IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5880
13.7.16 20:41

@Liškamyš jj, přesně, myslet pozitivně! Já si momentálně vůbec nepřipouštím, že by se mohlo něco stát, byť riziko je možná i větší, pže kvalita spermií byla katastrofální :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
13.7.16 20:46

@Romčinka, tesis sa nie? Ja som sa nestihla tesit, ked transfer bol tak urychleny, ale som rada ze uz sme sa pohli dalej.Toto je moje prve IVF a mala som len 5 vajicok, vsetky oplodnene a dnes ostalo len jedno, hm. Aka je tvoja statistika? Drzim palce na zitra! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
13.7.16 20:47

@Tofik ja jsem brala leky, globule, atb v podstate permanentne celou dobu…sotva se prelecilo jedno, uz se objevilo druhe…dva dny pred porodem me prolevali penicilinem primo do zily…o maximalni prevenci se snazim, ale to jsem delala i pred tim…zadne koupaliste, sex, intim gely, lactobacily…a stejne nepomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
13.7.16 20:56

Holky jdu si lehnout zítra dám vědět po ET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
13.7.16 20:58

@Ginalea u mě je to už po druhé,1 IVF nevyšlo já mám zatím 5 kousků a daří se jim dobře, zítra jdu po 5 denní kultivaci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
13.7.16 20:58

@Liškamyš a Ty na to trpíš, nebo proč jsi dělala takovou prevenci? Pak už nezbývá než doufat a myslet pozitivně. na redukci bych já rozhodně nechodila. Takovou práci dá, než otěhotním a pak to budu redukovat? Ani náhodou! Já jsem Ti psala o té kamarádce, která rodila v 5. měsíci a druhý dítko krásně v termínu. Fakt se to nemusí opakovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
13.7.16 20:59

@Romčinka hodně štěstí zítra! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
13.7.16 21:09

@Tofik netrpim…nikdy jsem nemela mykozu…az v tom tehotenstvi se to na me vsechno nahrnulo.

Ne, ta redukce je fakt blbost…ja jen, ze i to padlo jako reseni, ale…proste to ted klapne a hotovo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
13.7.16 21:13

@Liškamyš jasně, dopadne to dobře, musí!! :pankac: Na jaře se nám narodí nádherná a zdravá miminka! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
13.7.16 21:26
@Tofik píše:
Holky, nevíte, jak se počítají týdny těhotenství u ET?

OPU se pocita jako den poceti. Doktori to pak budou pocitat podle utz.
Koukala jsem na net, ze jsou i kalkulacky a den poceti se tam da zadat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
565
13.7.16 21:47

@Liškamyš po tolika letech, snazeni, cekani na testy a vysledky uz je me jedno kolik jich tam bude jestli jedno, dve nebo jak se me zdalo ty 4 :mrgreen: aspon to budu mit za sebou..hlavne aby vse probihalo jak ma.. :lol: :srdce: a ty bud v klidu a nijak se nestresuj a jenom se raduj! Ja mivala zanety u z bazenu a nebo mydla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
14.7.16 08:11

@Romčinka Tak drzim palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
14.7.16 08:29

@lumr moc děkuji jdu na to :mavam: Potom písnu :D :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
14.7.16 08:44

@Romčinka drzi vse co jse da :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
14.7.16 10:26

@Liškamyš ahoj gratuluji k dvojčátkům :-) Neboj, já myslím, že podle toho, co píšeš, byl ten předčasný porod fakt způsobený těmi bakteriemi a ty už teď nemáš, ne? Chlamydie, ureoplasma… to vše se dá přece teď stěrem vyšetřit, tak to určitě máš přeléčené za tu dobu, ne? Kdybys měla pohyby, raději si zajdi k dr. na pořádné vyšetření a zavčas nasaď atb. Ale nemyslím si, že by tě pustili na IVF s něčím takovým. Teď se vyvaruj koupání ve veřejných bazénech, rybnících apod. a určitě bude vše ok!
Ale já teda moc nechápu doktory, že dopustili, aby ti zavedli dvě embrya, když už jsi měla minulé těhotenství takové,, měli ti jasně vysvětlit rizika předem, teď máš zbytečné nervy. Ještě pořád je to v některých centrech jak na divokém západě se mi zdá. Viz tady zmíněná zavedená 3 embrya apod., prostě to nechápu. Mohou z toho být další 2 pokusy místo strachu, že se chytnou trojčata… V tomhle mi přijde hodně rozumný přístup dr. Texla z Heliosu, který prosazuje mražení embryí po jednom. Když to tu čtu, někdo má zamražených třeba 7 embryí ve 3 pejetách, místo aby z toho byla na 7 KETů, to je 7 měsíců šancí, tak jsou z toho jen 3, přijde mi to strašné plýtvání a navíc velké riziko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí