IVF 2022/2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
820
9.3.24 01:07

Ahoj holky, jak se vůbec všechny máte? U nás teď všechno nějak stojí. Nemám nějak na nic sílu. Tady na skupince to vypadá, že se snad všem zadařilo a já jsem snad poslední.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
9.3.24 07:07

@Bella277 ahojky :mavam: koukala jsem, co jsi psala naposledy a zminovala jsi, ze na zacatku roku budete menit centrum a pujdete do toho znovu? Tak jak jsi na tom? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
12.3.24 08:39

I já přihodím zprávičku. Po srpnovém fiasku 2.kolo IVF kdy došlo jen k oplodnění a hned k rozpadu vajíčka, jsme si vyzvedli zbytek peněz co nám vraceli. Odjeli na dv a nasra.na, zklamaná léto uplynulo, já car hodila za hlavu.Do darovaných vajíček s embrii co nám doporučili by muz nešel. Takze sem se zakoukala do plánování dovolené v Egyptě na rok 2024 (poprvé let a moře v životě) no a v říjnu(2023) ms už nepřišla. Takze se zadařilo nakonec doma přirozeně. Ted jsem 23tt potvrzená holčička a vše naštěstí zatím v pořádku.

Přeji hodně sil ve snažení a úspěchu. Urcite se taky zadari :srdce:
Já už teda nedoufala, že se podaří přirozeně s ono mé tělo i příroda mile překvapila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
12.3.24 08:49

@Iriss86 jezisi :hug: :srdce: boze tak to je nadherna zprava!! :hug: Moc moc gratuluji, at je vse dal v poradku :lol: mate uz jmeno? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
12.3.24 08:57

@Linusren děkuji :srdce: :*
Máme jednoznačně Eliška. Trochu jsme si oddechli. Protoze klučičí jména výběr šílený nemohli jsme se shodnout :mrgreen: A muž tajne doufám v holku.Co ty? Jak se zžíváte s miminkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
12.3.24 09:05

@Iriss86 krasne jmeno :hug: my se taky nemohli na klucicim shodnout, takze chapu :lol:
Sebikovi bylo 8 mesicu a je to krasny :dance: ja si to fakt uzivam. Malej je skvelej, trosku ted prisel na to, ze se muze vztekat :lol: ale je to super, je to partak :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
12.3.24 09:12

@Linusren
NJ vlastně ono to už není miminko :mrgreen:
To tak leti…tak přeji hodně zdraví a ať Vám dál dělá jen radost. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
12.3.24 09:20

@Iriss86 neni no :lol: leti to fakt hrozne.. takze si uzivej tehotenstvi a pak ty prvni chvile :srdce: jsou nejkrasnejsi :hug: dej vedet jak se mas v prubehu a po porodu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
13.3.24 19:41

@Linusren ahojky :hug:
Ano máš pravdu, kliniku jsme změnili, jsou tam super. Byli jsme ještě s manželem na urologii, doktorka říkala, že jsem vše v pořádku, ale když jsem si přečetla doma celou zprávu, tak mi to moc nepřijde. Čekám, čp mi na to řeknou v na klinice, dám ti to sem do přílohy. Pak jsem změnila imunologa, to co předvedla doktorka v Gennetu úplně nebylo dobrý. Ve finále jsem se dozvěděla, že předchozí imunoložka udělala vše špatně, proto jsme nejspíš přišli o všechny bublinky. Doktor mi zase přepsal kortikoidy, pak doporučil intralipidy a nejspíš celé těhotenství injekce na ředění krve :,(
Ale to vše, až po stimulaci, aby se získalo co nejvíce vajíček, protože kortikoidy mohou zhoršit ovulaci a dozrávání vajíček.
Teď už je to vlastně jen o tom, aby se sebrala a šla to celé absolvovat znova, ale jsem z toho všeho podělaná ještě víc a vůbec na to nemám sílu :,(
Co ty, jak se daří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
13.3.24 21:10

Ahoj holky. Sleduji Vás už hodne dlouho ale poslední dobou jsem vůbec nepřispívala.
Mám hroznou radost když vidím kolika z vás se to povedlo :srdce:
I já patřím mezi ty šťastné. V prosinci 2022 se nám uchytilo hned první embryjko ale po pár dnech přišel samovolny potrat. Druhé embryjko zavedeno v květnu 2023 vůbec nic. Třetí a poslední zavedeno v prosinci 2023 a byl to ten nejhezčí vánoční dárek:)aktuálně jsem v 18tt a čekáme holčičku. Je to naše první miminko. Zatím je to pro mě vše spíš stres. Neustále mám celé dny nevolnosti a po každém jídle je mi strašně těžko. První screening nám vyšel děsivý, riziko Downa 1:25. Šli jsme na Prenascan a ten ho vyloučil :srdce: bylo to nejdelších 12 dní v životě to čekání na výsledek. Kvůli vysokému riziku preeklampsie ještě beru anopyrin. Čekám že si to těhotenství snad někdy i začnu užívat ale zatím to tak nevypadá :) všem kdo na miminko ještě čekáte preju hrozně moc síly a štěstí :srdce: a všem které už svá miminka máte tak ať jsou zdravá :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
12.11.24 19:36

Ahoj holky, omlouvám se, ale dlouho jsem tu nebyla.
Mám za sebou další IVF na nové klinice.
Všechno proběhlo dobře :smiling_face_with3_hearts:, máme 5 bublinek a pomalu se chystám na KET.
V pátek mám ultrazvuk a vše se rozhodne. Co vy, jak se máte, co nového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
12.11.24 20:08

@Bella277 ahoooj :mavam: koukam ze jsem lempl, ani jsem ti neodepsala na tu posledni zpravu 🙆🏼‍♀️ tak je super, ze klinika zmenena a je to k lepsimu!! Preji at se povede hned prvni ket :hug: :dance:
U nas dobry, Sebik roste jako z vody :lol: uz je s nim fakt legrace, ale jeste nechodi (je mu 16mesicu), aspon se nenabeham jeste 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
7.12.24 08:29

@Bella277 Ahojky tak jak se vede? @Linusren tyhle Vánoce si už užije viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
8.12.24 10:42

@Lochca89 ahojky čtu tvůj příspěvek a vidím, že jsme na tom dost podobně. Moc dobře vím co prožíváš. Myslela jsem si, že po třetím měsíci už si budu jen užívat a opak je pravdou. Down se nám sice nepotvrdil, ale byl taky v sede zóně. Také mám vysoké riziko na preeklampsii a růstovou restrikci. Tudíž beru taky prášky. Chtěli me vidět v 17tt. Prcek je v pořádku, ale je maličké. Prej ze růstove odpovídá na 15+5tt :nevim: takze nas chtějí vidět za další dva týdny. Jsem z toho uz na dně. Porad neco. Chtěla sem ti napsat soukromou, ale maji nějakou chybu. Tak moc doufám, ze nám to dopadne dobře a ze nebude jine strašeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
8.12.24 11:01

@Iriss86 ahooj :mavam: no to teda :lol: uz jsme ozdobili stromecek, aby si na nej zvykl a nehrnul se pak na vsech navstevach ke stromku a on ho noc nezajima zatim 😂 ale tesim se, budou to hezky vanoce jakt o bude vnimat :mrgreen: a co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.