IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
627
15.7.16 09:14

@Musi ahoj nevím ale můj názor je ten ze kdo to nezazije tak to nikdy nepochopí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
15.7.16 09:16
@hanule24 píše:
@Musi ahoj nevím ale můj názor je ten ze kdo to nezazije tak to nikdy nepochopí

Presne tak :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
15.7.16 09:22

@Mazlucha jako když se to vezme a taky to poslouchám okolo sebe ti co můžou otěhotnět normálně tak jsou strašně chytří ale kdyby věděli a zažili to co my tak by mluvili úplně jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
15.7.16 09:42

@Rozarkaa1 Ahojky jj ráno jsem volala v 8 hodin a řekli mi at přijdu na 10.30.Tam jsem doplatila nedoplatek a šla k embryologovi, ten mi řekl co doporučuje a jak vajíčka vypadají. Potom jsem šla na pokoj převlékla se a čekala, já asi 2 hodiny, šla jsem poslední jelikož jako jediná jsem měla embryoglue :lol:.Na sále jsem byla 5 minut a potom ležela na pokoji s nohama nahoře asi 30-40 minu a potom jela domů a celý den polehávala. Dnes taky chci odpočívat. Akorát mi přijde návšětěva na kafe s neteřinkou 14 dní a synovcem 6 let :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
15.7.16 09:43

@hanule24 naprosto souhlasim :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
15.7.16 09:44

Holky po ET mě pobolívá břicho a píchá na stranách je to normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
15.7.16 09:48

@hanule24 presne tak…a proto se k tematum, ktere nemuzu prozit radsi nevyjadruju…viz treba adopce u homosexualu, ivf pro matky bez partnera…z druheho brehu se vsechnou soudi hrozne lehce.

Nedavno bylo v TV u Jilkove tema IVF a darovane pohlavni bunky…no to byl teda vykvet…nejvic me dostala baba, ktera rikala, ze s tim nesouhlasi, protoze dite by melo vzniknout z lasky :-D…tek nevim, jaky vetsi projev lasky a touhy po diteti jeste existuje, nez opakovane podtupovat takove procedury…nevim, jak by mluvila, kdyby se to stalo treba jeji dceri.

Příspěvek upraven 15.07.16 v 09:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
15.7.16 09:51

@Mazlucha ano Frafiparoine já to špatně napsala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
15.7.16 10:00

Fraxiparine :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
15.7.16 10:03

@Romčinka
Ja si rikala. Taky ho picham a vubec mi to s nim nejde. Dela modriny a vpich silene boli. Pry se picha az do 8.tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
15.7.16 10:12

@Liškamyš jojo přesně s tebou souhlasím. Taky by mě zajímalo jak nejvíc mužem ještě dat najevo lásku. Každá holka která nemůže mít miminko normální cestou a díky této metody otěhotnění tak zapomenou na všechny bolesti co si museli zažít a myslím si že jsou víc šťastné a víc si toho váží než někdo kdo jen projde kolem trenek a otěhotnění! Jak říkám tu co to nezažili nikdy nás nepochopí. Tak jak třeba znám případ ze jedni manželé už neměli na to aby dali dohromady peníze na další ivf a tak si půjčili v bance a všichni je za to udsuzovali ale hlavně že když si půjčí v bance někdo peníze aby mohl jet na luxusní dovolenou tak to je v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
15.7.16 10:14

@Romčinka. ..je to na redeni krve kdo ma horší srazlivost a všeobecně to hodne holkam pomohlo donosit mimco :D…já myslím, že pichani atd je úplně normální podle mě projev všech hormonů co bereme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
15.7.16 10:19
@Hanesi píše:
@EnglishLady my to s manželem řekli na rovinu všem - rodině, přátelům, takže pak už se nikdo neptal a byl klid ;) ale rozumím tomu, že není každému příjemné o tom mluvit.

U nás to ví taky všichni a nikdo se na nic neptá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
15.7.16 10:19

@Romčinka paráda, děkuji za info :) A u toho embryologa jsi byla sama nebo s tebou byl muž?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
15.7.16 11:04

@lumr tak co? Kdy jdeš? Co rozmražení? Hodně štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie