IVF 2022/2023

• Fotoalbum (123)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
997
24.10.22 17:17

@AnneMarie2 jojo mám krátký protokol..budu pichat gonal a orgalutran :) jo u té jsem byla jednou když Bydžovská měla volno a přišla mi taková hodně pečlivá a příjemná :D Bydžovská je taky super ale je teda na mě strašně rychlá…je se vším hned hotová :lol: ale skluz zase většinou nemá to je pravda…snad jen jednou mě nevzala na čas :mrgreen: jo ten jsem brala právě na doporučení v caru asi 3 měsíce a pak už jsem se na vše vyprdla…stejně nikdy žádný doplněk neměl ten vytoužený výsledek takže už to tak nějak bojkotuju :lol: držím palce ať kontrola dopadne dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
24.10.22 17:19

@sarkahuncarova já chodím k ní, ale punkce i transfer mi pokaždé vyšla u někoho jiného. Mokrá byla fajn, i Holcová, teď je tam nějaký nový doktor, znáš ho? Mám kontrolu buď u něj nebo u Bydžovské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
997
24.10.22 17:21

@iris.Zemlickova my taky máme malou neplánovaně :lol: asi prostě neplánovaně to jde samo a teď u nás pracuje i ta psychika :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
24.10.22 17:24

@sarkahuncarova no ona chce sourozence už dlouhou, ale já s ex už ne, nebyl to moc pěkný vztah vyhrál vždy alkohol a jeho kamaradi než rodina. Takže přítel vlastně musí splnit podmínku kterou mu tenkrát dala, kdyz se jí ptal jestli s námi může žít a ona ho přijme do rodiny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
24.10.22 17:35

Takže gonal je pero a orgalutran má jehlu jako ovetreel? Noooo tak to bude zajímavé :think: Jsem zvědavá jak to budu dávat v práci na noční když musím požádat 1 koleginy aby za mě zaskočila a druhá aby mi to šla na WC píchnout :mrgreen: asi si naplánuji DV na ty noční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
24.10.22 18:38
@Linusren píše:
@Bella277 díky za vložení informací, co si připlatit :mrgreen:
taky teda nevím, proč si nemohla vyplnit ty dva měsíce tím IUI :nevim: my to takhle měli, v září a říjnu jsme ještě podstoupili IUI, aby nám to rychleji uteklo :mrgreen:

Není zač 😊,
já také nevím a už na to prdim a prostě počkám, už jsem všemu nějak odevzdaná po tom všem. Člověk už nějak ztrácí sílu 🙄.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
24.10.22 18:43
@sarkahuncarova píše:
@Bella277 tak to je teda přístup doktora na facku :zed: já jsem se na všechny vitamíny a doplňky právě zapomela zeptat takze je asi brát nebudu :roll: nechám jen céčko a magnesko a kyselinu listovou :) to by podle mě mělo být ok :think: jinak souhlas v gennetu máme myslím 4 doktory a stejně jsem vždy v té ordinaci max 10 minut :roll: ani teď před tím ivf mi toho moc neřekla..dostala jsem papíry k pročtení, léky rozpis a čau :lol:

Jako je to někdy až k pláči.
Prosím tě, mně dal na konzultaci jen takové ty papíry k přečtení, ale nic jiného jsem nedostala.
Jak je to třeba s tím předoperačním vyšetřením?
Kdy se dělá, kde SŠ dělá a co se dělá?
To mi vlastně vůbec neřekl :zed:.

To je fakt síla s tím vším 😏.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
24.10.22 18:47
@sarkahuncarova píše:
@Bella277 tak ti aspoň přeju ať ti to rychle uteče :mrgreen: mě to třeba teď strašně letí jak jsem z té stimulace nervozni :D

Promiň, ale každý píše tady toho hodně a všechno se mi to míchá.
Už stimuluješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
997
24.10.22 19:07

@AnneMarie2 mě zase že 4iui jen 1 dělala Bydžovská jinak pokaždé její zástup :mrgreen: jednou jsem u toho doktora byla…dělal mi poslední iui a přišel mi v pohodě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
997
24.10.22 19:08

@iris.Zemlickova tak to si dala pěknou podminku :lol: šikovná holka…ví co chce :mrgreen: tak snad se vám povede co nejdřív ji to splnit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
997
24.10.22 19:15

@Bella277 taky už jsem s tím rozhodováním co bych chtěla nějak rezignovala…uvidím co mi doporučí Dr v průběhu a podle toho se rozhodnu :mrgreen: já jsem ty papíry dostala už na začátku…pak před konzultaci mi jen poslala souhlas s ivf a souhlas s anestezii a to bylo vše :) no mě předoperační vyšetření taky řekla až teď když jsem byla pro leky…dělá se u tvého praktického lékaře…myslím že nesmí být starší než 14 dní…takže sestřička řekla ať si to začnu vyřizovat v průběhu ms a že do opu ho musím mít…bere se tam krev a myslím i vyšetřují moc, točí EKG, změří tlak…taková klasika nic strašného :) to ti ještě určitě vše řeknou musí ti dát i zadanku kterou pak dáš tomu obvodakovi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
997
24.10.22 19:17

@Bella277 já v tom mám taky zmatek…ne teď čekám na ms před stimulaci…ale mám právě anginu a antibiotika tak se modlím ať ms ještě nechodí…dneska jsem 29 DC a zatím nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
25.10.22 07:25

@Linusren dekuji :* nám 2. pokus vyšel a máme nasi duhovou princeznu 🌈 ❤️ při 1.IVF jsme měli právě 2 pokusy. Jen už nemáme nic zamrazeno, tak teď nás čeká 2.cyklus snad někdy ten únor/březen 🙏 nás trochu tlačí čas :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
25.10.22 07:46

@sarkahuncarova už úplně nevím, myslím že nejdřív 150, pak 225 a pak jsme navýšili na 300, upravovalo se to pak podle kontrol a podle toho jak folikuly rostly. Doktor mi to právě nechtěl prepalit, když to bylo moje 1.IVF a nevěděli jsme jak budu reagovat :nevim: joo, moje to byla taky první narkoza v životě, ale usnula jsem ani nevím jak a vzbudila se až na pokoji (že mě probrali na sále vůbec nevím :mrgreen: - asi dobrej matros). A jinak musím zaklepat, že stimulace dobrý, jen jsem měla ten podbřišek citlivý, jak tam toho bylo více než normálně a před OPU mi dělalo problém se ohnout a větší výmol na silnic byl taky zážitek, jak to auto naskočilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1427
25.10.22 07:51

@Iriss86 přesně, Gonal je pero, kde si nastavuješ počet jednotek podle rozpisu. Orgalutran jsou jednotlivé injekce a Ovitrelle taky. Jinak v CARu jsou povinni vzít od tebe ty použité injekce zpět (lékárny neberou).
:mrgreen: ale tak to máš dobře zařízené, když ti to pichne kolegyně. Ja naštěstí měla cvik - rok předtím jsem si přetrhala vazy v kotníku a pichala jsem léky na ředění krve (ale první mi taky do kanclu přišla píchnout sestřička z naší domácí péče :mrgreen: :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.