Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@sarkahuncarova jj dám. No vypadá to tak.ze čekáš na me
Zavedla jsem zatim jen 4 utrose tak večer a zítra už má to prdim.Slo mi jen o to abych ms nedostala přes víkend do kontroly což je splněno ![]()
Ahoj holky
Tak my máme konzultaci za sebou. Rovnou mi nabalili injekce a teď už jen čekat až přijde MS. Tak doufám že si nedá moc na čas. ![]()
@Kristeena0 @Iriss86 @sarkahuncarova pěkně se řadíte na startovní čáru
vždy je dobré mít někoho kdo stimuluje nastejno.
@Kristeena0 No je zvědavá kolik za ně budu platit
Copak dobrého ti předepsal?
@Iriss86 Zatím takto na 4dny, dál se uvidí dle utz kolik se bude přidávat, tohle vyšlo na 3tis.
Máte holky některá taky tohle pero? Nebo se dává běžně ke stimulaci před ivf? Koukala jsem na to jak puk. Nikdy jsem to neviděla ![]()
@Kristeena0 TY 2 krabičky to je náplň do pera nebo klasika injekce?
@sarkahuncarova Tyjo to je stejně zvláštní že první dítko normálně a další se nedaří
Ale věřím že nám ivf všem pomůže a dočkáme se těch našich zázraků ![]()
Jo psychika je hodně mocná
Já si už jako malá pořád malovala jak budu mít minimálně 3 děti a budeme velká šťastná rodinka
A teď celý ty roky mám v hlavě pořád jen mimi, neumím si představit prožít život bez dítěte/dětí. Kolikrát si říkám jak na to musím přestat myslet, ale nějak to nejde ![]()
Už jsi ATB dobrala? Budeš moct ivf podstoupit až přijde MS?
@Kristeena0 jsem ve fázi zítra OPU, mám jen 2-3 folikuly, ten třetí je menší. Hrozně se bojím že nebude vůbec transfer. Pero je OK, aspoň neředíš! ![]()
@Bella277 @Iriss86
Ahoj holky, asi jsem extra vděčná za svoji kliniku, protože my jsme pojišťovnu vůbec neřešili. Klinika to vše zařídila a od konzultace, kde jsme si potvrdili IVF jsem hned dostala léky, abychom hned v dalším cyklu začali aplikovat. To jsem teda fakt ráda.
@Bobina87 Chápu tvoje je jedna z mala co nečekaná na schválení a dala léky hned. A na schválení se čekalo po dobu co jsi čekala na ms.Me třeba včera naštvalo to, že když to schváleno přišlo proč nezavolaji sami. Treba týden to tam leželo. A já se nervovala jestli stihnu vše ještě teď nebo až v prosinci.
Jak si vůbec na tom?
Držím vám pěsti holky, ať vše dopadne co nejlépe
. My konzultace až 24.11 ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.