Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ginalea Me take nic neni. Jsem 2. den po KET. Jen me obcas pichne jakoby uprostred. Jinak nic..
Holky asi je brzy na příznaky, uvidíme za pár dní ale je to nekonečné, ufff
@Romčinka Příznaky ti nic nenapoví, já je měla i při úspěšném i neuspěšném transferu stejné, bohužel. Rekne více až test a krev ![]()
@Romčinka může to být dobré znamení. Mě 4.noc po ET strašně bolelo břicho jako na MS, tak se asi zavrtalo, když zjistilo, že s ním hodlám chodit po horách ![]()
@Dr.Renča Děkuji moc, to bylo vyčerpávající! Já 37 neměla nikdy, co jsem se měřila.
@Tofik ano beru, u nas to opravdu pisou standardne vsem jako treba utrogestan…pokud nemas teda nejakou poruchu srazlivosti.
@EnglishLady píše:
@Dr.Renča Děkuji moc, to bylo vyčerpávající! Já 37 neměla nikdy, co jsem se měřila.
každý má úplně jiné teploty, pro někoho je maximum 36,5 a spodní hranice je 35,9…ono jde spíš o to, že když dojde k otěhotnění neměla by teplota klesat na teploty předovulační a měla by se držet v těch vyšších hodnotách
@Tofik no uvidíme mě přestali bolet prsa ale možná se moc sleduji, myslím že do pátku se rozhodne
@Romčinka Me taky nic neni. Jen v noci me pichalo dost uprostred podbrisku. Ale ted jsem v pohode. Take si myslim, ze do konce tydno bude jasno ![]()
@Romčinka @lumr…ahoj holky tak vam držím pesti at se cítíte dobre…já budu v 10 volat na domluvu paní embryolozce a doufam, ze pujdeme nato ![]()