Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky tak pondělní ket platí hurá
…dr mi změnil utrogestan na crinone a jeste mi dal 2 prasky na preleceni kdyby to byly kvasinky…neslo moc poznat zda to jsou nebo je to podráždění z utrose…pak mi vzali ještě kultivaci…každopádně v pondělí frčím nato ![]()
@Violka81 Tak to jsou skvele zpravy
Mam radost za Tebe. V pondeli hura pro mimi ![]()
@lumr děkuji
strašně se těším
až se k vám přidám!…a jak se citis dneska?
@EnglishLady právě si říkám že by to mohlo vyjít a tak si ten pocit užívám ![]()
@Romčinka mě bolí teď a to dost
doufám že to není nic špatného.
Jinak minule sem už osmý den krvácela a dost i když sem měla vyšší dávku utrogestanu než mam teď ![]()
@Violka81 Hlavne, ze jsi v poradku. Hezky se nam to rozrusta. Snad nam to vsem vyjde
No trochu me poboliva podbrisek, ale nic hrozneho..
Ahoj holky, tak já dnes 7. den po ET časné blasty a do mrazáku nic. Včera jsem si jen tak dělala TT a sněhobílo, dnes ráno jsem zkoušela též a výsledek posílám (uvidím co vytestuju v pondělí)
ještě neříkám HOP, stát se může cokoli, takže se neraduju, dnes je mi nějak ouvej od žaludku a bolí mě vaječník, ale jinak se cítím spíš netěhotně
tak abych přispěla do diskuze jakým směrem se u nás věci ubírají ![]()
@Violka81 superrrr hurááááá, držím moc palečky.
@agiss říkám žeto bude dobré jinak by už bylo krvácení, zítrabudou //,to cítím ![]()
Proto testovat dříve než 8 de po nemá cenu ![]()
@Romčinka Kdyby to cekani na vysledek nebylo tak nekonecne.. ![]()
@lumr to tedy a k tomu já jsem sama doma, přítel jezdí pozdě a ráno zase do práce a děti jsou u babičky, tak už to vůbec neutíká ![]()
@Suesan no to je skvělý
moc gratuluji, doufám že i já se přidám do čárkovaných ![]()
@Suesan Hezký duch, tak do dalších dnů přeji, ať přestane duchovatět
Doufám, že za 3 dny taky nějaký takový hezký test budu mít ![]()
@Romčinka Tak to se musi tahnout. Ja mam sice manzele i malou doma, ale manzel me nenecha nic delat
A jeste odpocivas?
@lumr odpočívám ale taky ted třeba vařím a poklízím ale v klídku, potom se zase natáhnu. ![]()