IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3975
15.7.16 11:13

@agiss Ahojky. Rozmrazeny vsechny :) Ve 13.30 mame byt v laboratori.. Copak Ty? Co brisko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
15.7.16 11:32

@Rozarkaa1 To je moc hezké číslo!! Budeš zavádět jedno? Holka, přidej se, a budeš nám závidět každý den navíc. :D :D Je strašně vtipný, jak člověk postupuje ve vývoji, tak si hledá nová a nová témata. Já teď brouzdám na těch fórech, kde řeší, kdy se jim poprvé ukázaly // po (K)ET. Do příští soboty to asi nevydržím. Zároveň mám teda strach a říkám si, jestli není lepší žít ve sladké nevědomosti.

@Romčinka Mně pobolívá čas od času jako před MS, dneska (4. den po ET) se k tomu přidala prsa. Spím na břiše a dnes jsem se vzbudila bolestí. Jenže je pořád tak strašně brzo na nějaké závěry… Můžu se zeptat, když ti to poprvé nevyšlo, zjistitlas to až z testu, nebo nějaké špinění a rozjíždějící se MS i přes utrogestan?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
15.7.16 11:43

@Liškamyš to je pravda, já se taky nikdy neptala. Myslím si, že mi do toho ani nic není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
15.7.16 11:44

@lumr Dobrý,ve čtyři ráno mě píchlo v podbřišku a cítila sem mokro tak sem letěla na záchod a dobrý, domluvila sem mimískům že je brzo ať ještě spinkají a přestalo to :lol: včera mě divně bolel pupík :nevim: podbřišek mě občas bolí ale zatím je to dobrý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
15.7.16 11:46
@Liškamyš píše:
@hanule24 presne tak…a proto se k tematum, ktere nemuzu prozit radsi nevyjadruju…viz treba adopce u homosexualu, ivf pro matky bez partnera…z druheho brehu se vsechnou soudi hrozne lehce.

Nedavno bylo v TV u Jilkove tema IVF a darovane pohlavni bunky…no to byl teda vykvet…nejvic me dostala baba, ktera rikala, ze s tim nesouhlasi, protoze dite by melo vzniknout z lasky :-D…tek nevim, jaky vetsi projev lasky a touhy po diteti jeste existuje, nez opakovane podtupovat takove procedury…nevim, jak by mluvila, kdyby se to stalo treba jeji dceri.

Příspěvek upraven 15.07.16 v 09:56

jj, u toho jsem se taky dobře bavila. Ty lidi absolutně nevěděli, která bije :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
15.7.16 11:47

@agiss Tak to vypada moc dobre :palec: Budes si zitra delat testi? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
15.7.16 11:52
@Violka81 píše:
@Romčinka. ..je to na redeni krve kdo ma horší srazlivost a všeobecně to hodne holkam pomohlo donosit mimco :D…já myslím, že pichani atd je úplně normální podle mě projev všech hormonů co bereme :hug:

Ja si ho picham kvuli zvysenemu riziku vytvoreni trombu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
15.7.16 12:04

@Mazlucha taky m8 přišla jehla silná a bolelo mě to a to je mám píchat pokud se zadaři do 12tt to budu samá modřina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
15.7.16 12:05

@Rozarkaa1 já šla sama ale můžeš i s mužem záleží jak má čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
15.7.16 12:14

@EnglishLady to je mi to jasný, obávám se, že budu stejna :lol:. Budeme zavádět jedno, jinak bysme přišli hned o jeden pokus na pojišťovnu. Uvidíme, jestli zůstanou všechny, muže se urcite ještě nějaký zastavit. Zbylo jedno, který se oplodnilo samo, tak uvidíme jak na tom bude. Dali bychom mu přednost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
15.7.16 12:16

Ahoj děvčata, můžeme si to sjednotit? :lol: já jsem dnes 3-tí den po ET, je tu některá podobně? Je Vás tu mnoho a když se dostanu na net, tak přibude x stánek :D 8o já nic nepociťuju, jen mě bolí prsa, ale to už od stimulace, kdy mi vyvolali ovulaci, vaječníky mě i po OPU tlačily, jak byly zvětšený, ale už splaskly, hodně piju a jím bílkoviny jak mi bylo doporučeno a očekávám aspoň nějaký příznak :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
15.7.16 12:17

@Romčinka po píchnutí si stlač vpich a modřinka se ti neudělá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
15.7.16 12:32

@hakna ahoj, koukni na stránku 416, tam jsem dala dohromady přibližnou tabulku platnou k tomu dni. Já jsem 4. den, tak jsem na tom prakticky stejně ;) Mně bolela prsa během stimulace, pak klid, pak den po ET, pak dva dny klid a dneska se nafoukly a bolí až mě to vzbudilo. Břicho dost během stimulace, po OPU 3 dny, ale asi jsem málo pila, sotva jsem přidala, tak se to uklidnilo. No a po ET trochu jiné pobolívání, něco jako před MS. Ne stále, občas.
K těm příznakům - je údajně normální být naprosto bez příznaků, takže já se z tohoto hlediska nenervuju. Jen vydržet to netestování mno, u mne věčnej boj, nejsem trpělivý člověk vůbec. Kdy to chceš probnout ty poprvé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
15.7.16 12:48

@EnglishLady díky :kytka: test mě taky svrbí v ruce :lol: naštěstí jedu na víkend pryč a test nechám doma, v úterý to bude týden, ale to je asi brzo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
15.7.16 13:08

@hakna Já ho pro jistotu ani doma nemám a pěšky si do lékárny dojít nemůžu. Pro mě je cíl vydržet do další soboty, ale nevím nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí