Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Smoothinka to mě moc mrzí, že to nevyšlo
ale tak druhý pokus už vyjde! věřím tomu
takže u tebe to bude vycházet únor/březen? ![]()
@iris.Zemlickova nám s manželem bude příští rok 33
tak si tak říkám, že by ty trojky mohli značit to, že budeme konečně 3 ![]()
@Kristeena0 my se snažíme o první!
a mám stejný pocit, říkám si, že možnái v těch 20 bylo pozdě ![]()
@AnneMarie2 děkuji…zatím mě nikde a dnes je mi už mnohem líp
teplotu už nemám a krk už je taky lepší…tak antibiotika asi zabraly
no třeba už jsme se tam i potkali…já už tam chodím rok a půl
jo taky si vždy všechny prohlížím a přemýšlím v jaké fázi asi jsou ![]()
@iris.Zemlickova malé jsou 4 roky
tyjo tak to už máš velkou slečnu…to bude ze sourozence určitě nadšená co? Bude moct pomáhat
malá je strašná pečovatelka takže by byla určitě hrozně nadšená ze sourozence ![]()
@Bella277 tak to je teda přístup doktora na facku
já jsem se na všechny vitamíny a doplňky právě zapomela zeptat takze je asi brát nebudu
nechám jen céčko a magnesko a kyselinu listovou
to by podle mě mělo být ok
jinak souhlas v gennetu máme myslím 4 doktory a stejně jsem vždy v té ordinaci max 10 minut
ani teď před tím ivf mi toho moc neřekla..dostala jsem papíry k pročtení, léky rozpis a čau ![]()
@Bella277 tak ti aspoň přeju ať ti to rychle uteče
mě to třeba teď strašně letí jak jsem z té stimulace nervozni ![]()
@Kristeena0 já už jedno dítě mám 4 letou holčičku a ta byla přirozeně
a když jsme se začali před skoro 3mi lety snažit o druhé tak jsem plánovala že by jsme do 30ti mohli stihnout 3…no nakonec budeme rádi za dvě
taky si přeju být mladá máma a proto už na to tak tlačím…ale možná právě proto to nejde
jinak taky myslím že to bylo biochemko…že by jsi měla víc vadných testu to by byla velká náhoda a navíc tohle už je hezká čárka nevypada to na falesnaka
no u mě je to o dost lepší už nemám teplotu a krk taky lepší…asi zabraly ty antibiotika
tak třeba to stihnu ještě vyležet než přijde ms…ta zatím nikde
ještě uvidím co mi na to řeknou v caru…antibiotika mám ještě na pět dní ![]()
@sarkahuncarova hele to vypadá u tebe líp, to je dobře, tak uvidíš a teď bys začala stimulaci standardním protokolem? Já jdu koncem týdne na první kontrolu. Jinak mám pocit že doktorka Macenauerová se všem věnuje hodně dlouho (taky mi říkala že pak mívá skluz a nestíhá) ![]()
Ještě je dobré brát myoinositol na kvalitu vajíček.
@Kristeena0 Já mám 13letou pubertacku s ex po 2 měsíčním vztahu ![]()
Někde mezi poznavanim rodiny a přátel jsem asi zapomněla vzít antinu. Ale nelituji
Vztah trval 11 let.
jezdím do Jihlavy.
Teď jsi akorát dělám srandu s holky když se zeptá jestli byla plánována. protoze ví, že Mimi řešíme (šetříme peníze na mimi, přemýšlíme kde co bude za nábytek pro Mimi)Ne to co podstupujeme. Rikam, ze byla neplánovaná, ale chtěná a ona dodá no vidíš neplánovaný věci jsou vždy super.
tak neplanujte a něco proto dělejte
Jo kdyby věděla…
@Smoothinka tak to mám napsanou stejnou stimulaci
jak jsi to snášela? Žádné komplikace?
já jsem z toho strašně nervozni
a kolik jsi píchala toho gonalu? Bojím se ohss
Tak doufám že budu mít z opu stejně dojmy…toho se bojím asi nejvíc…bude to moje první narkóza ![]()
@bublina33 gratuluji k těhotenství
…taky jsem doufala že by to třeba ještě mohlo před tím ivf vyjít ale zázrak se nekona
Já už mám injekce koupené dali mi je hned v caru ![]()
@Smoothinka no mě to nabídnul Dr v caru sám ani jsem o tom nevěděla. Pojistovna to platí celé 30 35+ tak proč ne jinak samoplatce cca 1/3 z cca 90 000.Akorát se příště zeptám kolikrát na to mám nárok jestli jen u 1.ivf nebo u všech pokusu pojišťovnou hrazené. A záleží na embriologovi, ten rozhodne jestli je na Genet pošle nebo ne.Kdyz budou klasické mozaiky tak ne ale když budou divné mozaiky tak ano. Takze 100% budu platit prodlouženou kultivaci a mrazeni. Odebírají část placenty která se tvoří v blastocyste 5.den. a ten tam posílají a výsledky trvají měsíc. Mezi tím zbytek zamrazi a pak se uvidí jestli bude Ket nebo nic.
@Linusren věřím tomu že budete
je to krásné znamení tak to určitě přinese štěstí ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.