IVF 2022/2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1034
25.10.22 13:05

@Linusren chápu hafo příběhu, hafo příspěvků :mrgreen: A do toho konečně když si spojis jméno s příběhem tak ostatní zase zapomenu :mrgreen: ještě že můžu číst zpětně
Pak se chlap zlobí že jsem pořád na tel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
25.10.22 13:09

@Smoothinka u mě taky tak v práci, to ví to jen moje kolegine, ktera mi pak bude pichat. Jestli teda to nevzdám a nevezmu si DV.Je to blbe v práci na noční v tu hodinu píchání někdy mám volno někdy pracuji a neví jak bych vysvětlila zbylým 2 koleginim že obe musíme jít hned teď na WC ať jdou za nás na pás…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
25.10.22 16:43

Zdravím,
Jsem tu nová a tak hledám zkušenosti a tak nějak mám trošku strach. Dnes mi doktor vystavil papíry, abych se objednala na IVF do Sanusu v HK. Nikdo mi to nebral, tak to zkusím zase zítra. Snažíme se přes 3 roky, ale neúspěšně. Zkusili jsme s manželem veškeré možnosti co šly. Za veškeré vaše rady, zkušenosti a vzájemné podpory budu ráda.
Pěkný zbytek dne 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
25.10.22 19:36

@Iriss86 asi tak no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
25.10.22 19:37

@Jíťa 35 ahoj :mavam: strach tady mame vsechny, tak se neboj, nejsi v tom sama :hug: takze se budes objednavat na konzultaci teprve? My jdeme na konzultaci v pulce listopadu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
25.10.22 20:21

@Linusren ahoj :mavam:
Ano teprve se budu objednávat, ale prý se dlouho nečeká tak zkusím zase volat zítra dopolko :)
Už mi můj doktor přiřadil i doktora ke kterému budeme chodit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
25.10.22 20:28
@sarkahuncarova píše:
@Bella277 taky už jsem s tím rozhodováním co bych chtěla nějak rezignovala…uvidím co mi doporučí Dr v průběhu a podle toho se rozhodnu :mrgreen: já jsem ty papíry dostala už na začátku…pak před konzultaci mi jen poslala souhlas s ivf a souhlas s anestezii a to bylo vše :) no mě předoperační vyšetření taky řekla až teď když jsem byla pro leky…dělá se u tvého praktického lékaře…myslím že nesmí být starší než 14 dní…takže sestřička řekla ať si to začnu vyřizovat v průběhu ms a že do opu ho musím mít…bere se tam krev a myslím i vyšetřují moc, točí EKG, změří tlak…taková klasika nic strašného :) to ti ještě určitě vše řeknou musí ti dát i zadanku kterou pak dáš tomu obvodakovi :)

Ono je to nejlepší, stejně si nic nevydupem a budeme muset čekat.
To se nedá nic dělat.

S tím předoperačním jsem si to tak myslela, že až půjdu na ultrazvuk před stimulací, tak mi dají i žádanku, tak to je v pohodě.
Bála jsem se, abych něco nezanedbala.

Jinak jak jsi na tom, už ti je líp?
Co MS už dorazila?
Stimuluje se od 2DC, viď?
Když bereš antibiotika, tak můžeš stimulovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
25.10.22 20:30
@Linusren píše:
@Bella277 ono jak to dlouho trva, je to docela narocny na hlavu to vydrzet 🙈 ale vsechny se dockame :hug:

Držím a věřím, jen nevím jak dlouho to ještě vydržim 🤦‍♀️ 🙈 🙉 🙊 🙄.
Všechno už je fakt strašně dlouhý a nekonečný :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
26.10.22 10:06

@Smoothinka děkuju moc za info…má dala toho gonalu 179,5…tak jsem právě chtěla vědět jestli to není třeba moc…bojím se ohss…protože nemám ani problém s ovulaci a na léky jsem reagovala vždy dobre :) tak to vypadá že to bude asi v pohodě dávka :D děkuji za uklidnění s tou narkózou..já to prostě potřebovala slyšet od někoho kdo už si tím prošel :D jo právě mě už takhle Bolek podbřišek i při iui kdy jsem brala jen letrozol a píchala ovittrelle..tak jsem na to teď zvědavá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
26.10.22 10:11

@Linusren mě už je vcelku dobře..ještě trochu zvětšený mandle ale to už bude ok :mrgreen: ale dnes mě začaly bolet prsa takže myslím že ms už co nevidět dorazí :) tak uvidím co mi pak řeknou v caru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
26.10.22 10:23

@Smoothinka @Linusren holky já to stejný skoro tři roky a žádný pozitivní test…a to už jedno dítě mám a je mi 28…antikoncepci jsem nikdy nebrala :nevim: problém žádný nezjistili…takže to fakt nechápu :zed: ale my se nevzdáme a to mimco si vybojujeme :hug: moc vám držím palce aby vám to co nejdříve vyšlo :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
26.10.22 10:26

@Iriss86 ahoj děkuji za optání :mrgreen: mě už je dobře…už nám jen trochu oteklé mandle ale jinak jsem ok :D a dneska mě začali bolet prsa jako před ms takže už se asi blíží…ale někdy je to týden před…jindy dva dny…takže uvidím kdy to přijde a pak uvidím co mi řeknou v caru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
26.10.22 10:33

@Jíťa 35 ahoj a vítej :hug: strach tady máme asi všichni…já například úplně ze všeho :lol: ještě mivam paničky ataky takže o to těžší se s tím popasovat…možná mě dřív odvezou do blázince než se dostanu k transferu :lol: ale musíme to zvládnout…děláme to pro ty malý drobečky kterých se určitě všichni dočkáme…jen musíme zatnout zuby a věřit :hug: taky už jsem vyzkoušela snad všechno a v lednu to budou 3 roky co se snažíme…a ani jeden pozitivní test :zed: ale tyhle skupinky kde se všichni navzájem podporují mi opravdu dodávají sílu a dávají naději že jednou se dočkám :srdce: kdyby jsi chtěla cokoli vědět tak se určitě ptej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
26.10.22 10:41

@sarkahuncarova ahoj :mavam:
Konečně jsem se dovolala a konzultaci máme 24.11. Což je pro mě dlouhá doba :lol:
Jsem člověk, který má nejlépe všechno co nejdřív za sebou a to čekání mě mučí :mrgreen:
Možná se v tom blázinci sejdeme spolu :roll: :dance:
Určitě to zvládneme, a jak píšeš prostě musíme vydržet a vše přijde v pravý čas jak má :hug:
Pročítala jsem hodně článků, a pak najednou jsem si řekla proč se nepřidat :andel:
Ty jsi už po konzultaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
26.10.22 10:42

@Bella277 jojo neboj dají ti za včasu vše co bude potřeba neboj :) mě doktorka všechno opakovala jak pro blbecka…pak ještě sestřička…pak další sestřička vonmi dávala léky :lol: ale byla jsem za to vděčná protože těch informací bylo hodně a já byla nervózní :mrgreen: ještě jsem ke všemu dostala papíry a do těch mi vepsali co kdy v kolik a jak mám udělat :mrgreen: takže se na tom doufejme nedá nic zkazit ani na nic zapomenout 🙏 mě už je dobře..ale ATB mám do soboty…a právě vůbec nevím jestli je můžu při stimulaci..mám v plánu ještě volat do car než začnu..teď čekám na ms…nemám ji moc přesnou tak uvidíme kdy dojde :mrgreen: ale už mě začínají bolet prsa tak už se asi blíží :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.