Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Bobina87 Já jsem vdaná 2 roky, taky bych neřekla že mě potká tohle. Ale hodně slyším že v dnešní době má problém otěhotnět hodně žen. Takže di myslím taky že tohle do budoucna bide víc běžnější než přirozené bohužel. Ale je fajn mít naději a vědět že jsou i jiné metody jak tomu pomoct ![]()
Ahojy holky, vcera sem byla na kontrole 5.den MC a 1. stimulace. vse ok, az na to, ze mi rekli, ze mam nejaky utvarnna deloze
prej o nic nejde, ale nejde pri tom udelat transfer… setkali ste se nekdo s timto? nic mi k tomu zatim nerekli, ze prej to mi reknou pak… ![]()
@AnetB12 Že by nějaka sraženina krve nebo cysta z hormonů? Tak třeba do transferu ještě zmizí.
@AnneMarie2 Držím palečky ať se dnešní transfer vydaří a pak bublince něco dobrého pošli. Dej vědět jak ti je. ![]()
Dobré ráno… Od pěti je mi zle od žaludku, ale už volali. Mám jednu blastocystu k transferu
druhé došlo do morulky kvality 3 a vyřadili ho. Jedu si pro svou jedinou poslední šanci ![]()
@AnneMarie2 Škoda že druhé není k zamražení
Ale věřím že nebude potřeba. Vyjde to jediné
držím palce ať vše proběhne jak má
Za jak dlouho od transferu se testuje?
@Iriss86
Snad se to s menstruací vyplaví a budu moct jít v prosinci na transfer… ![]()
@AnneMarie2 paráda
moc držím palce, at je vše v pořádku, cítíš se dobře
a informuj nás, jak ti je a kdy budeš testovat
![]()
Na krev jdu za 14 dní. Jestli budu do té doby testovat nevím, nesnáším to.
@AnneMarie2 Jasný chápu, testy nemusejí být 100%…Už máš transfer za sebou? A jak se cítíš?
@Kristeena0 ano ano, byla jsem na sále kolem 10. Cítím se dobře, unaveně po těch nervech… Tentokrát jsem nevynechala povinnou návštěvu Mc Donalda po transferu. Byla jsem tam asi po 20 letech. Nevím kde se ta pověra vzala, minule jsem byla nad věcí ale to už nebudu riskovat. A už mám těhotný mozek, brečela jsem když jsem v obchodě viděla miminkovské oblečky.
@AnneMarie2 Jsem zvědavá, jestli to vydržíš netestovat
a nás nechopenku? Držím palečky ať vše dopadne dobře ![]()
Já pořád čekám na ms
čekala jsem ji cca pátek, sobota a ona pořád nikde.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.