IVF 2022/2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2488
8.11.22 13:59

@Linusren mám trombofilní stav - Leidenskou mutaci, ještě se mi nijak neprojevila, našli to v Gennetu při genetickém vyšetření. Neboj, to není běžná součást ;) a ani ho nemám mít úplně celé těhotenství, snad na druhý trimestr půjde vysadit, takže jsem si včera při pohledu na injekci řekla že když to půjde dobře, tak už jen asi 150× :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
8.11.22 14:05

@Iriss86
Já sem si v sobotu píchala injekce v zákulisí divadla na WC :D bohužel tam byl jen jeden záchod, který sem takto blokovala, nebylo si to kde pořádně položit… no sranda veliká :lol: A pak hned nástup na vystoupení. Ale zvládla sem to :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
8.11.22 14:07

@AnneMarie2 jo takhle, ja si prave rikala, ze jsem o tom neslysela. Tak je dobre, ze na to prisli :) aspon udelate maximum, aby vse bylo v poradku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
8.11.22 18:07
@Beanka píše:
Holky, byla jsem včera na kontrole v CAR, 7.dmc, kde mi Dr. řekla, že tam mám opravdu hodně folikulů (cca kolem 20) ale že jsou ještě malý, no, když jsem viděla ten monitor od ultrazvuku kolik tam je bublinek, tak se mi trochu zaleskly oči :? Mám nastavený krátký stimulační protokol se základem, prý nic vyjímečného, spíš základního.
Ve čtvrtek (10.dmc) jdu znovu na UZ kontrolu a uvidí se víc, jestli alespoň něco dozraje….
V případě, že jich tam bude po vícero, doporučují odložit ET, zamrazit a mít rovnou KET.
@Lochca89 Ahojda :) Koukám, že jsem na podobné cestě jako ty. Jaký jsi měla kontrolní UZ ve stimulaci?

Ahooj, ano koukám podobná situace :) nejdřív jsem měla na ultrazvuku vajicka malinká, tak doktorka zvýšila dávku Gonalu a pak to dopadlo takto :D tak dej vědět jak to nakonec dopadlo, jestli budete mrazit, nebo bude transfer teď:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
8.11.22 18:38

@AnetB12 Taky dobry :mrgreen:
Dřív jsme si říkali s kamoskama zajímavý místa na sex a teď to je zajímavé místa kde pichame… léky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
8.11.22 18:43

@AnetB12 ty jsi divadelnice? @Iriss86 u mě vedly záchody v hospodě během třídního srazu, měla jsem to rozložené na poličce u umyvadla a říkala si že jestli přijde někdo ze spolužaček, bude se to blbě vysvětlovat :mrgreen:
Já totiž Menopur ředila a natahovala a k tomu ještě jsem tam píchala už i orgalutran.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
8.11.22 19:01

@AnneMarie2 jojo už jsem se s tím tak nějak smířila..teď jsem dala detox od emimina…nic jsem nečetla a je to v pohodě…hlavně přes Vánoce to uteče a najednou se budu divit že už je leden :mrgreen: dneska jsem se konečně dovolala po 3 dnech do car tak sestřička říkala že v prosinci po mě mám zavolat a dá mi termín na ultrazvuk před stimulaci abych mohla hned v lednu jít na to :mrgreen: jinak tobě strašně moc držím palce aby to konečně vyšlo :hug: věřím že ti zbyl ten nejodolnější drobeček a že to vše zvládne a za 14 dní se budeš moct radovat :hug: :srdce: když jsi dala i ten mekáč tak to by bylo aby to nevyšlo :mrgreen: a jak ti to zatím utíká to čekání? Musí to být nekonečné co? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
8.11.22 19:01

@Linusren jo a ještě injekce igamplie z imunologie kvůli NK buňkám. Jak jsem mohla zapomenout :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
8.11.22 19:05

@sarkahuncarova nee… Já si to chci teď užívat že mám naději. Každý okamžik štěstí co si člověk v životě urve se počítá. Pak to dopadne jak má, a přijmu to, ale teď myslím pozitivně.
No a pořád se chystám v bytě něco protřídit a taky si vymyslet dárky na Vánoce když mám prostor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
8.11.22 19:17

@Iriss86 ahoj…teď jsem tu pár dní nebyla…potřebovala jsem si od všeho okolo ivf odpočinout a srovnat se s tím že se odkládá na leden :) teď už jsem se s tím smířila…před vánoce to stejné uteče jak voda a za chvíli bude leden :mrgreen: ATB jsem včera dobrala a dnes volala Dr jak dopadl stěr a prý tam byl ptemnozenx streptokok…tak zítra musím na kontrolu a když se mu to nebude zdát dopečený tak dostanu další ATB..takže jsem ráda že jsem byla rozumná a odložila to :D sice už je mi dobře ale potřebuju se z toho pořádně dostat ať se mi to zase za týden nevrátí :roll: a co ty pořád čekáš na ms nebo už přišla? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
8.11.22 20:24

@AnneMarie2
nejsem divadelnice, ale chodim ted hrat do jedne kapely, hrajeme sambovy rytmy a v sobotu sme meli vystoupeni na jedne firemni akci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
8.11.22 20:33

@AnneMarie2 Taky dobrý :mrgreen: ty jo ještě ředit no to jsrm ráda za predplnene pero.Mam nachystanou plastovou krabicku, nechce se mi to dávat do společné lednice v práci. Tak snad To nerozbiku při cestě. :mrgreen:
@sarkahuncarova chápu je to nápor na nervy když je vše pozastavené, ale neboj, vlastně ani o nic nepřijdeš. Ted se vymarodis dáš do kupy v dalším cyklu (prosinec) utz dodatečná konzultace, předvanocni stres, shon nákupy dárků a hop a je tu Leden a je to :potlesk:
Já zítra začínám. Konecne dnes přišla ms a musím říct, ze takovou bolest a palcivost jsem ještě nezažila. Lupla prášek na bolest uvařila a pak po obědě odapla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
8.11.22 22:02
@Linusren píše:
@Bella277 to prece nevadi, ze ses rozbrecela :hug: vsechno bude dobry :srdce: je dobre, ze nic nenasli a muzete zacit :). Jak ja vam zavidim, ze se u vas neco deje nebo uz vite co a jak :mrgreen:

Ahojky :mavam:
ale jo, trošku se mi i ulevilo, když jsem se vybrečela, sestra byla moc fajn a řekla mi hezké věci, které mě uklidnily.
Jak to?
Jak je to u tebe, něco nevyšlo :( m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
8.11.22 22:06
@Iriss86 píše:
@Bella277 Paráda a kdy máš mít ms? Jen si pobrec, až začneš pichat tak to bude to samé :mrgreen: koktejl hormonů a okolí na pěst ne ty, ale okolí :mrgreen: už na to připravuji chlapa, ať se připraví ze mi bude vše vadit a budu nevrala.Asi 100× horší než v době ms :mrgreen: Prý ať to ani nezkoušim :mrgreen:
@AnneMarie2
Tak v tom případě mám asi smůlu nesnáším ananas stejně jako grep který podporuje ovu :mrgreen:

Jo to pobrečení celkem pomohlo, fakt se mi ulevilo 😊.

To mi ani neříkej s tou náladou.
To můj manžel asi nedá, je úplně nešťastnej, když brečim a pak je na všechnu tu situaci ještě víc naštvaný 🙈 😏.
Měla bych to dostat v pátek nebo v sobotu, co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
8.11.22 22:10
@Kristeena0 píše:
@Bella277 Ahojky, tak to budeme mít stejný přípravek. :)
Zatím zkušenosti s ním neřeknu, čekám na Ms. :?
Kdy jí ty očekáváš?
Jojo taky mívám dny kdy to na mě dolehne, proč musí mít člověk všechno tak složitý. Ale na druhou stranu, ještěže je alespoň tato možnost :? To zvládneme :srdce:
Už se těším až nám to tu všem vyjde a budeme řešit těhotenství :D Kdo má jaký chutě, nálady, stavy atak :D

No tak vidíš, tak pak si můžeme psát pocity z přípravku pro ostatní holky, které užívání teprve čeká.
MS bych měla dostat v pátek nebo v sobotu, co ty?
Už aby to všechno bylo za námi a mohly jsme řešit jen ty miminka 🙏 ❤️️🤰.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.