Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@AnneMarie2
Moc moc držím palce ✊️✊️✊️.
Všechno dobře dopadne 🍀 ❤️️.
Dej vědět, jak ti je 🙏.
@Bobina87 píše:
@Bella277 @Iriss86
Ahoj holky, asi jsem extra vděčná za svoji kliniku, protože my jsme pojišťovnu vůbec neřešili. Klinika to vše zařídila a od konzultace, kde jsme si potvrdili IVF jsem hned dostala léky, abychom hned v dalším cyklu začali aplikovat. To jsem teda fakt ráda.
Ahojky 🙋🏼♀️, je to ale zvláštní, jak každá klinika postupuje úplně jinak viď?
Taky moc nechápu, proč ty léky nedají rovnou, když si je prý většinou hradíme my a né pojišťovna 🤷♀️, těžko říct.
@Bella277 @Iriss86
Hlavně, to co pojišťovna platí je stejně úplné nic. My jsme v tom za 70 000 i s druhým transferem, je pravda, že jsme si platili za všechno extra jako Geri inkubátor a další a oplodňovali jsme 21 vajíček, ale stejně, pojišťovna zaplatila oproti tomu 00nic.
Holky já to vůbec nepobírám… Mám 4 zralá vajíčka
uvidíme co se oplodní, ale tolik jsem ještě neměla ![]()
Děsivě se teda motám…
@AnneMarie2 tak to je super zpráva, držím pěsti a ať vše dobře dopadne ![]()
@Jíťa 35 Tak toho neznám, asi jsem tam nikdy nebyla ve čtvrtek. Já mám dr. Štěpána. Je možný že ty třeba čekat tolik nebudeš
Může to být u každého doktora jiný. My třeba včera byli objednaný na 9h a šli jsme na řadu až o půl 11h. Každopádně tam jsou všichni opravdu milý a snaží se, tak to čekání člověk nebere nijak zvlášť negativně. Jen už vím že s tím musím počítat.
@AnneMarie2 Jupiiiiii
To je opravdu super zpráva, věřím že to vyjde ![]()
@AnneMarie2 tyjo tak to je krásne překvápko co?
já mám za tebe obrovskou radost
teď jen ať se pěkně oplodní a rostou
třeba budeš ještě nakonec 3 mrazit…moc bych ti to přála
a kdy máš volat jak se jim daří?
a motas se po narkóze jo?
Tak ať je brzy líp ![]()
@AnneMarie2
paráda
Tak pěkně pij a odpočívej.
Za me dnes taky super pocit z návštěvy dostala jsem hned od sestry léky a vysvětlení jak se to píchá. Od Dr plán kam si prý můžu cmarat i ja
ted jen čekat na ms.Utz ok cysty žádné. Chlap taky perlil. Dostal od sestry bonbon ta to že vydržel odběr
fakt komedie. A u Dr taky zaplerlil když řekl Dr moji váhu, ze u mého vážení byl
než jsem stačila odpovědět já. Dal naštěstí mlčel. My máme stejné směny takže jezdí semnou, předoperační Vyšetření na opu udela on. Takze mi odpadlo lítání po lékárnách a pak domlouvat praktickou. A mám pichat mezi 6-10 dopo 18 nevím čeho
a spoustu papíru na vyplnění.
@Bella277 já dostala zatím 2 balení a dál se uvidi jak budu reagovat.Ted budu hledat má výpisu pojišťovny v appce kolik za mě zaplatili, já doplácela 4728 Kč
@sarkahuncarova No dnes se projevil
Sestra když nás volala tak říkala co se bude dít a když slyšel, ze já půjdu na utz a on na odběr tak se setra začala smát, protože viděla jak se tvářil
A po odběru mu dala bonbon
tak zrudnul pěkně. A u Dr zase s váhou
se hrdě vytáhnul že u vážení ráno byl a hned řekl kolik vážím.
Pak už mlčel jen prikyvoval.No tak teda nevim jestli jsem radši s tou domluvou mela vůbec začínat
ale tak aspoň se odlehčila napjatá nálada.
@Kristeena0 zjišťovali v caru aby věděli s jakou zásobou a časem pracují. Klasicky postup- hp, spermio, AMH, průchodnost vejcovodů.
Ahoj, můžu se k vám přidat? Našla sem tuto diskuzi a ráda bych taky s někým sdílela
. Včera přišla MS a začala sem se stimulací, krátký protokol. Chodíme s manželem na kliniku Helios v Brně.
Děláte, nebo budete dělat genetické vyšetření embryí? Nám řekli, že to není potřeba dělat a navíc kvůli mé pojišťovně bychom to museli hradit my, cena je cca 30-60tis. záleží na počtu testovaných embryí.
Díky ![]()
@AnetB12 Ahojky,vetsina z nás čekáme na ms abychom mohli začít stimulovat.Asi jsem tu jediná která má genetiku embrií a už i schválenou a podepsanou.Ale záleží na počtu vajicek a na mém konečném rozhodnutí. V mém případě (věk)pojišťovna hradí vše.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.