Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@yournickname ahojky no pjištovna by to měla platit 2200 jednotek na jednu stimulaci, aspon v ISCARE jsem to tak měla, já platila málo 2900jednotek a doplácela jsem 500kč ale ěla jsem štěstí 900 jednotek mi dali ststřičky že to nějaké paní zbylo, tak proto si tak málo
, já měla Puregon a potom Ovaleap ale ono je to uplně to samé.
![]()
@agiss ach neeeeeee, moc mě to mrzí, drž se holka a zkus ale tetnout ještě za dva dny
![]()
@EnglishLady tak že jsi testla? Myslím že málo u koho se to ukáže tak brzy, zkusila bych to za dva dny ![]()
Holky, mám ještě dotaz, měříte/měřily jste si po (K)ET bazální teplotu? Mě to napadlo teprve včera, tak mám zaznamenané jen dva dny a oba mi vyšly stejně. Nevím, jestli to má i smysl. A ještě se k té BT chci zeptat, v kolik hodin si ji měříte? Když čtu, že při těhotenství má být vyšší jak 37, tak by mě ale zajímalo, jestli to platí pro všechny? Nejde mi do hlavy, že by všechny těhotné holky měly nad 37, když jedna vstává třeba v půl 6 a druhá v 9.
@Romčinka Jo, jak řekl Oscar Wilde: Odolám všemu, kromě pokušení
Jojo, zkusím za 2-3. Popravdě testovat zítra mě třeba vůbec neláká. Já šla dneska spát kolem půl 3, tak nevím, nakolik byla ta moč úplně koncentrovaná.
@EnglishLady jsi pařila???
BT teplota je u každého jiná jde o tu křivku, já měla před ovu 36,3-36,5 a po ovu 36,8-37,00 a měřila jsem v 6 hodin ráno
@EnglishLady alespoň jsi ukojila svou momentální touhu ![]()
Jinak s tou BT, ja četla, že utrous ji zvyšuje, takže podle me ted vůbec nemá smysl měřit.
@Romčinka Jo, tak křivku už nedávám. @Rozarkaa1 Díky, tak o starost míň.
@Tofik Já pravidelně, alespoň jsem před MS vždycky věděla na čem jsem i bez testu. Vyšlo mě to levněji.
@EnglishLady jasně že křivku nestíháš, já taky měřila asi 5 měsíců ![]()
@lumr Ano, nijak se z toho nehroutím, spíš jen ze zvědavosti.
@Romčinka Jo a jinak jsem samozřejmě nepařila. Jen se mi líp pracuje v noci. Jestliže utroš BT zvyšuje, tak s tím i přestanu. Budu se teď modlit, aby vše bylo ok, zatím na sobě nepozoruju vůbec nic zvláštního. ![]()
@EnglishLady To je dobre.. Taky si rikam, ze s tim stejne nic uz neudelam..