Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Koho čeká IVF 2022/2023?Pojďme se podpořit a zkrátit čas na cestě k Mimi.
Ahojky 🙋🏼♀️, také se hlásím.
7.listopadu jsem objednaná na utrazvuk před stimulací a pak se pojede.
Popravdě, už teď začínám mít strach.
Moc všem držím palce ✊️.
V jaké fázi jste vy holky?
Chodíte některá do Gennetu na Prahu 1?
@Bella277 ahoj
ja a Sarka chodime do Gennetu, ale v Liberci
to uz mas take za chvili teda.. ja jsem objednana na 15.11 na konzultaci a tam probereme co a jak, ja z vas asi budu posledni, ktera to bude podstupovat ☺️️
@Linusren zase budeš mít vsechno info od nás. Sarka je naš předvoj ![]()
@iris.Zemlickova to je pravda
no uz se tesim na Sarku pristi tyden ![]()
@iris.Zemlickova děkuji za označení už jsem tu taky
jinak nevím proč se píchá večer…mě jen Dr řekla pichat ve 21:00 a nic dál nevysvětlovala ![]()
Jinak dnes jsem se probudila s teplotou a obří bolesti v krku…zajela jsem na pohotovost a prý jasná angína a dostala jsem antibiotika na týden
tak nevím jestli budu tu stimulaci moct podstoupit když budu mít ATB
asi nikdo nevíte co? Jestli mi to odloží tak se připojím k linusren na leden ![]()
@sarkahuncarova Jeeee to je pěkne na…
tak zkus zavolat a uvidíš co ti řekne. Jestli muzes začít i když mas ATB.Taky by mě zajímalo. A nebo začneš v pohode.ATB,horečka ms občas posunou, tak by ti to mohlo vyjít.
@sarkahuncarova mě to nedalo a másla jsme si chvilku v práci a hledala jsem „ATB pri stimulaci“ většinou to nevadilo a normálně začali stimulovat. Vsichni se shodli, že jim Dr řekl že teď to nevadí, ale na opu pod narkózu to už vadí a to uz, vsichni byly zaleceny.Ale radši bych zavolala.Viz.par příspěvků…je to ho víc já jen pridala toto a taky jsem vyčetla, že záleží jaké ATB jsi dostla některé nevadí a některé jo a to pak Dr změní stimacni léky nebo ke stávajícím ještě něco prida ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď