IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5880
14.7.16 19:11

@Liškamyš a proč byste je nemohli mít přirozeně? :D Já takových znám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
14.7.16 19:45
@Musi píše:
Ahoj dámy, všem bych Vám moc přála děti a šťastnou rodinu :kytka: Když tady ale čtu o IVF a zmrazování a rozmrazování embryí, tak mě z toho taky docela mrazí. Nejde totiž jen o nějaké dvě spojené buňky, v okamžiku splynutí spermie a vajíčka vzniká nový život, nový člověk. Když si tohle uvědomíme, tak to umělé vyrábění, mrazení apod. zní dost nechutně. Tím nechci nijak odsuzovat Vás, co jste tyhle metody podstoupily, ale souhlasit s tím prostě nemůžu… A jestli je tady někdo, kdo uvažuje o podstoupení umělého oplodnění, tak bych Vám chtěla doporučit metodu NAPROHELP, která je přirozená a přitom o nic méně spolehlivá :)

Promiň, ale na názor se Tě nikdo neptal. Nechutně zní Tvůj příspěvek v této diskuzi, musíš být neuvěřitelně zlá, když umíš takto kopat do ženských, které tohle rozhodně nepodstupují pro sovji zábavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
14.7.16 19:48

Jinak holky moc gratuluji, koukám, že se zase dalším zadařilo a držím palce, ať to probíhá v klidu. Já se za pár dní překlápím do druhé poloviny těhotenství, celkem to letí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
14.7.16 20:02

@Ecil ahojky toto tedy letí!!Gratuluji :mavam: :mavam: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
14.7.16 20:03

@Violka81 a proc ti to dr. napsal? a jaké máš dávky? :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
14.7.16 20:47

ET červen

Ahoj holky. Tak ja se s Vami loucim jako aktivni pisatelka. Na testu uz mam skoro neznatelneho ducha, tak doufam, ze mimodelozni tehotenstvi uz nehrozi. Leky jsem vysadila, tak ted uz jen cekam na odkrvaceni. Uz si preju, aby to prislo. Bricho boli a je nafoukle. Neni to paradox? Pred tydnem jsem si neprala nic jineho nez // a ted tohle…Preju Vam, aby jste mely vice stesti. A nez dopadnout jako ja, to je lepsi mit ten test radeji rovnou bily. Tech par dni stesti a nasledny pad za to nestoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
14.7.16 20:49

@petool @Tofik ale jo holiy, taky na ne kaslu, at s mysli, ze jsem si je poridila treba v Tuzexu…spis jsem tim myslela, jak jsou nekteri lidi doterni a nepripada jim tato otazka netaktni. Nebo mozna jsem divna ja, ale ja bych se na neco takoveho nikdy nezeptala :-) mozna svoji segry jo, ale „cizich“ lidi nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
14.7.16 21:20

@Romčinka
Nepichas si fraxiparine? A ne fratiparine? Taky ho mam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
14.7.16 22:55

@Kazuz drz se! at vam s pritelem klape a brzo to nejhorsi preboli :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
14.7.16 23:05

@Liškamyš Tak řekni, že babička/děda měli dvojče, co umřelo jako mimino, tak to máme asi po nich ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
14.7.16 23:21

Holky, já se vážně zařekla, ale jak předpověděla @agiss, tak mi to nedá. Strašně pomalu mi to utíká a to se snažím zabavit jinak. Nakonec to vždycky dopadne „nevinným vyhledáním“ naprosto „jiného“ tématu a už jsem zase tady a špízuju, jak jste která na tom :lol: Já krom pobolívání prsou nic extra na sobě necítím, ale to mám vždy cca týden před MS, takže kdo ví, jak to dopadne. Ale břicho bych si uhladila :mrgreen:

@Nili @Violka81 - i já se přidávám do klubu, každý se zeptá, jen mě, už nevím, kterou výmluvu si vymyslet dřív. Naštěstí jsme roky neměli vlastní bydlení a já dodělanou školu, tak bylo na co to svést. Teď už nelze :/ Měla jsem jednu kamarádku, se kterou jsem vše probírala, bohužel cca 21 dní zpět byla na revizi po ZT a požádala mne, abychom změnily téma. Takže si mohu srdíčko vylévat jen tady. A teda neplánovaně se to dozvěděla má matka :zed:, což je horší než lepší.

Nad příspěvkem té pánbíčkářky jsem se musela leda tak pousmát. Třeba ta její reklama padne na úrodnou půdu. V jedné věci jsem také považována za fanatičku a nedám si pokoj a nedám a tluču to všem do hlavy.:D Taky jsem ráda, že ale všichni věřící nejsou stejní. Můj manžel je praktikující katolík a s IVF má jen jeden problém - nechce nechat vyhodit jediné embryo, jakožto potenciální nový život (naštěstí máme zatím dohromady 3, to nějak zužitkujeme :lol: ). Jinak je naštěstí rozumný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
15.7.16 07:52

@EnglishLady my to s manželem řekli na rovinu všem - rodině, přátelům, takže pak už se nikdo neptal a byl klid ;) ale rozumím tomu, že není každému příjemné o tom mluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
15.7.16 08:27

@suisse odolalas? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
15.7.16 08:58

@Liškamyš jj chapu jak to myslis lidi jsou zli zakerni a zavistivi. vubec bych jse nepozastavovala a jen usmala v mem okoli znam hodne lidi ktery maji dvojcatka a neprislo me to divne a nikdy by me nenapadlo jse jich ptat spis jse podivam a pousmeji v dobrem a kamaradka rikala ze jse uz s tim setkala a zenske jse usmala do oci e rekla ji vy snama zojete ze to vite (ze jsou z umeleho).a sla dal nelamej jsi hlavu a uzivej jsi to :hug: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
15.7.16 09:05

@EnglishLady @Romčinka holky přeji, aby to rychle utikalo. Já v tom snad budu za chvíli s vámi. Zítra by měl byt ET. Máme prý sedm statečných, který se zatím vyviji ukazkove :dance:.
@Romčinka mužů se zeptat, jak to probihalo? Mám prý zítra ráno volat na recepci. To mi pak řeknou, v kolik se mam dostavit? Potom za tebou ještě přišla embryolozka, aby ti řekla jak to vypadá a kolik je připadne na zamrazeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí