IVF 2022/2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
820
30.8.23 11:58

@bejusinek
Ahojky, tak jak ti do dnes dopadlo u dr 🙏 ✊️? :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
31.8.23 18:38

@Bella277 Ahojky, jakpak se citis? 😊A kdypak zacnes testovat?😊

Ja si udelala ve stredu pro jistotu dalsi dva testy a byly pozitivni, tak doufam a bojim se… Zitra jdu na odber krve.. 8) Kez by se to potvrdilo po tom vsem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
31.8.23 20:22
@Sim7 píše:
@Bella277 Ahojky, jakpak se citis? 😊A kdypak zacnes testovat?😊Ja si udelala ve stredu pro jistotu dalsi dva testy a byly pozitivni, tak doufam a bojim se… Zitra jdu na odber krve.. 8) Kez by se to potvrdilo po tom vsem..

Ahojky :hug:
Cítím se dost zvláštně, jsem nějak plná emocí a pořád se nějak nemůžu uklidnit.
Zkoušela jsem dnes test, jestli už vyprchal ovitrelle a dnes 10 den tam mám ducha, takže ovitrelle ještě nevyprchal.
Jinak možná zkusím v pondělí, ale mám z toho strašný strach 🥴.

To je krásný, moc ti to přeji, určitě bude vše v pořádku.
Držím palečky :hug: ✊️🍀 🙏.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
4.9.23 13:57

@Bella277 Ahoj, jak to u tebe vypadá? Zkoušela jsi test? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
4.9.23 14:50

Ahoj holky, mam otazku.. Je mozne otehotnet v sestinedeli? Jsem po samovolnem potratu v 6tt a uz mám vice jak tyden po skonceni sestinedelky… minuly tyden jsem zkousela testy stejne znacky a byli negativni a vcera se mi objevil slaby duch na testu stejne znacky.. A dnes uz vykoukla takova carecka viz foto..
Je to vubec mozne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
4.9.23 17:47

@Bella277 Ahoj, u mne se bohuzel zazrak nekona… bohuzel biochemicke tehotenstvi a KET se odsouva na rijen…

Doufam, ze se dockas //… moc bych ti to prala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
11.9.23 04:29

Ahojky tak jak se máte? Já čekám na druhou ms po 2.nezspesnem plném IVF. A moznaaaa po Novém roce na 3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
11.9.23 14:23

@Iriss86 Ahoj, ja ted vaham, zda podstoupit ERA test, nebo risknout transfer… Mam cas tak 2 dny, nez zacne ms, pak musím pripadne začít brat leky…
A jak se jinak cítíš? Uz je trochu lip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
11.9.23 17:19

Ahoj holky, tak se dnes hlásím po krvi.
Dřív jsem neměla odvahu sem napsat, ale stejně nevím i teď, co si o tom mám myslet. Až od 8 dne jsem měla na testu ducha, který sílí.
Ale jak už víte to jsem měla i v prosinci, kde mi naměřili hcg 328 a za 2 dny to skončilo potratem.
Teď jsem se modlila, aby byla hodnota vyšší, ale bohužel dostala jsem zase přes palici.
Hcg 194.
Sestra mi říká je to pozitivní, takže vás objednám na ultrazvuk za 14 dní.
Tak se ptám jaká je hodnota, prý 194, tak jí říkám, ale to není dobrý a ona, že hodnoty můžou být různý, že i s nízkou hodnotou můžu donosit dítě.
Po předchozí zkušenosti tomu moc nevěřím a mám strašný strach, co zase bude, tak moc jsem dneska brečela, už tohle prostě nedávám, jsem úplně hotová.
Jinak, žádné špinění, to poprvé bylo, ale teď ne.
Holky co si o tom myslíte?
Myslíte, že mám nějakou naději?
Já už fakt nemůžu 😭.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
11.9.23 17:34

@Bella277 Ahoj, testy ti krásně sílí, čárky jsou den ode dne krásně pravidelně tmavší. Věřím, že to bude i přes nižší hodnotu z krve v pořádku ✊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
11.9.23 17:42

@Mytyl ahojky, já ti moc děkuji za povzbuzení, už jsem fakt vyřízená, úplně psychicky hotová.
Testy mi právě sílily i před tím a byl z toho průšvih.
Ale určitě nebudu čekat 14 dní na ultrazvuk, ve středu si zaběhnu jako samoplátce na krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
11.9.23 17:53

@Bella277 To bych taky udělala. Já myslim, pokud byl duch ten 8.den, tak je to pořád ok, je to jakoby 13 dni po oplodneni a to tak nekdy holky mivaji i prvni duchy, kdyz to vyjde přirozeně, cetla jsem, ze někdy i pozdeji. Takže z tohoto hlediska to vypada myslim dobře. Teď aby ta hodnota hezky poskocila. Budu držet palce a dej určitě vědět 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4350
11.9.23 17:53

@Bella277 nechces si skocit jako samoplatce na krev? Jinak samozrejme moc drzim palce, aby to bylo v poradku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
11.9.23 18:21

@Mytyl jo to je pravda, ale prostě ty jejich tabulky.
A tenkrát když jsem měla 328, tak jsem se ptala doktora jestli to mohlo mít nějakou šanci, tak mi řekl, že ne.
Tak co ze 194?
Nebo si už doktoři nevidí do pusy?
Fakt nevím.
Každopádně nezbývá nic jiného než čekat.
Moc děkuji ✊️.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
11.9.23 18:22
@Linusren píše:
@Bella277 nechces si skocit jako samoplatce na krev? Jinak samozrejme moc drzim palce, aby to bylo v poradku :hug:

Ahojky, jo jo, zajdu si ve středu, ať vidím rozdíl.
Moc děkuji, ale fakt už jsem z toho tak zbitá :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.