Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@EnglishLady no u mě bohužel začalo všem špiněním 6 den a 7 den už krvácení, začalo to i přes Utrogestan, tak že ted nebudu testovat dříve než po těchto dvou dnech, tak že dříve jak 8dc néééé, no mě bolí břicho jako na stranách jako tlak.
Jinak proč to nevyšlo nevíme, to nezjistili prostě se to nechytlo
![]()
@lumr jj budu déle už to nevydržím
modlím se aby tam něco bylo ![]()
Holky volala jsem do laborky a bohužel u ostatních embrií se zastavil vývoj tak se nemrazilo, chjoooooo ![]()
@lumr tak už máš mimísky u sebe
jak se cítíš? kdo ti dělal transfer? @Romčinka to je mi líto
Ale teď máš u sebe bojovníčka, tak musíš myslet jen na něj
bude to dobrý ![]()
@Romčinka to je škoda, vypadalo to tak dobře
Ale stejně to určitě vyjde a mrazáčci nebudou potřeba ![]()
@Romčinka Ty jo, to je blbý, že jsou najednou všechny pryč, to je zvláštní
Já si do CARu po ET už nevolala, jestli se to fakt povedlo zamrazit. Ale to by snad oni volali mně. Taky to chci vydržet nejméně těch 8 dní, to už se některým ty // ukázaly.
@agiss @lennkaa holky no bobulka byla nejlepší byla to blastocysta jedinná ostatní byly morulky a byly slabší, já pevně věřím že to dobře dopadne.
![]()
@EnglishLady tady se nechávají do druhého dne jinak je nemrazí, mrazí jen kvalitní embrya, jiank prý to nemá cenu že by nepřežili mražení. Já měla jedno nejlepší a ty 4 už bojovali včera a nemělo cenu je prý zamrazit
@agiss @Romčinka Holky moc dekuji. Uz tady cekame.. Jsou to krasne expandujici blastocysty. Na te nejhezci byl udelan AH a mam Embryo glue. ![]()
@Romčinka To me moc mrzi. Ale musime doufat, ze mrazacek nebude potreba..
@agiss Ja myslim, ze bude. Nespinis a mrcha nikde. Delal mi to MUDr. Alexander. Uz je mam u sebe
Probehlo to hladce..
@lumr tak to je dobře, tak teď přeji hodně sil vydržet co nejdéle netestovat
hodně odpočívej a hodně štěstí ![]()