslal uz tedka.. ![]()
@evika 12 to zas asi ne…tentokrát jsou ty srdicka nějak brzo…nebo zeby měli stále lepší ultrazvuky.. ![]()
@agiss Tak vsude rikaji, ze na KET muzes jit hned
Jsi nespokojena? Kam bys chtela prejit? Hlavne jeste neni nic ztraceno..