IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2730
16.7.16 09:24

Ahaaaaaa no já měla bylastocystu ještě zavřenou kulatou dle fotky tak že asi později. Včera mě bolelo břicho a v kříží, doufám že se bobíček zakousával :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
16.7.16 09:24

@EnglishLady Ono vse je individualni, kazda jsme preci jen jina.. To hlavne lekari radi skatulkuji s srovnavaji s tsbulkami :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
16.7.16 09:28

@agiss Máš můj obdiv, já odpočítávám každý den. Taky to budu zkoušet ten 8. den poprvé. Ale jen na tajňačku, s manželem jsme se dohodli, že poprvé to testneme až příští sobotu. Jenže, když tu čtu, že v případě neúspěchu je už jasno dřív, tak to ještě týden rozhodně nevydržím.
Včera jsem si testy už koupila. Ale zatím dělám, že tady vůůůůbec nejsou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
16.7.16 09:35

@lumr jj to máš určitě pravdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
16.7.16 09:36

@Romčinka Me prave na te jedne delali AH. Me pichalo uz vecer a hlavne me bolel zaludek a byla jsem nafoukla.. Ale to muze byt z cehokoli.. Casove na tom budeme stejne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
16.7.16 09:51

@Romčinka v kříži mě bolelo také a pořád občas bolí ;) @EnglishLady no já už sem chtěla testovat plánovala sem to na dnešek a včera večer sem dostala strach.Dva neúspěchy a mam strach :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
16.7.16 10:02

@lumr no ja se necitim vubec nijak…jenom me od cca 10 dne pobolivaji prsa. Ani spane mi neni a to je pry pri vysokem narustu hcg caste (a to jsem mela v utery 7,5 tis…takze roste zatracene rychle), za celou dobu jsem nespinila, jenom me 7.den bolela hlava…a to jsou tam dve, takze by clovek rekl, ze nejake priznaky by byt mohly. Ani unavena nejsem, ani chute na jidlo nemam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
16.7.16 10:09

@agiss Jj, to jsem postřehla. Jsi 3 dny přede mnou, tak jsem zvědavá, jak to s tebou dopadne. Chápu, že máš strach. Já si říkám, že jestli objevím /, tak si to taky budu vyčítat, že jsem si radši měla „těhotenství“ dál užívat ve sladké nevědomosti. Tak ty tam máš 3, tak máš větší šanci, že se alespoň některé chytí. A jestli si přečkala ten 6-7. den, tak snad je to na dobré cestě, ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
16.7.16 10:22

Já si myslím že kritické dny jsou fakt 6-7 den.

@agiss mě bolí dost, jako před ms…

@lumr mě AH nedoporučili, prý pokud je to nutné tak to embryolog sám navrhne že prý vidí jak je tlustý ten obal že do nich neradi zasahují. Taky jsem ho chtěla no uvidíme jak to bude :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
16.7.16 10:23

@Liškamyš Tak to roste krasne. Zkratka se mimiskum u Tebe libi :kytka: Bud rada, ze Ti neni spatne. A budes na rizikovem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
16.7.16 10:26

@Romčinka Me ho udelali u te nejlepsi a i po dalsi kultivaci byla pry paradni.. On pry s vekem je obal tuzsi :nevim: Oni vedi, co delaji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
16.7.16 10:31

@lumr já jsem doma s 2,5 letou dcerou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
16.7.16 10:34
@Romčinka píše:
mě AH nedoporučili, prý pokud je to nutné tak to embryolog sám navrhne že prý vidí jak je tlustý ten obal že do nich neradi zasahují. Taky jsem ho chtěla no uvidíme jak to bude :) :kytka:

mně řekli to samé, že když není důvod a oni vidí, že ten obal je standardní, tak je AH zbytečné, navíc je to zásah do embrya, který se tím může i poškodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
16.7.16 10:39

@Liškamyš Jee, tak to Ti to hezky navaze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3975
16.7.16 10:41

Nezbyva nam, nez verit tomu, co delaji.. A hlavne, nejvic to je stejne na embryjkach..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí