Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@agiss Ahojky. Rozmrazeny vsechny
Ve 13.30 mame byt v laboratori.. Copak Ty? Co brisko?
@Rozarkaa1 To je moc hezké číslo!! Budeš zavádět jedno? Holka, přidej se, a budeš nám závidět každý den navíc.
Je strašně vtipný, jak člověk postupuje ve vývoji, tak si hledá nová a nová témata. Já teď brouzdám na těch fórech, kde řeší, kdy se jim poprvé ukázaly // po (K)ET. Do příští soboty to asi nevydržím. Zároveň mám teda strach a říkám si, jestli není lepší žít ve sladké nevědomosti.
@Romčinka Mně pobolívá čas od času jako před MS, dneska (4. den po ET) se k tomu přidala prsa. Spím na břiše a dnes jsem se vzbudila bolestí. Jenže je pořád tak strašně brzo na nějaké závěry… Můžu se zeptat, když ti to poprvé nevyšlo, zjistitlas to až z testu, nebo nějaké špinění a rozjíždějící se MS i přes utrogestan?
@Liškamyš to je pravda, já se taky nikdy neptala. Myslím si, že mi do toho ani nic není
@lumr Dobrý,ve čtyři ráno mě píchlo v podbřišku a cítila sem mokro tak sem letěla na záchod a dobrý, domluvila sem mimískům že je brzo ať ještě spinkají a přestalo to
včera mě divně bolel pupík
podbřišek mě občas bolí ale zatím je to dobrý ![]()
@Liškamyš píše:
@hanule24 presne tak…a proto se k tematum, ktere nemuzu prozit radsi nevyjadruju…viz treba adopce u homosexualu, ivf pro matky bez partnera…z druheho brehu se vsechnou soudi hrozne lehce.Nedavno bylo v TV u Jilkove tema IVF a darovane pohlavni bunky…no to byl teda vykvet…nejvic me dostala baba, ktera rikala, ze s tim nesouhlasi, protoze dite by melo vzniknout z lasky
Příspěvek upraven 15.07.16 v 09:56…tek nevim, jaky vetsi projev lasky a touhy po diteti jeste existuje, nez opakovane podtupovat takove procedury…nevim, jak by mluvila, kdyby se to stalo treba jeji dceri.
jj, u toho jsem se taky dobře bavila. Ty lidi absolutně nevěděli, která bije ![]()
@Violka81 píše:
@Romčinka. ..je to na redeni krve kdo ma horší srazlivost a všeobecně to hodne holkam pomohlo donosit mimco…já myslím, že pichani atd je úplně normální podle mě projev všech hormonů co bereme
Ja si ho picham kvuli zvysenemu riziku vytvoreni trombu.
@Mazlucha taky m8 přišla jehla silná a bolelo mě to a to je mám píchat pokud se zadaři do 12tt to budu samá modřina
@Rozarkaa1 já šla sama ale můžeš i s mužem záleží jak má čas
@EnglishLady to je mi to jasný, obávám se, že budu stejna
. Budeme zavádět jedno, jinak bysme přišli hned o jeden pokus na pojišťovnu. Uvidíme, jestli zůstanou všechny, muže se urcite ještě nějaký zastavit. Zbylo jedno, který se oplodnilo samo, tak uvidíme jak na tom bude. Dali bychom mu přednost.
Ahoj děvčata, můžeme si to sjednotit?
já jsem dnes 3-tí den po ET, je tu některá podobně? Je Vás tu mnoho a když se dostanu na net, tak přibude x stánek
já nic nepociťuju, jen mě bolí prsa, ale to už od stimulace, kdy mi vyvolali ovulaci, vaječníky mě i po OPU tlačily, jak byly zvětšený, ale už splaskly, hodně piju a jím bílkoviny jak mi bylo doporučeno a očekávám aspoň nějaký příznak ![]()
@Romčinka po píchnutí si stlač vpich a modřinka se ti neudělá ![]()
@hakna ahoj, koukni na stránku 416, tam jsem dala dohromady přibližnou tabulku platnou k tomu dni. Já jsem 4. den, tak jsem na tom prakticky stejně
Mně bolela prsa během stimulace, pak klid, pak den po ET, pak dva dny klid a dneska se nafoukly a bolí až mě to vzbudilo. Břicho dost během stimulace, po OPU 3 dny, ale asi jsem málo pila, sotva jsem přidala, tak se to uklidnilo. No a po ET trochu jiné pobolívání, něco jako před MS. Ne stále, občas.
K těm příznakům - je údajně normální být naprosto bez příznaků, takže já se z tohoto hlediska nenervuju. Jen vydržet to netestování mno, u mne věčnej boj, nejsem trpělivý člověk vůbec. Kdy to chceš probnout ty poprvé?
@EnglishLady díky
test mě taky svrbí v ruce
naštěstí jedu na víkend pryč a test nechám doma, v úterý to bude týden, ale to je asi brzo… ![]()
@hakna Já ho pro jistotu ani doma nemám a pěšky si do lékárny dojít nemůžu. Pro mě je cíl vydržet do další soboty, ale nevím nevím.