IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3975
15.7.16 21:37

@agiss Je to na dobre ceste.. Vsechno je v poradku.. Kdy mas jit na kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
16.7.16 00:29

Ne že by se mi stýskalo, ale všimla jsem si, že příspěvek od toho trolla a vaše reakce na ní zmizely. Jak to?? Je možné, že to smazali nebo si mě slečna bloknula a já ji nevidím? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
16.7.16 07:25

@EnglishLady je možný, že to smazali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
16.7.16 08:22

Tak strach byl silnější než já a test sem odložila na dýl :oops: @lumr na kontrolu jdu 25.7,měla sem jít 22.7 v pátek ale přesunula sem to na pondělí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
16.7.16 08:28

@agiss Mas muj obdiv za vydrz :palec: Zrovna pred chvili jsem si rikala, jestli odolavas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
16.7.16 08:28

@agiss já bych testovala, já chci vědět na čem jsem co nejdřív, mě štve ta nejistota, tak že u mě pokus nedojde MS jak minule dělám 8 den test :P :P :mavam: :mavam: :mavam:

@lumr jj,prý chilli je super já dnes budu mít špagety s chilli papričkami Aglio-Olio moje nejoblíbenější jídlo :kytka: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
16.7.16 08:31

@EnglishLady ahojky podle mě jí admin vyloučil, tím pádem se vymazali příspěvky, huráá :roll: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
16.7.16 08:32

@lumr @Romčinka my sme se na tom včera s přítelem domluvili, on je nedočkavý, já chci počkat, ale zítra sem devátý den to by mohlo být něco vidět, no uvidím. Mě to pak hlodá vždycky přes den, že sem si ráno ten test neudělala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
16.7.16 08:37

@agiss chápu tě no udělala bych ho určitě z ranní krve, myslím že 9 den určitě bude //,jsem na tebe opravdu zvědavá, já jsem teprve 2 po ET a jsem už hotová ted z toho čekání. Máš nějaké příznaky? :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
16.7.16 08:54

@Romčinka no nevím jestli jsou to příznaky, já si to vždycky tak nějak vsugeruju :nevim: měla sem návaly horka, pak zimnice, bolel mě zvláštně pupík, občas to velké píchnutí, jednou mě to i vzbudilo.No a od včerejška nějak víc cítím moč když jdu na záchod a to říkala jedna holka že se jí změnil zápach moči jako že byl silnější, tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
16.7.16 09:06

@Romčinka My s manzelem mame palive moc radi. Dokonce koupil nejpalivejsi chilli na svete :lol: Ale to samozrejme nebudu.. Ja jsem 1 den po KET a myslim, ze se to hrozne potahne :roll:
@agiss Zitra uz by mohlo, to uz je jako 14dpo :) Ja si myslim, ze to vyslo :palec:
Holky nevite, za jak dlouho po transferu se zacne uhnizdovat blastocysta? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
16.7.16 09:08

@agiss holka já ti dávám hodně velkou šanci a jsem fakt zvědavá, moc ti to přeji :)

@lumr taky by mě zajímalo za jak dlouho se uhnízdí, já myslím 2-3 dny?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
16.7.16 09:09

@lumr hatchujici blastocysta pry ihned a expandujici 1 -2 dny…a asi na tom neco bude…me davali jednu tu a jednu tu a na ultrazvuku ve 4+3 mela jedna 6mm a naznacen zl. vacek a druha byla mensi 5,6mm (predpokladam, ze ta pomalejsi)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
16.7.16 09:16

@lumr Ahoj, co jsem koukala, tak je to s uhnizďováním opět individuální (v řádu dní) a nikde jsem se pořádně ani nedočetla, jak dlouho celý ten proces trvá. Jinak já osobně jsem vůbec nešpinila, tak kdo ví :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
16.7.16 09:18

@Liškamyš Tak to na tom asi vazne neco bude. Take mam hatchujici a expandujici.. Ono kdyz se nad tim clovek zamysli, dava to smysl.. Ta hatchujici uz jde ven z obalu a u expandujici se ceka, az praskne obal. Me embryolozka rikala, ze ty expandujici uz pulzuji..
A jak Ty se citis s mimiskama? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital