Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Liškamyš mně to právě posledně počítali jinak. A teď to bude asi taky jinak, když jsem na OPU byla až nějaký 17. den nebo kolik
@Violka81 tam jedeme první týden v srpnu
prostě se nepřepínej a je to. Pohyb nevadí. Ale tak první 3 dny po transferu se víc šetřit
Dnes jsem byla na kontrolnim utz a odberu hcg. 14.den po ET hcg 347. 18.den hcg 617 a na utz nebylo nic videt. Na dnesnim utz(20.den) opet neni nic videt, na vysledky hcg cekam. Doktorka rika, ze to nevidi dobre a pravdepodobne budou chtit, abych vysadila leky a dostavila se menstruace. Na ruznych diskusich jsem se vsak docetla, ze to takto take nekdo mel a nasledne bylo vse OK. Proste se vyvijelo jen pozdeji. Nemate nejake zkusenosti?
@Tofik OPU je brano jako ovulace. Takze od toho datumu + 14 dni ![]()
@Kazuz já četla na jiných diskuzích, kde ale ženy počaly přirozenou cestou, že to taky tak měly a nakonec vše v pořádku. možná jsme četly to samé. Já začala v sedmým týdnu špinit a postupně se to rozjelo. Plod odpovídal 5+3 místo 7.tt, takže jsem to považovala za uzavřené a utrouš vysadila a neaplikovala ho přes slabé krvácení. Aspoň jsem nemusela na revizi. Tobě samozřejmě přeji, ať se to nestane a mimčo je tam, kde má a je tam! ![]()
@lumr Těhu se ale počítá od začátku cyklu, co vajíčka dozrávají
Když kouknu na 2.tt, tak vajíčko teprve dozrává.
@Tofik Jasne, proto pisu + 14 dni.. To je faze do ovulace. Pri pocitani berou cyklus 28 dni. A nebo se ridi dle utz. Kdyz jsem cekala berusku, ridili se utz, protoze s ms mi to nesedelo o o 3 tydny..
Holky mame 1664.7 a za tri tejdny ultrazvuk tak na pul jse me ulevilo ted jeste aby byl dobry ultrazvuk a bude me fajn uplne
![]()
@Kazuz
…jaky matedalsi plan? Mrzi me to. Tak hezky se to tu rozjizdelo a dnes hned dve rany.
No ale poslys…to taky neni uplne nejmin…kolik jste davali kousku? Gratulace samozrejme velika!
@Violka81 ano už se to blíží huráááá, dnes nakoupeno, uklizeno a ještě navařím něco na dva dny zítra a pozítří chci fakt odpočívatz a spát aby mi to utíkalo
No a kolikátý den to bude po ET?
@petool no to je krásné číslo neměli jste náhodou taky dvě???
![]()
@Romčinka tak na zítra držím pesticky a ať vše dobře dopadne
…já budu mít dovcu 5 den po ketu, 26 DC tak uvidíme…minule jsem to dostala 29/30 DC…tak nevím zda sebou brát testy
![]()