Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Linusren chápu hafo příběhu, hafo příspěvků
A do toho konečně když si spojis jméno s příběhem tak ostatní zase zapomenu
ještě že můžu číst zpětně
Pak se chlap zlobí že jsem pořád na tel ![]()
@Smoothinka u mě taky tak v práci, to ví to jen moje kolegine, ktera mi pak bude pichat. Jestli teda to nevzdám a nevezmu si DV.Je to blbe v práci na noční v tu hodinu píchání někdy mám volno někdy pracuji a neví jak bych vysvětlila zbylým 2 koleginim že obe musíme jít hned teď na WC ať jdou za nás na pás…
Zdravím,
Jsem tu nová a tak hledám zkušenosti a tak nějak mám trošku strach. Dnes mi doktor vystavil papíry, abych se objednala na IVF do Sanusu v HK. Nikdo mi to nebral, tak to zkusím zase zítra. Snažíme se přes 3 roky, ale neúspěšně. Zkusili jsme s manželem veškeré možnosti co šly. Za veškeré vaše rady, zkušenosti a vzájemné podpory budu ráda.
Pěkný zbytek dne 🙂
@Jíťa 35 ahoj
strach tady mame vsechny, tak se neboj, nejsi v tom sama
takze se budes objednavat na konzultaci teprve? My jdeme na konzultaci v pulce listopadu ![]()
@Linusren ahoj ![]()
Ano teprve se budu objednávat, ale prý se dlouho nečeká tak zkusím zase volat zítra dopolko ![]()
Už mi můj doktor přiřadil i doktora ke kterému budeme chodit ![]()
@sarkahuncarova píše:
@Bella277 taky už jsem s tím rozhodováním co bych chtěla nějak rezignovala…uvidím co mi doporučí Dr v průběhu a podle toho se rozhodnujá jsem ty papíry dostala už na začátku…pak před konzultaci mi jen poslala souhlas s ivf a souhlas s anestezii a to bylo vše
no mě předoperační vyšetření taky řekla až teď když jsem byla pro leky…dělá se u tvého praktického lékaře…myslím že nesmí být starší než 14 dní…takže sestřička řekla ať si to začnu vyřizovat v průběhu ms a že do opu ho musím mít…bere se tam krev a myslím i vyšetřují moc, točí EKG, změří tlak…taková klasika nic strašného
to ti ještě určitě vše řeknou musí ti dát i zadanku kterou pak dáš tomu obvodakovi
Ono je to nejlepší, stejně si nic nevydupem a budeme muset čekat.
To se nedá nic dělat.
S tím předoperačním jsem si to tak myslela, že až půjdu na ultrazvuk před stimulací, tak mi dají i žádanku, tak to je v pohodě.
Bála jsem se, abych něco nezanedbala.
Jinak jak jsi na tom, už ti je líp?
Co MS už dorazila?
Stimuluje se od 2DC, viď?
Když bereš antibiotika, tak můžeš stimulovat?
@Linusren píše:
@Bella277 ono jak to dlouho trva, je to docela narocny na hlavu to vydrzet 🙈 ale vsechny se dockame
Držím a věřím, jen nevím jak dlouho to ještě vydržim 🤦♀️ 🙈 🙉 🙊 🙄.
Všechno už je fakt strašně dlouhý a nekonečný ![]()
@Smoothinka děkuju moc za info…má dala toho gonalu 179,5…tak jsem právě chtěla vědět jestli to není třeba moc…bojím se ohss…protože nemám ani problém s ovulaci a na léky jsem reagovala vždy dobre
tak to vypadá že to bude asi v pohodě dávka
děkuji za uklidnění s tou narkózou..já to prostě potřebovala slyšet od někoho kdo už si tím prošel
jo právě mě už takhle Bolek podbřišek i při iui kdy jsem brala jen letrozol a píchala ovittrelle..tak jsem na to teď zvědavá ![]()
@Linusren mě už je vcelku dobře..ještě trochu zvětšený mandle ale to už bude ok
ale dnes mě začaly bolet prsa takže myslím že ms už co nevidět dorazí
tak uvidím co mi pak řeknou v caru ![]()
@Smoothinka @Linusren holky já to stejný skoro tři roky a žádný pozitivní test…a to už jedno dítě mám a je mi 28…antikoncepci jsem nikdy nebrala
problém žádný nezjistili…takže to fakt nechápu
ale my se nevzdáme a to mimco si vybojujeme
moc vám držím palce aby vám to co nejdříve vyšlo
![]()
@Iriss86 ahoj děkuji za optání
mě už je dobře…už nám jen trochu oteklé mandle ale jinak jsem ok
a dneska mě začali bolet prsa jako před ms takže už se asi blíží…ale někdy je to týden před…jindy dva dny…takže uvidím kdy to přijde a pak uvidím co mi řeknou v caru ![]()
@Jíťa 35 ahoj a vítej
strach tady máme asi všichni…já například úplně ze všeho
ještě mivam paničky ataky takže o to těžší se s tím popasovat…možná mě dřív odvezou do blázince než se dostanu k transferu
ale musíme to zvládnout…děláme to pro ty malý drobečky kterých se určitě všichni dočkáme…jen musíme zatnout zuby a věřit
taky už jsem vyzkoušela snad všechno a v lednu to budou 3 roky co se snažíme…a ani jeden pozitivní test
ale tyhle skupinky kde se všichni navzájem podporují mi opravdu dodávají sílu a dávají naději že jednou se dočkám
kdyby jsi chtěla cokoli vědět tak se určitě ptej ![]()
@sarkahuncarova ahoj ![]()
Konečně jsem se dovolala a konzultaci máme 24.11. Což je pro mě dlouhá doba ![]()
Jsem člověk, který má nejlépe všechno co nejdřív za sebou a to čekání mě mučí ![]()
Možná se v tom blázinci sejdeme spolu
![]()
Určitě to zvládneme, a jak píšeš prostě musíme vydržet a vše přijde v pravý čas jak má ![]()
Pročítala jsem hodně článků, a pak najednou jsem si řekla proč se nepřidat ![]()
Ty jsi už po konzultaci?
@Bella277 jojo neboj dají ti za včasu vše co bude potřeba neboj
mě doktorka všechno opakovala jak pro blbecka…pak ještě sestřička…pak další sestřička vonmi dávala léky
ale byla jsem za to vděčná protože těch informací bylo hodně a já byla nervózní
ještě jsem ke všemu dostala papíry a do těch mi vepsali co kdy v kolik a jak mám udělat
takže se na tom doufejme nedá nic zkazit ani na nic zapomenout 🙏 mě už je dobře..ale ATB mám do soboty…a právě vůbec nevím jestli je můžu při stimulaci..mám v plánu ještě volat do car než začnu..teď čekám na ms…nemám ji moc přesnou tak uvidíme kdy dojde
ale už mě začínají bolet prsa tak už se asi blíží ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.