IVF 2022/2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1034
7.11.22 13:56

@sarkahuncarova Jak ti je? Ještě nad ATB?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
7.11.22 14:03

@Iriss86 ano, mám neschopenku. Stresová a riziková práce.

Holky hodně sil všem co budou teď začínat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
7.11.22 14:07

@AnneMarie2 A brala jsis nějaké své věci na sál nebo ti dali jejich košili spodky vložku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
7.11.22 14:13

@Iriss86 potřebujete jen pantofle, košilky dávají, nic dalšího není potřeba. A kdyby někdo krvácel po OPU, mají nějaké vložky na WC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
7.11.22 15:28

@Iriss86 pořád čekám :zed: Dneska 38DC druhý den migréna a předevčírem bolest břicha tak už jsem myslela že přijde konečně a stále nic.. Koukám že i ty čekáš, je to hrůza :zed: Už bych ten celý proces chtěla mít za sebou :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
7.11.22 15:36

@Kristeena0 @Iriss86 vydržte, za chvíli z vás budou nervózní jehelníčky ;) ono se ale vlastně pořád na něco čeká. Na začátek stimulace, první kontrolu, odběr, transfer, test, první ultrazvuk, screening… To už člověk z nervů nevyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
7.11.22 16:34

@AnneMarie2
Jo, to je fakt… nejdřív nervozita z výsledků vstupních testů, pak začátku stimulace atd… Dneska mi není dobře a nemám z toho celého procesu IVF vůbec dobrý pocit… No snad je to jen těmi hormony při stimulaci… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
7.11.22 16:49

@AnetB12 prosím tě a co to jako máš mít na té děloze? Myom? Přepážku? Jako vevnitř, nebo na povrchu? Že nejde udělat ET. A jako v dalším cyklu to čekají že bude lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
7.11.22 16:56

@AnneMarie2
Já vůbec nevím… Víc mi k tomu neřekli. Jen, že tam mám nějaký útvar na děloze. Doktor vypadal v klidu, udělal snímek, napsal si poznámku. Řekl mi, že to by mohlo bránit transferu a že mi potom k tomu řeknou víc. V tu chvíli mě bohužel nenapadlo zeptat se co to je, nebo kde to přesně je a co se s tím bude dělat… Ve středu jdu na další kontrolu, tak se dozeptám…
Transfer oni automaticky dělají až v dalším MC po stimulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
7.11.22 17:01

@AnetB12 no tak dej vědět co ti k tomu řeknou ve středu. To jsou starosti :roll: jako by nestačila samotná stimulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
7.11.22 18:07

@AnneMarie2 No já mám radši když už se něco děje, než čekat na MS :mrgreen: Přijde mi vždycky že když jezdím na utz a píchám injekce atd. tak to utíká rychleji než teď :D Kor když nevím kdy se uráčí přijít, tak je to nekonečný :roll:

Je super že už máš bublinku u sebe :dance:
Tak to já budu asi taky slzet :lol: Už teď se nad mimi věcmi rozplývám :D
Vážně? To jsem ještě neslyšela, takže po transferu šup na mekáč? Ať se mimčo udrží už jen pro to jakou dobrotu mu hned na přivítání pošleme :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
7.11.22 18:23

@Kristeena0 Ja dnes 28dc což neznám. Max 26.Migrenu nezávidím :zed:
Jinak u mě nic, žádná bolest před ms prsa ani křeciky a čípek mám nízko. Takze nejdřív hysterceni kvůli ms abych stihla kontrolu a vydání léků ještě v tento cyklus a nakonec se mi léky válí zbytečně už
(ve středu) týden v lednici :mrgreen: Jak naschvál.
@AnneMarie2 Clověk si řekne, že když to nejde doma, tak že v Caru s tím pohnou a zjistí, ze i tam se pořád na něco čeká :mrgreen: Takže prvotní obavy z financí a vyluxování rezervy opadnou. :mrgreen:
" Nervózní jehelnicky " to je pěkné :mrgreen: :mrgreen:
Jinak děkuji za info kolem opu výbavy do nemocnice.My ostatní co nas to ceka aspoň víme co si vzít. :hug: Tak hlavně odpočívej a dej vědět jak se cítíš. Mc proběhl nebo nějaká jiná odměna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
7.11.22 18:28

@AnetB12 Takže u tvého caru dělají jen Ket? Dej vědět jak jsi dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
7.11.22 18:33

@AnneMarie2
o povinosti jit po transferu do mekace sem neslysela :D fajn vedet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
7.11.22 18:41

@Iriss86
O jine moznosti, nez transfer v dalsim MC po stimulaci, nebyla ani reč, takze nevim jestli by udelali i transfer hned po stimulaci… jak se pochopila, tak s tim maji lepsi zkusenosti. vajecniky se uklidni, telo se trochu da do kupy po zasahu hormonu a po odebrani vajicek… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.