Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Koho čeká IVF 2022/2023?Pojďme se podpořit a zkrátit čas na cestě k Mimi.
Ahojky 🙋🏼♀️, také se hlásím.
7.listopadu jsem objednaná na utrazvuk před stimulací a pak se pojede.
Popravdě, už teď začínám mít strach.
Moc všem držím palce ✊️.
V jaké fázi jste vy holky?
Chodíte některá do Gennetu na Prahu 1?
@Bella277 ahoj
ja a Sarka chodime do Gennetu, ale v Liberci
to uz mas take za chvili teda.. ja jsem objednana na 15.11 na konzultaci a tam probereme co a jak, ja z vas asi budu posledni, ktera to bude podstupovat ☺️️
@Linusren zase budeš mít vsechno info od nás. Sarka je naš předvoj ![]()
@iris.Zemlickova to je pravda
no uz se tesim na Sarku pristi tyden ![]()
@iris.Zemlickova děkuji za označení už jsem tu taky
jinak nevím proč se píchá večer…mě jen Dr řekla pichat ve 21:00 a nic dál nevysvětlovala ![]()
Jinak dnes jsem se probudila s teplotou a obří bolesti v krku…zajela jsem na pohotovost a prý jasná angína a dostala jsem antibiotika na týden
tak nevím jestli budu tu stimulaci moct podstoupit když budu mít ATB
asi nikdo nevíte co? Jestli mi to odloží tak se připojím k linusren na leden ![]()
@sarkahuncarova Jeeee to je pěkne na…
tak zkus zavolat a uvidíš co ti řekne. Jestli muzes začít i když mas ATB.Taky by mě zajímalo. A nebo začneš v pohode.ATB,horečka ms občas posunou, tak by ti to mohlo vyjít.
@sarkahuncarova mě to nedalo a másla jsme si chvilku v práci a hledala jsem „ATB pri stimulaci“ většinou to nevadilo a normálně začali stimulovat. Vsichni se shodli, že jim Dr řekl že teď to nevadí, ale na opu pod narkózu to už vadí a to uz, vsichni byly zaleceny.Ale radši bych zavolala.Viz.par příspěvků…je to ho víc já jen pridala toto a taky jsem vyčetla, že záleží jaké ATB jsi dostla některé nevadí a některé jo a to pak Dr změní stimacni léky nebo ke stávajícím ještě něco prida ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.