Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Andy1010 ahojky, jee to mě mrzí že nelze odeslat soukromou zprávu, kdyby cokoliv, klidně mi napiš tady
já jsem nakonec kvůli preeklampsii a následnému hellp syndromu porodila ve 30+3. Dcerka byla malička, vážila 1145 gramů ale je zdravá
příští týden ji už bude 6 měsíců. Moc ti držím palce ať je vše v pořádku a miminko je zdravé
já nakonec kvůli špatnému druhotrimestrialnimu screeningu šla ještě na odběr plodové vody a fecho do Motola ale vše nám naštěstí vyšlo negativní ![]()
@Linusren Tak to je dobře, stejně bude největší zájem trhat papír, ty další už bude vnímat víc…
U nás vše v pořádku 🙏 cukroví jsem přehodila na cukrárnu
a vůbec mě to nes…
akorát teda perníčky jsem udělala ať doma aspoň trochu provoním
loni jsem cukroví smrad nemohla cítit letos nemám čas
malé bude 5m 16. A dárky už skoro všechny nakoupené.
Původně sem teda nic kupovat malé nechtěla stejně s toho nemá rozum a teď jich má mraky.
Takove ty do budoucna skládací kolečka, kalíšky…nějaké malé hraci věci…
Tak to dostane teď a bude se to válet na hrací dece no
![]()
@Iriss86 jeee tak to mate podobne “starou” jako my loni
to jen koukal na svetylka a spak sel spinkat a my si rozbalili s manzelem darky v klidu 😂 nebo jako jeho darky jsme rozbalili nez sel spinkat ale jak pises. Byly to veci spis do budoucna ![]()
Ono to pak vyuzijes! Ja ani letos moc nechtela kupovat a nejak jich bude mit docela dost kdyz pocitam i babicky atd 😅
Cukrovi mam napecene, pecene s holkama kazdy rok, mame takovou tradici uz asi po 5
takze tohoe uz resit nemusim a vic se nestresuju taky, jako treba nejaky vanocni uklid nebo tak ![]()
@Linusren Tak Vánoční úklid taky je v klidu
Nedám ani ten běžný ![]()
Pouklidim když je muž doma tak nějak povrchově, ale na okna a odtahování gauče a tak prdim… ![]()
Tak to je pěkný to pečení takže klasika rum do vás a do cukroví možná co zbyde? ![]()
No na dárky a taka nešťastný věk, pak na jaře už ty hračky využije…Takže letos si vychutname první Vánoce nějaké to klidné focení u stromečku a spát a my muzeme koukat na pohádky..Letos ještě dáme příbuzenstvo (naštěstí už všichni bydlí ve stejným městě) ale příští rok prdím na nějaké povinné návštěvy ať si přijdou oni my bude v klidu koukat na pohádky a mě pořád někde courat po návštěvach. Pak s těch Vánoc není pořádně nic
Ahojky holky mám k Vám prosím otázku ohledně píchání rekovelle kdo měl.. Někde ukazují dát nejdříve jehlu a ti sundat ze všech krytek před píchnutím a někde jen část a pak teprve přetočit na dannou dávku.. Můžete mi prosím poradit? A pak jestli ten špiček držet před vyndání pera nebo po? Prostě jestli by jste mi mohl prosím někdo poradit s aplikací, abych to neskonila..Děkuji mockrát 😊
Ahojky holky mám k Vám prosím otázku ohledně píchání rekovelle kdo měl.. Někde ukazují dát nejdříve jehlu a ti sundat ze všech krytek před píchnutím a někde jen část a pak teprve přetočit na dannou dávku.. Můžete mi prosím poradit? A pak jestli ten špiček držet před vyndání pera nebo po? Prostě jestli by jste mi mohl prosím někdo poradit s aplikací, abych to neskonila..Děkuji mockrát 😊
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď