IVF 2022/2023

• Fotoalbum (123)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
820
23.10.22 11:14
@Smoothinka píše:
Ahoj holky :mavam: s dovolením se k vám přidám nasát trochu té atmosféry :hug: v lednu by mě měla čekat kontrola u mého gyndr a když bude vše v pořádku, budeme žádat na pojišťovně o schválení a jedemeeee :dance: 1.IVF jsem absolvovala loni v červnu (zadaril se hned ET, ale v 9.tt ZT.. a loni v říjnu KET 🌈 :srdce: ), tohle bude náš 2.IVF cyklus. Všem nám moc držím palce a neskutečně se těším :hug:

Ahojky, také tě vítám :mavam:
kdy se chystáte na další IVF?
S tím co se ti stalo mě moc mrzí a držím palce, ať to teď všechno vyjde ✊️.
Prostě musíme věřit, že to všechno bude dobrý.
Jinak tě snad uklidní, že většinou, když ženská přijde o mimčo, tak je pak velmi malá pravděpodobnost, že se to stane podruhé znova.
Vlastně, kdyby se mojí mamce narodila holčička předemnou, tak já tu ani nejsem.
A nedávno moje kamarádka čekala dvojčátka, musela na revizi a teď je ve 30tt a vše je v pořádku.
Neboj vše bude dobrý :smiling_face_with3_hearts: 🙏 🍀 ✊️.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
23.10.22 11:32

@Bella277 To mám taky takový pocit - běžící pás. Kor když je na celý car 1 doktor.Byly 3. 1.sla na materskou 2.dr sel do důchodu a zbyl tam jeden na všechny. Tak je to takové o rychlosti v ordinaci se moc nezdrzim sotva sednu už zase jdu a čekárna plná. Tak přemýšlím jestli už jsem je tam někdy viděla nebo ne ty čekající. Jestli se vracejí pro neúspěch nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
23.10.22 11:38

@iris.Zemlickova chápu.. já do toho šla též s očekáváním zazraku, ale zároveň jsem se snažila stát nohama pevně na zemi, kdyby to nevyšlo. My za sebou měli 4 roky bez pozitivního testu, pořád jsem si říkala, že mám čas a najednou jsem začala panikarit na co vlastně cekam :nevim: hrozně jsem se celého toho procesu bála a pak mě překvapilo, jak snadno jsem si zvládla píchat injekce (omdlevam, když vidím krev), že OPU vlastně nic není (moje prvni narkoza v zivote) - měla jsem před sebou tu vidinu 🤱

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
23.10.22 12:17

@Bella277 děkuji. Pokud na kontrole v lednu bude vše v pořádku, tak snad IVF v únoru.. tentokrát chceme nechat embryjka geneticky vyšetřit, tak to bude běh na dlouhou trať.
Já vím, hodně mi pomohly různé diskuze a zjištění, že se to stává, jen se o tom nemluví, ale psychicky mě to semlelo- 1. pozitivní test v životě a dopadlo to takto.. proto jsem hned šla do KET pro svoji duhovou holčičku 🌈 ❤️ druhé IVF chceme takto brzy, protože mě tlačí věk, může se pokazit spousta věcí a pokud by se nepovedlo příští rok, tak bychom už asi nezkouseli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
23.10.22 13:37

@Smoothinka Tak to teda musel být slušný zahul na hlavu a nervy 4 roky bez pozitivního testu. Z těch injekci mám taky paniku, ale asi záleží na sitauci.Je jasné že u Dr nebo tak je panika, ta obr jehla v žíle, ale tady vlastně nevidíš krev ktera teče, ale jen krátké perko s dobrotou. Prvni den dva než si zvykneme budou pichat nasi chlapi, ktery umírají u „jen“ rymicky a odpadávají když vidí bílý plášť :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: paradox. Narkoza mi až tak moc nevadí měla jsme ji 2× během 3 měsíců. Vadi mi spíš ta zima pod plachtou a aranžování nohou kurtovani a jak na mě cosi připínají…Cela jsem se rozklepala. Hlavne u MT to jsem i brečela.
Vyšetření embrii mam take, tak jsem zvědavá jak to vše dopadne. Hlavne aby byly vajíčka a něco přežilo na genetiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
23.10.22 13:38

Dovolím si otázku: Kolik Vám je?
Mě 36 v Lednu 37.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
997
23.10.22 15:34

@Linusren zavolam tam až dostanu ms…abych měla aktuální informace…třeba už tou dobou budu zdravá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
997
23.10.22 15:38

@iris.Zemlickova no budu doufat :) přesně posra** se to teda pekne :roll: ale teda zatím je mi mizerně :? Tak snad jsem si tím aspoň vybrala všechnu smůlu a pak půjde ivf jako po drátku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
23.10.22 15:40

@sarkahuncarova Tak koukej pořádně vyležet. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
997
23.10.22 15:44

@AnneMarie2 děkuji za zkušenost :mrgreen: já si právě taky říkám že kdybych tu ms dostala teď tak to snad radsi odlozim :( jako upřímně jsem teď vyřízena a jen ležím a nemůžu skoro nic sníst jak mě ten krk boli…ani si nedovedu predstavit jak bych takhle oslabená do sebe začala ladovat ty hormony z kterých mi taky může být naprd :roll: no asi se rozhodnu podle toho jak mi bude až ta ms přijde :) tobě moc držím palce aby to konečně vyšlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
997
23.10.22 15:56

@Bella277 tak to taky nechápu proč vás nenechali jít do iui když stejně tak dlouho čekáte :roll: my jsme se třeba domluvili a Dr po telefonu na tu konzultaci a ona už mi hned dala na schvalování ty papíry aby jsem to stihla co nejrychleji…asi je to na přístupu každého caru no :nevim: jinak jsem teď koukala na ceník co mi poslali z gennetu a KET (transver zamrazenych vajíček) stojí 10500 :) to chápu že tě to štve a dochází ti síly…to čekání je někdy opravdu nekonečný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
997
23.10.22 16:06

@iris.Zemlickova mě bylo teď v říjnu 28 :) jojo ležím a potim se jak můžu :mrgreen: naštěstí má manžel volnej víkend tak hlídá malou…jinak bych toho moc nenalezela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
23.10.22 16:42

@sarkahuncarova děkuju, já jdu potřetí a naposledy. Já hlavně uvažovala tak, že po tělu chci velký výkon když má vyrobit co nejvíc kvalitních vajíček a pak přijmout embryjko a chtít to po něm v době kdy bojuje s nemocí, to si sama podkopávám nohy. Přeju ať ti ms dá ještě pár dní a tobě je zatím líp :srdce:
Tak třeba se v Gennetu někdy potkáme, vždycky přemýšlím o ženách co tam taky sedí jaké mají asi příběhy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
23.10.22 16:56

@sarkahuncarova Tak ještě, že tak aspoň můžeš relativne v klidu :mrgreen: lezet. Kolik je malé? Já mám 13letou pubertacku s ex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
23.10.22 19:01
@iris.Zemlickova píše:
@Bella277 To mám taky takový pocit - běžící pás. Kor když je na celý car 1 doktor.Byly 3. 1.sla na materskou 2.dr sel do důchodu a zbyl tam jeden na všechny. Tak je to takové o rychlosti v ordinaci se moc nezdrzim sotva sednu už zase jdu a čekárna plná. Tak přemýšlím jestli už jsem je tam někdy viděla nebo ne ty čekající. Jestli se vracejí pro neúspěch nebo ne.

Jo je to fakt na prd.
V Gennetu si myslím, že je dost doktorů, ale taky ti neřeknou víc než to co běžně aplikují na každou pacientku, přitom si myslím, že by někdy stačilo více vyšetření a ne šetřit na každém rozborů krve a spermiogramu, vždycky takový ten základ stačí.

To samé, když jsem měla konzultaci k IVF, brala jsem hromadu bylinek a vitamínů na početí miminka a když jsem to u doktora vytáhla a ptala se, jestli to můžu, když půjdu na umělé oplodnění, aby to nevadilo třeba při stimulaci nebo pak neuškodilo mimču.
Doktorův verdikt byl,,, no to vám nepovim, to je na vás :zed:, a kdo to má jako vědět jiný než doktor?
A pak si v papírech přečteš, že neručí za komplikace, když si pacientka bere jakékoliv jiné věci než jí dá doktor.
Takže jsem radši všechno přestala brát 🤦‍♀️.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.