Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@AnetB12 Záleží na práci jak psala @AnneMarie2 mě dnes Dr říkal 24h po narkóze neřídit, nepracovat, já to vidím řešit asi dovolenou ještě uvidim jak vyjde směna, dělám 12ky ve fabrice krátký/ dlouhý týden a pořád něco těžkého taham.
@Iriss86 No já jsem zvědavá co mi řekne doktor taky, já pracuju v Lidlu a tahám krabice, na pokladně občas basa s pivem, balík pití… o stresu nemluvím, lidi mě vysávají každý den
![]()
@sarkahuncarova píše:
@Rubii tyjo tak to máš ještě vyšší já jsem teď koukala a mám AMH 7,8no asi to taky budu muset dohánět polívka…tolik vody do sebe nedostanu
no to jo s teplotou toho ještě spoustu vypotia takže to by jsi musela vypít ještě víc…a to už snad ani nejde
a zvládla jsi to doma? Nebo jsi musela do nemocnice?
Zvládla jsem to doma, i když už to bylo úmorný, teda hlavně to, jak jsem měla nafouklý břicho plný vody, tak mě z toho bolely záda a nepomohlo nic a pak mi to tlačilo na žaludek, takže jídlo se fakt špatně trávilo. Snasim bolest dobře, ale ne když je několik dní v kuse. No ale přesně po týdnu se to začalo zlepšovat. A každý den jsem se cítila líp. Takže teď už vím, do čeho jdu a už věřím, že to lépe podchytím. Určitě se neboj, každá jsme jiná a dopadne to dobře.🙂
@AnneMarie2 píše:
Holky já to vůbec nepobírám… Mám 4 zralá vajíčkauvidíme co se oplodní, ale tolik jsem ještě neměla
Děsivě se teda motám…
Ahojky, tak to je skvělé. 👏 🙂 Doufám, že se oplodní všechny. Měla jsi tentokrát jinou stimulaci?
@Rubii měla jsem minimálku ale trochu víc léků než při druhém pokusu. Uvidíme jak to bude dál, víš jak strašně to odpadává.
@Iriss86 píše:
@Bella277 já dostala zatím 2 balení a dál se uvidi jak budu reagovat.Ted budu hledat má výpisu pojišťovny v appce kolik za mě zaplatili, já doplácela 4728 Kč
Aha, tak to jsem zvědavá, co dají mně.
Ono se musí asi nějak pravidelně na kontroly při stimulaci a hlídat folikuly.
Podle toho se asi budou řídit.
Taky mám tu aplikaci VZP a koukám, kde co hradí pojišťovna.
Bohužel ve výpisu se ukazují úhrady za delší dobu, takže se to hned zjistit nedá.
@Bobina87 píše:
@Bella277 @Iriss86
Hlavně, to co pojišťovna platí je stejně úplné nic. My jsme v tom za 70 000 i s druhým transferem, je pravda, že jsme si platili za všechno extra jako Geri inkubátor a další a oplodňovali jsme 21 vajíček, ale stejně, pojišťovna zaplatila oproti tomu 00nic.
Jo jo souhlasím s tebou.
Ty brďo 21 vajíček 😍, to si jich měla tolik? Z kolika z nich vznikla kvalitní embrya?
70.000,– je dost, ale za to mimčo to stojí a to právě vědí doktoři,,,je to pro ně taky byznys.
Ahoj holky. Chtěla bych se přidat do vaší diskuze ![]()
Dnes jsem začala se svou 1. stimulaci a ráda bych byla (alespoň v tom virtuálním světě) s někým, kdo právě teď zažívá stejné období
kdo z vás stimuluje Bemfolou?
@Bella277
Snesla jsem dost ze? 😂 😂 😂
Nakonec jsme zamrazili 6 embryí. Byla jsem s tím počtem spokojená:)
@Beanka
Ahojky! Ja zacala se stimulaci vcera, takze dnes 2.den a v sobotu jdu na prvni kontrolu.
Mam Diphereline a Pergoveris ![]()
@Bobina87 píše:
@Bella277
Snesla jsem dost ze? 😂 😂 😂
Nakonec jsme zamrazili 6 embryí. Byla jsem s tím počtem spokojená:)
To ano 😃 😅 👍 👏 ![]()
To je úplný rekord snad 😍.
To je super, že máte ještě zamražené,
6 kousků je úplně super 🥚 🥚 🥚 🥚 🥚 🥚 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍 👍.
Pěkně se tu rozjíždíte, člověk si to tu dva dny nepřečte a takových zpráv ![]()
holky, já jsem asi jediná z vás, která má nejnižší AMH
v létě mi naměřili myslím nějak 2,5
což taky není nejlepší ![]()
Včera jsem byla v gennetu na odběrech, tak se modlím, at jsou dobré výsledky
a konzultaci nám přesunuli z 15.11. na 22.11., takže čekačka o týden dýl, ale to je stejně jedno, předpokládám IVF že budeme podstupovat v lednu ![]()
@Iriss86 ty jo, takže už máš léky a je to tady! tak at vše probíhá jak má! ![]()
@Kristeena0 hele to AMH, jak už holky psaly, tak v Caru předpokládám, že při prvních odběrech zjištují. U nás to tak bylo, přišli jsme na první konzultaci a hned nám vzali krev kvůli genetice a mě si objednali v době MS na hormonální profil a imunologii. Nic jsem neplatila, vše je na pojištovnu
a pokaždé dostanu zprávu z konzultace a tam mam přehled těch vyšetření a výsledků.
@AnneMarie2 já chodím taky do Lbc
jak to vypadá s opldněním? Už volali?? jsem napnutá jak kšandy!
![]()
@Jíťa 35 já jdu na konzultaci před tebou ![]()
@Linusren AMH se váže k věku, já mám 1,6 a ještě by to mohlo být i horší. Nicméně ze 4 zralých vajíček máme oplodněné 2, takže jsou to zase ty hnusné nervy, jestli vůbec bude transfer.
@AnneMarie2 mě teda Dr. strašila že jakmile je hodnota 2, tak už je to na prd i na IVF
tak tomu moc nerozumim, když třeba čtu v příspěvcích, že holky mají i méně, tak nechápu, proč tím straší.. ty jo, to budou nervy
ale dopadne to dobře! budou volat zase zítra? ![]()
@Linusren která doktorka? No ono záleží i k jakému věku to vztahuješ, ale konkrétně šéfová v Liberci mi řekla že vůbec nemám tak blbé výsledky hormonů abych musela mít tak bídné výsledky IVF. S AMH 2 jde v pohodě pracovat.
Ano, zase zítra. Ranní telefony hrůzy.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.