IVF 2022/2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2488
28.10.22 11:09

@Bella277 @sarkahuncarova Ahoj holky, no jak jsem psala předtím, kontrola žádná sláva, a minimálku mám pro to že na ni pořád reaguju líp než na plnou stimulaci. První IVF - 2 nezralá vajíčka a nic, druhé jako minimálka - 3 zralá a transfer jediného embryjka. Já teď nafasovala místo orgalutranu cetrotide, takže ředím i ten i Menopur 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
28.10.22 14:15

@Bella277 aha tak asi předpokládají podle věku a tak že nebude problém :nevim: ale my jsme teda byli na odběrech hned a to jsme taky mladí a dítě spolu už máme :nevim: dělali i imunologii…no asi to má každý car jinak…kam chodíte? :D možná už jsi to psala ale já tady v tom mám zmatek :lol: jinak bych asi věřila doktorům q zbytečně se nestresovala kvůli té genetice…jestli jste mladí tak to podle mě většinou není potřeba :) no já jsem taky ráda za pero a injekce co se nemusí míchat..sice mám zdravku takže bych to dala v pohodě…ale čím rychleji si to pichnu tím míň o tom budu přemýšlet a snad z toho nebudu tak ve stresu :mrgreen: sice to pero je asi dražší ale za ten komfort to stojí 😁 nějaká tisícovka už se v té palce ztratí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
28.10.22 14:18

@AnneMarie2 tak budu držet palce ať ještě dozrají :hug: kdy máš další kontrolu? :D a kolik DC jsi byla vůbec na té první kontrole? :) No já jsem zvědavá jak budu reagovat já…snad bude vše ok :mrgreen: no ale nejdřív by se musela dostavit ms abych se do toho mohla pustit a zjistit to :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
28.10.22 17:15

@sarkahuncarova děkuju. První kontrola byla 7. den, druhá bude v pondělí 11.den. Byla bych moc ráda kdyby dorostlo všech 5 folikulů, stejně budou nějaké prázdné, tak ať je z čeho vybírat.
Hele to je ale dobře že ti mešká ms, máš čas na rekonvalescenci :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
28.10.22 17:43

@AnneMarie2 já mám právě konzolu až 8-9 DC…a přijde mi to docela pozdě…ale tak asi Dr ví co dělá :D asi to nesmím tak zkoumat :D jojo to já jsem ráda protože zítra ráno mám poslední antibiotika a už jsem úplně fit takže můžu jít veselé do toho :mrgreen: ale už jsem z té má nějaká nesvá…takhle dlouhý cyklus jsem už dlouho neměla…ale asi je to i tou nemoci a ATB :) tak držím palce a v pondělí dej vědět :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
28.10.22 17:50

@sarkahuncarova to je v pohodě, první kontrola se dává 7-8-9. den, mě to tak vyšlo brzy kvůli svátku. Nejspíš to bude antibiotiky, těhu být nemůžeš? Jak dlouho máš vlastně zpoždění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
28.10.22 18:08

@AnneMarie2 jejda, tak to budu moc držet palce, aby to teď bylo úspěšné.
Taky se toho hrozně bojím, aby bylo alespoň nějaké vajíčko kloudné 🙏 🍀 ✊️.
Samozřejmě čím víc, tím líp, aby se dalo i třeba nějaké zamrazit.

Ale víš jak se říká,,,do třetice všeho dobrého, tak snad už ti to teď vyjde ❤️️✊️🍀.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
28.10.22 18:15
@sarkahuncarova píše:
@Bella277 aha tak asi předpokládají podle věku a tak že nebude problém :nevim: ale my jsme teda byli na odběrech hned a to jsme taky mladí a dítě spolu už máme :nevim: dělali i imunologii…no asi to má každý car jinak…kam chodíte? :D možná už jsi to psala ale já tady v tom mám zmatek :lol: jinak bych asi věřila doktorům q zbytečně se nestresovala kvůli té genetice…jestli jste mladí tak to podle mě většinou není potřeba :) no já jsem taky ráda za pero a injekce co se nemusí míchat..sice mám zdravku takže bych to dala v pohodě…ale čím rychleji si to pichnu tím míň o tom budu přemýšlet a snad z toho nebudu tak ve stresu :mrgreen: sice to pero je asi dražší ale za ten komfort to stojí 😁 nějaká tisícovka už se v té palce ztratí :lol:

Ne fakt nám o tom vůbec nikdo nic neřekl a to už teda 2× mladí nejsme 😅, mně bude 35 a manželovi bude 46, takže úplný mlaďoši nejsme 🤪.
Chodíme do Gennetu.
Z toho si nic nedělej, mně se tady ty diskuze taky pořád míchají dohromady 😅.

Taky si teda raději připlatím za komfort s infekcemi a vážně se to v té ceně pak úplně ztratí.
Juuu tak ty máš zdrávku, tak to musíš ty injekce mrskat raz dva, ne dělám si srandu, úplně chápu, že pak když člověk musí dělat něco sobě, tak je úplně jedno, zda je zdravotník či ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
28.10.22 19:21

@Bella277 hm tak to asi teď už trošku nestíhám. Od neděle nasazuju utrogestan abych aspoň ms trochu oddálila a v pondělí budu volat jestli tam už ten prokletý souhlas od pojišťovny mají. Treba me hmed obj ať si přijedu pro léky a protokol a na krev.At nemusím čekat až do listopadový ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
28.10.22 19:31
@Bella277 píše:
Ne fakt nám o tom vůbec nikdo nic neřekl a to už teda 2× mladí nejsme 😅, mně bude 35 a manželovi bude 46, takže úplný mlaďoši nejsme 🤪.
Chodíme do Gennetu.
Z toho si nic nedělej, mně se tady ty diskuze taky pořád míchají dohromady 😅.Taky si teda raději připlatím za komfort s infekcemi a vážně se to v té ceně pak úplně ztratí.

Také chodíme do Gennetu a genetiku nám udělali, nejdříve jeden Dr. jen základní mně (asi jen genetickou srážlivost krve) a pak druhá Dr. nechala udělat kompletní…tak asi záleží ke komu chodíte. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
28.10.22 19:34
@Iriss86 píše:
@Rubii čekám na schválení od pojišťovny na 1.IVF k ničemu jinému nedošlo. Nemam pravý vejcovod díky MT takže IUI nevyzkoušene protoze ovu byla pořád na pravo. Takze 3 cykly jen utz a ovetreel kdyby naaahodou.Pak řekl Dr i kvůli věku a nízkému AMH že není na co čekat. Ale mě přijde. ze pořád na něco čekám a nic se neděje. Uz je to vše strašně dlouhé. Ucnas spermio výsledek 4%na 15.mil.vic nevím. Tak asi dobrý no :mrgreen:

Aha chápu, tak jak bude schváleno a přijde MS, tak pak uz je to fofr. To se pak konečně něco děje. Doufám, že vám to vyjde hned s prvním IVF.🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
28.10.22 19:38
@Jíťa 35 píše:
@Rubii mám plodnost vajíček na spodní hranici.
Manžel má vše ok. Testy mám z krve a chlap spermiogram.

Rozumím, tak snad bude stimulace úspěšná a budete mít co nejvíce embryjek. Co jsem četla, tak na zlepšení kvality vajíček (i spermií) se doporučuje koenzym Q10, tak teď ho beru a k tomu i inositol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
28.10.22 19:43

@Rubii No taky doufám, ale mám obavy přece jen vajíčka skoro žádné, kvalita tak ta už asi vůbec ne, věk a hlavně X let kouření. A všude slyším, že 1. pokus je zkušební a málo komu se povede. Doufam, že budu překvapená. A hlavně jak říkáš už se ne o bude dít. To čekání na něco je nekonečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
28.10.22 19:50
@sarkahuncarova píše:
@Rubii to je mi moc líto :( drž se…a budu držet palce ať to druhé už klapne…musí :hug: můj příběh je takový že už s manželem jedno dítě máme ale druhé se nám už skoro 3 roky nedaří :( na příčinu nikdo nepřišel…4 iui bez výsledku…za ty 3 roky ani jeden pozitivní TT…takže jsme se rozhodli nečekat a jdeme do ivf :) a snad už se konečně dočkáme :srdce:

Děkuju moc ♥️️ někdy je to opravdu mezi nebem a zemí. Snad vám IVF pomůže a zadaří se hned po prvním pokusu. Věřím, že ano. Také jsem měla stejne léky jako ty, Gonal, Orgalutran a Ovitrelle 🙂 Mně Dr. zdůrazňovala jen chráněny pohl.styk kvůli velkému riziku mnohocetneho těhotenství. 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
29.10.22 00:31
@Rubii píše:
Také chodíme do Gennetu a genetiku nám udělali, nejdříve jeden Dr. jen základní mně (asi jen genetickou srážlivost krve) a pak druhá Dr. nechala udělat kompletní…tak asi záleží ke komu chodíte. 🙂

Chodíme do Gennetu na Prahu 1 a vy?
Fakt nám nikdo nic nedělal a ani se nikdo neptal, tak vůbec nevím 🤷‍♀️.
Jako fakt už nejsme nejmladší a nerada bych něco zanedbala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.