IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
243
14.7.16 15:03

@Romčinka :potlesk: přeju ať ti to teď rychle uběhne a samé radostné zprávy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
14.7.16 15:07

@Hanesi pětidenní embrya, exp. blastocysty ;) s použitým embryoglue ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
14.7.16 15:11

@Romčinka moc držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
14.7.16 15:15

Holky, jaké máte zkušenosti s embryglue? Kdesi jsem četla, že je to zbytečné, ale na stránkách našeho CARu píšou, že to má prokazatelné účinky. Nevíte kolik se cca připlácí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
14.7.16 15:21

@Nili já mam embryoglue teď, výsledek ještě nevím. Bratrancova přítelkyně ho měla taky při šestém pokusu a povedlo se ;) u nás sme platili 1650,– bratranec 3000,– asi jak kde, určitě mají nějaké stránky kde mají i ceny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
14.7.16 15:23

@agiss holky a co to je embryoglue? :think:…to neznám vůbec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
14.7.16 15:25

@Nili u nás v CARu 2500,– měla jsem jen jeden pokus, tak jsem si ho nechala dát.
V těch skoro 50000,– co jsme za to dali, se ty dva litry už ztratily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
14.7.16 15:26
@Nili píše:
Holky, jaké máte zkušenosti s embryglue? Kdesi jsem četla, že je to zbytečné, ale na stránkách našeho CARu píšou, že to má prokazatelné účinky. Nevíte kolik se cca připlácí?

U nas v CARu se plati 3000. Dnes jsem se na to dr ptala, tak mi rekla, ze to embryoglue za ty prachy nestoji si ho davat. Ze kdyz uz je embryo v poradku, tak mu staci to prostredi co bude mit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
14.7.16 15:28

@agiss díky za info. jojo, ceník mají, ale zrovna emryoglue jsem tam nenašla, i když na webu ho jinak zmiňují. já se ještě pobavím s doktorkou, ale přikláním se k použití

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
14.7.16 15:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
14.7.16 15:31

Misim jeste reagovat na ten negativni prispevek.
Rikam si, ze kdyby tam nahore opravdu nekdo byl, tak se toto vsechno nedeje! Tolik zloby, deti by bylo jako smeti a nepotrebovaly bysme pomoc CARu. Holt bohuzel nejsme svate, aby do nas vztoupil Buh svaty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
14.7.16 15:37

@Nili ..díky musím zjistit zda to u nás mají taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
14.7.16 15:41

@lumr já taky doufám že to nebude již potřeba :) :) :) :)

@Nili moc děkuji no čekání bude dlouhé :think: :srdce: Jinak já se na embryo glue ptala a embryoložka mi řekla at to dám že zkazit se tím nedá nic a že některé studie ukazují že upěšnost je o 8-9 % vyšší, tak jsem to dnes zkusila no :D :D :mavam: :mavam: Jinak jsem platila 3500kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
14.7.16 15:42

@Violka81 řekla bych že už to mají všude, jen někde se k tomu přiklání a někde ne ;)
@Mazlucha ten příspěvek radši ani nekomentuju :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
14.7.16 15:45

@Mazlucha díky, naše doktorko mluvila v podobném smyslu tak obecně, že když je bude všechno vypadat OK, tak by ty vychytávky nechala případně až na další pokusy, že při prvním je to zbytečné. Uvidíme pak ještě podle počtu a kvality vajíček, jaké metody přesně zvolit.

Jinak je super, že si tady o tom člověk může tak povykládat Já o tom nerada mluvim s kamoškama, mám je ráda, ale jsou fakt hrozny drbny a nechci aby to pak probíraly dál s lidma, co je skoro neznám… tak radši už nic neřikám a když se někdo na rovinu zeptá, tak mluvim tak neurčitě jako „jo, nějak to řešime, snad to bude brzo“. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí