Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lumr já sem MS měla dostat podle dřívějšího cyklu včera, ale co navštěvuji car a různé tyhle procedury tak sem to teď měla tak nepravidelně, že se podle toho řídit nemůžu ![]()
@Violka81 Moc Ti preju, aby to bylo utrosem a v pondeli mas mimiska u sebe
Ja lezim u telky a broucci mi jeli pro nejake dobrutky ![]()
@agiss Ja take nevim, kdy ms cekat
Ale jak se znam, stejne budu testovat
Minule jsem zacala krvacet 10 dni po ET..
@Mystik to je krásný!!
Moc gratuluju, užívej si to! Kolikátý jsi týden? Mně dnes sestra říkala, že se ty týdny počítají normálně ode dne co jsem si začala píchal injekce, takže teď jsem 5+0
@lumr to je super to musí určitě vyjít a ležíš dnes celý den nebo ne, já ležela včera dnes už tolik ne ale jsem doma a jen občas něco udělám, ještě chci takto vydržet zítra a v neděli už vyrazíme ven, moc ti držím palečky, jsme nato téměř stejně
![]()
@Violka81 snat to tak bude a vydrží prdolka. Jinak ti držím palečky at to svědění není nic co by mohlo nabourat vaše plány
![]()
@Romčinka Snad nam to vyjde.. Ja lezela asi 45min tam, pak jsme jeli domu a polehavam u telky. Ted jsem si dala jidlo s chilli, pry je to dobre ![]()
Holky já mam takový strach, že asi zítra dělat ten test nebudu a ještě počkám ![]()
@lumr to nevím, ale když nad tím tak přemýšlím tak spíš mam strach, že bude zase bílo, takže to asi odsunu ![]()
@agiss Chapu Te.. Take mam strach, ale nevim, jestli to vydrzim.. A jak Ti je?
@lumr já nevím
něco si přikládám jako příznaky ale to si spíš namlouvám.
nechci se nějak moc pozorovat i když, pokaždé když něco je hned hledám příznak ![]()