Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Andy1010 ahojky, jee to mě mrzí že nelze odeslat soukromou zprávu, kdyby cokoliv, klidně mi napiš tady
já jsem nakonec kvůli preeklampsii a následnému hellp syndromu porodila ve 30+3. Dcerka byla malička, vážila 1145 gramů ale je zdravá
příští týden ji už bude 6 měsíců. Moc ti držím palce ať je vše v pořádku a miminko je zdravé
já nakonec kvůli špatnému druhotrimestrialnimu screeningu šla ještě na odběr plodové vody a fecho do Motola ale vše nám naštěstí vyšlo negativní ![]()
@Linusren Tak to je dobře, stejně bude největší zájem trhat papír, ty další už bude vnímat víc…
U nás vše v pořádku 🙏 cukroví jsem přehodila na cukrárnu
a vůbec mě to nes…
akorát teda perníčky jsem udělala ať doma aspoň trochu provoním
loni jsem cukroví smrad nemohla cítit letos nemám čas
malé bude 5m 16. A dárky už skoro všechny nakoupené.
Původně sem teda nic kupovat malé nechtěla stejně s toho nemá rozum a teď jich má mraky.
Takove ty do budoucna skládací kolečka, kalíšky…nějaké malé hraci věci…
Tak to dostane teď a bude se to válet na hrací dece no
![]()
@Iriss86 jeee tak to mate podobne “starou” jako my loni
to jen koukal na svetylka a spak sel spinkat a my si rozbalili s manzelem darky v klidu 😂 nebo jako jeho darky jsme rozbalili nez sel spinkat ale jak pises. Byly to veci spis do budoucna ![]()
Ono to pak vyuzijes! Ja ani letos moc nechtela kupovat a nejak jich bude mit docela dost kdyz pocitam i babicky atd 😅
Cukrovi mam napecene, pecene s holkama kazdy rok, mame takovou tradici uz asi po 5
takze tohoe uz resit nemusim a vic se nestresuju taky, jako treba nejaky vanocni uklid nebo tak ![]()
@Linusren Tak Vánoční úklid taky je v klidu
Nedám ani ten běžný ![]()
Pouklidim když je muž doma tak nějak povrchově, ale na okna a odtahování gauče a tak prdim… ![]()
Tak to je pěkný to pečení takže klasika rum do vás a do cukroví možná co zbyde? ![]()
No na dárky a taka nešťastný věk, pak na jaře už ty hračky využije…Takže letos si vychutname první Vánoce nějaké to klidné focení u stromečku a spát a my muzeme koukat na pohádky..Letos ještě dáme příbuzenstvo (naštěstí už všichni bydlí ve stejným městě) ale příští rok prdím na nějaké povinné návštěvy ať si přijdou oni my bude v klidu koukat na pohádky a mě pořád někde courat po návštěvach. Pak s těch Vánoc není pořádně nic
Ahojky holky mám k Vám prosím otázku ohledně píchání rekovelle kdo měl.. Někde ukazují dát nejdříve jehlu a ti sundat ze všech krytek před píchnutím a někde jen část a pak teprve přetočit na dannou dávku.. Můžete mi prosím poradit? A pak jestli ten špiček držet před vyndání pera nebo po? Prostě jestli by jste mi mohl prosím někdo poradit s aplikací, abych to neskonila..Děkuji mockrát 😊
Ahojky holky mám k Vám prosím otázku ohledně píchání rekovelle kdo měl.. Někde ukazují dát nejdříve jehlu a ti sundat ze všech krytek před píchnutím a někde jen část a pak teprve přetočit na dannou dávku.. Můžete mi prosím poradit? A pak jestli ten špiček držet před vyndání pera nebo po? Prostě jestli by jste mi mohl prosím někdo poradit s aplikací, abych to neskonila..Děkuji mockrát 😊
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.